Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy ta maszyna utrzyma serwer minecraft ?

AsherTivi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka! Mam do was pytanie czy ta maszyna utrzyma serwer minecraft

Informacje:

Procesor : Intel core i3 3220
Pamięć ram: 16 gb
HDD: 2x 1TB WD RE4

26_unnamed.png

Opublikowano

Utrzyma i to spokojnie ;) nie martw się sam stawiałem serwer przy 100 razy gorszej maszynie i serwer nie lagował.

Opublikowano

Utrzyma i to spokojnie ;) nie martw się sam stawiałem serwer przy 100 razy gorszej maszynie i serwer nie lagował.

Dzięki za odpowiedź!  Czekam na kolejne posty :!

26_unnamed.png

Opublikowano

Moim zdaniem utrzyma , ale ważne też jest łącze internetowe ,dobrze jak byś podał wtedy można by coś więcej powiedzieć

Z czego wyczytałem to 100Mbit/s 

26_unnamed.png

Opublikowano

Jak pytasz czy maszyna którą masz zamiar kupić utrzyma serwer to się nie bierz za kupowanie. Zakładam że mówisz o tej maszynie https://www.sprintdatacenter.pl/64/serwer-eco-1 . Zamiast pytać ludzi na forum czy na tej maszynie możesz postawić serwer zastanów się raczej czy będziesz miał na tyle chętnych osób do grania na niej... 

Tak utrzyma serwer minecraft. 

Opublikowano

Jak pytasz czy maszyna którą masz zamiar kupić utrzyma serwer to się nie bierz za kupowanie. Zakładam że mówisz o tej maszynie https://www.sprintdatacenter.pl/64/serwer-eco-1 . Zamiast pytać ludzi na forum czy na tej maszynie możesz postawić serwer zastanów się raczej czy będziesz miał na tyle chętnych osób do grania na niej... 

Tak utrzyma serwer minecraft. 

Tak. Z liczbą osób nie będzie problemu ,ponieważ wykupuję reklamy u youtuber'ów. Reklama na mpcforum także będzie , i na różnych innych forach ;)

@Blezur , proszę o zamknięcie ;)

26_unnamed.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...