Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[xyz]

JMWeb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym zaprezentować moją stronę [link usunięty przez moderatora].

Strona designowo nie powala i to wiem, więc proszę o nie postowanie "zauważyłeś jak ta strona brzydka?".
Proszę o konstruktywną opinię, a nie "strona mi siem nie podobha ze wzglendu na wyglond". Opisz co ci się nie podoba w wyglądzie.

if(!success()) { $tryagain = rand(1, 2); switch $tryagain { case 1: tryagain(); break; case 2: exit; break; } }

Opublikowano

A co w takiej stronie miało by być specjalnego?

Pusta strona? Nie wiem jaką masz przeglądarkę, ja coś widzę.

Wszystko w budowie? Nie wszystko, w budowie są bannery i generator publikacji, jutro zrobię.

if(!success()) { $tryagain = rand(1, 2); switch $tryagain { case 1: tryagain(); break; case 2: exit; break; } }

Opublikowano

No dobra, nie w sensie że kompletnie czysta strona, chodzi o to że nie ma specjalnego contentu, jest logo, i wielki napis Witaj i informacje które powinny być stopką.
Mamy tu 2 skrypty, na sprawdzanie czy użytkownik ma kupioną grę czy nie, ba, nawet api. Tyle nie ma do niego żadnej pewności bo .tk może wygasnąć i tyle z api.
To jest dział gdzie dajemy gotowe projekty, a nie projekty typu: "dzisiaj stworzyłem małą stronę, ma 2 skrypty, a resztę będę dopiero dodawał".

Jednak że projekt jako tako już zaczęty, powodzenia!

(Aż dziwne że nie wspomniałem że co trzeci projekt w tym dziale to generator publikacji, a i błagam w tym navbar'ze zmień ten czarny napis na biały, bo to w oczy razi)

Pozdrawiam,
SKmedix  B)

sygna2014.png

Opublikowano

Przez najbliższe 12 miesięcy nie wygaśnie.

Opublikowano

Dodałem generator publikacji serwera!

Opublikowano

Chyba najśmieszniejsza rzecz na Twojej stronie to API. Nie słyszałeś kiedykolwiek o JSON lub XML?

Mógłbyś mi wytłumaczyć co znaczy PHP: Tak oraz PHP: Nie w dokumentacji Twojego "API"?

Opublikowano

@up:

Po co mam kombinować sprawę z JSONem skoro API zwraca jedną zmienną?

PHP: tak/nie oznacza czy na stronie internetowej jest potrzebne użycie PHP aby wykorzystać wartość zwróconą przez API.

Opublikowano

@up:

Po co mam kombinować sprawę z JSONem skoro API zwraca jedną zmienną?

PHP: tak/nie oznacza czy na stronie internetowej jest potrzebne użycie PHP aby wykorzystać wartość zwróconą przez API.

Teraz to naprawdę dowaliłeś. W obydwu przypadkach można "wykorzystać" wartość zwróconą przez API używając JavaScript lub PHP.

Opublikowano

Z powodu wielu skarg zamykam stronę. API pozostanie działające.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...