Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiany w sezonie 5... Lel?

Dr. Onkolog

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Fontanna będzie przywracała cztery razy mniej HP, a w zamian za to częstotliwość uleczenia została zwiększona czterokrotnie.

Przecie to bez sensu xD

Dziwne te zmiany, niby urozmaicenie, ale czy to się przyjmie...

@Edit

Ten item, co ma dawać 100% regen tego co już masz jest bez sensu. Przecie jak jakiś tank kupi troche regenu, to będzie niezniszczalny lol.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano
Fontanna będzie przywracała cztery razy mniej HP, a w zamian za to częstotliwość uleczenia została zwiększona czterokrotnie.

Przecie to bez sensu xD

To ma sens. Będzie przywracała 4 razy mniej HP ale HP będzie dodawane szybciej.

Opublikowano

Jak co sezon wprowadzają zmiany, czyli nic dziwnego, że sezon 2015 też się takich doczeka. Przynajmniej jakieś urozmaicenie, trochę zmiany w mecie, jakieś nowe taktyki powstaną.

Opublikowano

Te wszystkie zmiany baaardzo komplikują całą grę, w sumie dla mnie jest to ciekawe, lecz dla nowych graczy liga legend jest coraz trudniejsza do ogarnięcia :C . Dziwi mnie natomiast usunięcie wszystkich dotychczasowych itemów do jungli.. 

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

To jakis zart? Dodali jeszcze jeszcze ze mozna uzyc smite na ... graczu?! Wtf? Jakies przyzwania wilkow ??? Rito???

Opublikowano

Niektóre zmiany są śmieszne, ale jak chyba każdy dobrze wie to są dopiero testy tych zmian, dlatego też zostały wprowadzone na PBE :)

Zobaczymy jak to wyjdzie, czy zmiany będą korzystne czy jednak odwrotnie.

Podoba mi się opcja ze smokiem :)

Opublikowano

Te wszystkie zmiany baaardzo komplikują całą grę, w sumie dla mnie jest to ciekawe, lecz dla nowych graczy liga legend jest coraz trudniejsza do ogarnięcia :C . Dziwi mnie natomiast usunięcie wszystkich dotychczasowych itemów do jungli.. 

coooooooo, komplikują całą gre nowym graczom.... widzisz co piszesz? wprowadzają zmiany typu: pod tabem timery... teraz nikt się tego nie uczy byle bronz wie kiedy co się respi, wszystko robią pod nowych graczy wystarczy poczytać patche i pomyśl. Chcą jak najwięcej nowych graczy wprowadzić bo starzy odchodzą, wcale się nie dziwie bo lol upadnie do 2 lat.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Nowicjusz
Opublikowano

Aaa tam rito . Niech zrobią coś takiego że za każdego gracza którego baron zje +1000 hp dla niego  :ninja: . To by było mocne rofl . xDD

Opublikowano

Łatwiej będzie zabić kogoś na spawnie xD

Dobrze, że starają się przywrócić sens zabijaniu się, a nie samym farmieniu, ale te bonusy dla broniącej się drużyny są przesadzone.

Opublikowano

podpalenie można użyć na wieżę... no comment.

niech teemo tylko usuną w nowym sezonie i będzie git.

Najbardziej dziwna zmiana to że blue/red dopiero w 2:30 się respią. 

Opublikowano

To troll? Te zmiany to chyba jakiś żart, tak drastycznie zmienia grę że masakra. Jeśli to wprowadzą sprzedaję konto i spierdalam bo żeby aż tak spierdolić naprawdę dobrą grę to trzeba mieć talent. I jeszcze te potiony, CO Z WAMI NIE TAK RIOT?!

Opublikowano

podpalenie można użyć na wieżę... no comment.

niech teemo tylko usuną w nowym sezonie i będzie git.

Najbardziej dziwna zmiana to że blue/red dopiero w 2:30 się respią. 

Tak pozno bo najpierw się respia wilki, zabijasz je (pewnie z pullem), potem ta duza zabe i wtedy blue. Oczywiscie pisze tu jak zaczynac sie bedzie od blue na dolnej druzynie (nie znam kolorow gdzie jaka).

Opublikowano

Może być lepiej, ja nie lubię grać na jungli, więc itemy nie będą sprawiały mi większego problemu. Ale teraz smite będzie częściej brane niż podpalenie. ;o

Opublikowano

Wszystko ładnie pięknie, ale najbardziej nie podoba mi się to, spójrzcie na to

Powerup ten będzie spawnował się co 3 minuty przy wejściu do rzeki z bota i topa, poczynając od 20 minuty.
Sam buff będzie dawał: +50 do prędkości poruszania się poza walką, a dodatkowo zamarcie w bezruchu na przynajmniej 0.5 sekundy zwiększy naszą wizję o 25% i nada nam możliwość patrzenia przez ściany. – Ten powerup powinien zmotywować drużyny do odwiedzania tych części map także w późniejszych fazach gry. Dodatkowo może być on cenną pomocą podczas split pushowania.

+ na Sreennach widać pole widzenia ogromną, coś czuję że twórcy bol'a i explitów zrobią pewnie coś takiego że będzie widać non stop pole widzenia, to tylko kwestia czasu, także ja panowie zastanawiam się czy to dobry keirunek z tym powerup, + pomysł nie podoba mi się, lol zaczyna przypominać dote, czego nie lubię.

Opublikowano

teraz do jungli nie bedzie mozna wpuszczac bezmyslnych kurew bo od nastepnego sezonu jungla bedzie najwazniejsza w calej druzynie, teraz tez jest, ale od sezonu 5 bedzie to bardzo widoczne. Fajnie zmiany szczerze mowiac, riot wymusza myslenie na graczach, nadanie sensu zabijania sie nawazajem to dobra decyzja,  ale obawiam se tego ze wiekszosc ludzi po prostu nie bedzie wiedziala jak w ta gre grac, wiecej myslenia to dobra sprawa dla gracza takiego jak ja ktory ma mozg, ale dla typowego zbyszka z nadanym atrybutem spierdolenia spolecznego, juz nie.

Wiecej takich zmian, wiecej skomplikowanycj ukladow i ta gra bedzie tylko lepsza. Jedynym minusem od zawsze jest spolecznosc graczy ale na to juz nikt nie ma wplywu pdr 600

Opublikowano

I teraz siege miniony upodabniają do doty do katapulty. Trochę mnie to irytuję, co ten riot wyprawia.

Siege Miniony: Ich zasięg jest znacznie zwiększany (z tym buffem posiadają one większy zasięg od wież), atakują one dwa razy wolniej, ale za to ich ataki stają się AoE i zadają czterokrotnie większe obrażenia wieżom.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...