Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tradical.pl rework [Dedyk] [Easy]

#Joker

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Do którego się expi w av2 lub red lesie?

95 chyba.

#Joker - Ostatnio aktywny Dzisiaj, 16:08

Na postać nie da się zalogować, bo wywala do menu logowania, admin nie wchodzi na forum i ma nas w du*ie, powtórka z poprzedniej odsłony, @#Joker Ty idź lepiej grzyby zbierać, a nie serwery stawiasz, bo Ci to w ogóle nie wychodzi. Nie polecam i odradzam, tyle w temacie.

@#Joker o co w tym chodzi? o.O

tenor.gif

Opublikowano

ja moge sie zalogowac ale wywala po zaladowaniu paska bo wczesniej chcialem wejsc na krwawa wieze ale jest zbugowana i terac jakis ptajniki wyskakuja w pizdu

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

" Serwer został w pełni naprawiony, sprawdzony i dopięty na ostatni guzik " tak tak, a ja jestem królową Antivy i tańczę przy świetle księżyca xD poza tym w plikach jest syf imieniem : Win32.Neshta.a ! Ci co ściągnęli klienta proszeni są o skan swoich dysków celem usunięcia ! Autor zostanie wkrótce nagrodzony wizytą w najbliższej KRP :)

Opublikowano

Admin 0 info pozdrawiam.Nie wiem gdzie expic na 90 bo nic nie pisze w prezce??? 

Misje są zbugowane,Język nwm jaki ale nie polski,jakiś zjebany client.

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

"bardzo trudna  i ekstremalna doz zrobienia"

Serwer fajny polecam :P.

Niestety nie mam ochoty i chęci siedzieć przed komputerem grając w metina pare godzin dziennie żeby osiągnąć taką zbroje.

Opublikowano

"Serwer został w pełni naprawiony, sprawdzony i dopięty na ostatni guzik.
Wszyscy Ci którzy zdobyli coś w zbugowanej pierwszej edycji mogą otrzymać rekompensatę w postaci smoczych monet, 
wystarczy napisać do mnie PW z nickiem i loginem konta.
Z dumą przedstawiamy prawdziwy i naprawiony serwer Tradical!"

Taaaaa  w uja cięcie też zajęcie. Serwer niedopracowany bug tępi buga oraz ciągnie. Jeśli ten serwer jest naprawiony to murzyni są biali.

Nie polecam proponuję i polecam omijać ten serwer szerokim łukiem jaki jest tylko możliwy.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Przenosiłem się na mape "krwawa wieża", wyskonczyły mi pytajniki i error i już się do gry zalogować nie mogę (zbugowało mi postać bo pewnie mapy nie ma na serwerze nawet). Nie polecam :)

dgekopia.jpg

rastakopia.jpg

86194447.jpg

Opublikowano

Przenosiłem się na mape "krwawa wieża", wyskonczyły mi pytajniki i error i już się do gry zalogować nie mogę (zbugowało mi postać bo pewnie mapy nie ma na serwerze nawet). Nie polecam :)

Tak jak mi .LoL !!!

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Tak jak i map do expa na ponad 90 ??!!!!!

To pisze na jego prywatnym profilu

Tradical : prawdziwy odbugowany i pewny startuje za tydzień. Przygotujcie się!

Ostatnio aktywny Wczoraj, 19:07

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...