Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polska-Niemcy

fifig2013

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym, żeby Polska wygrała lecz z Niemcami ciągle przegrywamy..

http://gamezilla.komputerswiat.pl/publicystyka/2014/10/my-juz-wiemy-jakim-wynikiem-zakonczy-sie-dzisiejszy-mecz-polska-niemcy

Obstawiam 1:0 dla Szwabów B)

Jednak myliłem się, POLSKA 2:0 !!!!

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Nie rozumiem jak mozna byc Polakiem i kibicowac innemu krajowi. Teraz macie 2-0 dla Polakow i wyczuwam nagly wzrost ''patriotów''

„Kiedy nie znasz własnego umysłu, wypełniasz go cudzymi poglądami.”

~

Obi-wan Kenobi

Opublikowano

dzisiaj mnie tata zapytał "ile dzisiaj dostaną te dziady ? " (z myślą o naszych )

Odparłem "skoro nikt w nich nie wierzy to może ja to zrobię, wygramy 2:1 " 

Wyniku nie odgadłem aczkolwiek byłem blisko. 

To takie piękne gdy można być dumnym, z reprezentantów :)

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

"To nie byli nasi piłkarze, takie stroje można kupić w każdym sklepie" ahahahahh :D

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

Opublikowano

Sensacja ;) Brawo dla chłopaków. Mam ogromną nadzieję, że ten sukces scementuje tą grupę i awansujemy na Euro chociażby z 2 miejsca. We wtorek liczę na co najmniej remis, chociaż gramy u siebie... szkoda byłoby tracić to co nadrobiliśmy w meczu z niemcami.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Skoro pokonalismy "najmocniejszego" przeciwnika z grupy to kto moze pokonac nas ?

Licze na euro i mam nadxieje ze chlopaki we wtorek rowniez pokaza klase.

A twraz trzeba ogladac bo cavaliers z miami graja

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Skoro pokonalismy "najmocniejszego" przeciwnika z grupy to kto moze pokonac nas ?

Racja, pokonaliśmy, ale Szczęsny i Glik nie zawsze będą tak grać...

Opublikowano

Racja, pokonaliśmy, ale Szczęsny i Glik nie zawsze będą tak grać...

Tego meczu nie wygrali tylko Szczęsny i Glik... dokonała tego cała 14, która pojawiła się na boisku.. Jodłowiec, Lewandowski, Milik, Szukała, Piszczek, Krychowiak,Rybus,Grosicki,Wawrzyniak,Mila,Sobota,Jędrzejczyk....

Opublikowano

Tego meczu nie wygrali tylko Szczęsny i Glik... dokonała tego cała 14, która pojawiła się na boisku.. Jodłowiec, Lewandowski, Milik, Szukała, Piszczek, Krychowiak,Rybus,Grosicki,Wawrzyniak,Mila,Sobota,Jędrzejczyk....

Nie zapominajmy o nawalce i kibicach :)
2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

W sporcie wszystko jest możliwe jakbyś nie wiedział, pokonaliśmy RAZ Niemców i myślisz, że już top1 jesteśmy i zawsze będziemy wygrywać? -.- -.- -.-

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

W sporcie wszystko jest możliwe jakbyś nie wiedział, pokonaliśmy RAZ Niemców i myślisz, że już top1 jesteśmy i zawsze będziemy wygrywać? -.- -.- -.-

Nie ale chłopaki grali dobrze i jest to wynik świeży więc jakoś wątpię, że zaliczą spadek formy do  wtorku.

ide o piwo że nie wtopimy wtorkowego meczu :)

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Jeden z najpiękniejszych momentów w Polskiej piłce nożnej  :)

Dokładnie.

Jestem pozytywnie zaskoczony, ponieważ wygraliśmy z mistrzami świata. Co prawda nie było Ozila, Khediry, ale nadal jest to potężna reprezentacja.

Brawo, oby tak dalej.

;)

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Mam wrażenie, że ten mecz był ustawiony.

Niemcy mieli wiele akcji, lecz większość kończyła się lekką piłką przy ziemi. (To nie były techniczne strzały!)

Dziwne byłoby uczucie, gdyby Polska wyszła na 1 msc, a Niemcy by nie wyszli :X

Jeszcze raz pogratulować im i oby tak dalej!

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Niemcy mieli wiele akcji, lecz większość kończyła się lekką piłką przy ziemi. (To nie były techniczne strzały!)

Pewnie masz w pamięci tę sytuację z 63 minuty kiedy Erik Durm miał tylko Szczęsnego przed sobą i trafił w niego... Ale chcę zaznaczyć, że to jest prawy obrońca w swoim praktycznie pierwszym poważnym i pełnym meczu w reprezentacji... Gdyby to był Gotze czy Schurle to skończyłoby się inaczej.

Uczeń
Opublikowano

A moim zdaniem po prostu nas nie docenili. Wyszli z założenia że jesteśmy easy, wejdą sobie na boisko strzelą kulturalnie ze 3 bramki i mecz się na tym skończy.

A tu niespodzianka, Glik i Szczęsny gra na światowym poziomie, 2 idealnie wykorzystane akcje w ofensywie i bum! Po 1 golu już Niemcy nie wiedzieli co się dzieje, a 2 tylko odebrał im nadzieję na odwrócenie losów meczu.

Przyznam że sam byłem zaskoczony, dużo lepsi nie umieli pokonać Neuera, a tu skromna Polska pokazała, że jak Polak chce to potrafi. Mam nadzieję że to zwycięstwo nie uśpi naszych, a wręcz przeciwnie, napędzi ich i da wiarę że jednak możemy się zakwalifikować do Euro.

Chłopaki mają potencjał, tylko musimy mieć trenera który będzie umiał ten potencjał wykorzystać.

Jeszcze raz GJ.

Opublikowano

Szczęsny pokazał swój potencjał :)

Niemcy nie byli aż tak osłabieni, tylko w defensywie mieli braki ale plan wykonany dobrze

w I połowie poznanie rywala, a w drugiej 2 bramki i imponujace akcje ofensywne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...