Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tradical.pl rework [Dedyk] [Easy]

#Joker

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bony wchodzą w max wartościach?

ezj18z.jpg

Grałem na: PL s1 (monastyr), SurfaceMT2 (2012r), EruriS, Balmora, MoltenMT2, SpotlineMT2, NewLongju2, EdoriaMT2, 4Death, Laneris, Eterial

Opublikowano

Genialne bronie, bardzo mi się spodobały. Ale to jest jedynie prezentacja.. zobaczymy jak w praniu. Dajcie clientana mega.co.nz lub jakiś inny hosting, niż Wasz serwerowy.

73685633822473628956.png

Opublikowano

Wszyscy Ci którzy zdobyli coś w zbugowanej pierwszej edycji mogą otrzymać rekompensatę w postaci smoczych monet, 

wystarczy napisać do mnie PW z nickiem i loginem konta.

Przeczytano:

Jeszcze nieprzeczytana

Ciekawe jak z tym będzie :D

Co jest w tej "Szkatułce Szczęścia"? SM będą już na starcie czy trzeba będzie czekać godzinę/dzień/miesiąc/rok/nigdy?

tenor.gif

Opublikowano

tak jak już mówiłem w prezentacji fajny serwer,na pewno wbije   :) jest już jakiś ts3 serwera ? :P

Opublikowano

ja chcę już 16;00 mam nadzieje że będzie to serwer na dłuższą metę i admini tego nie spierdolą jak ostatnio ^^

Opublikowano

tak jak już mówiłem w prezentacji fajny serwer,na pewno wbije   :) jest już jakiś ts3 serwera ? :P

ponawiam pytanie numer 1 :P

Jest Bs serwerowy bo mi mój nie działa na serwerze niestety ?

Opublikowano

Bardzo fajna prezentacja serwera, serwer także niczego sobie, dużo nowości które cieszą oko...

Polecam serwer, administracji życzę wiele wiary na serwerze :P

Opublikowano

Myślę, ze wbije :D W tą jesienną porę zawsze chce się pograć w Metina :D Mam nadzieję że ludzi na starcie trochę będzie i że serwer postoi dłużej niż tydzień ;) Zapowiada się bardzo ciekawie

W między czasie LOL <3

Mówię po Polsku

Opublikowano

ciekawe nie mam nawet antywirusa zainstalowanego a podczas pobierania wyskoczyło że plik moze być zagrożeniem dla mojego komputera :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...