Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tradical.pl rework [Dedyk] [Easy]

#Joker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To widocznie masz coś z internetem, mi normalnie pobrało. Pobierasz z mega?

Jak z tymi broniami 75? Mam nadzieję, że nie będzie opóźnień jak na poprzedniej odsłonie...

Daj link do mega, jeżeli wogóle na mega się ten client znajduje. ;)

qolJA1e.png

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi również pobrało normalnie. Nic nie przerwało.

Jeżeli macie problem z wypakowaniem clienta, lub paczki z plikami, to spróbujcie programem WinZIP. Mi pomogło.

Opublikowano

Problem z robieniem postaci naprawiony? mam na mysli to ze tylko ninje moglem ;/

/

Moge wrzucic gdzies clienta juz z podmienionymi plikami(czystymi) tylko podajcie jakis dobry hosting bez limitow :P

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Daj link do mega, jeżeli wogóle na mega się ten client znajduje. ;)

Aff, ściągałem dzisiaj innego clienta z mega i mi się pomyliło. Ale i tak z hostingu serwerowego normalnie w 10min pobrałem, bez żadnych błędów :)

@#Joker Jest jakakolwiek reklama? Bo 100 osób w prezce nie zapewni raczej dużej ilości ludzi na starcie ;>

tenor.gif

Opublikowano

Aff, ściągałem dzisiaj innego clienta z mega i mi się pomyliło. Ale i tak z hostingu serwerowego normalnie w 10min pobrałem, bez żadnych błędów :)

@#Joker Jest jakakolwiek reklama? Bo 100 osób w prezce nie zapewni raczej dużej ilości ludzi na starcie ;>

Pare osób nagrywało, klienta już naprawiłem. ;)

qolJA1e.png

Opublikowano

a ja się administracji ostatni raz pytam 

- Jak z reklamą ?

- Jest TS3 ?

- Jak z broniami 75? 

Opublikowano

Joker 0 odpowiedzi na pytania, olewka już na samym początku. Brawo. :)

A o to sposób jak odpychać graczy od serwera. ;//

EDIT@ Już 15:58 Zobaczymy czy wystartuje o 16 czy 18.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Nic się nie zmienił od pozostałych x startów dla tego odradzam gry. Joker zwaliłeś taki serwer.!

Tak masz racje, rozpierdolił go totalnie. Start o 16. 16 : 10 serwera dalej nie ma!! Rozumiem, że mogło coś pójść nie tak, ale o takich rzeczach się informuje a nie siedzi się cicho i 0 wytłumaczenia, gratuluje zjebie " joker "

EDIT@ Dobra mam informacje dla wszystkich serwer wystartuje za 10 minut, powód Joker poprawia łatkę umożliwiającą grę.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

serwer ruszy za 10 minut 

Miał być online o 16... Za 10min przesunięcie startu o kolejne 10min.

Czyli powtórka z rozrywki, już kiedyś tak było, start 0 info, potem przesuwanie startu, start następnego dnia, masa bugów, zamknięcie serwera, nowa odsłona. Myślałem, że chociaż teraz będzie inaczej, że się czegoś nauczyłeś, a tu dalej to samo...

tenor.gif

Opublikowano

Miał być online o 16...

Czyli powtórka z rozrywki, już kiedyś tak było, start 0 info, potem przesuwanie startu, start następnego dnia, masa bugów, zamknięcie serwera, nowa odsłona. Myślałem, że chociaż teraz będzie inaczej, że się czegoś nauczyłeś, a tu dalej to samo...

GM poprawiał łatkę zbyśmy mogli grać i zaraz bedzie,( z tego co pisał)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...