Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kierunek Informatyczny po Gimnazjum

ArTmol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z całym szacunkiem , ale nie radzę.

Pomyśl sobie ilu młodych ludzi tak jak Ty sobie w tym momencie pomyślało że zostaną informatykami , będą siedzieć w domu na d***e i pisać aplikacje za bajońskie sumy.Owszem 2-3 lata temu było zapotrzebowanie na informatyków ,ale teraz jest ich od nasrania.

Sam chciałem iść w tym kierunku , ale w ostatnim momencie postanowiłem wybrać kierunek teleinformatyk i nie żałuje w tym roku kończę technikum i wybieram się do Akademii Morskiej w Gdyni , a jak już będę miał dobra pracę to pójdę sobie na zaoczne z informatyki.

Masz czas pomyśl nad tym tak na serio bo możesz sobie tylko zjebać życie.

Padłem xD Moi kumple tak mówili jak się nie dostali, bo mieli za słabe wyniki <3

Co nie zmienia faktu że i tak mam 70% osób, które wybrały ten kierunek "bo lubie grać na kompie". I w ten oto cudowny sposób e12 zdało 11osób na 32...

Robota po technikum? heh. Może frytki do tego?

Jeżeli chcesz coś w tej dziedzinie osiągnąć to robisz tak:

Idziesz do BARDZO DOBREGO technikum (!  po LO to mozesz obsługiwać kase w McDonaldzie C:) -> Uczysz sie -> Uczysz się w domu (bardzo prawdopodobne, że programowanie tylko liźniesz, więc musisz się nauczyć w domu) noi potem oczywiście dobre studia. Jak to wszystko odfajkujesz, to możesz się uważać za informatyka ;)

Opublikowano

Padłem xD Moi kumple tak mówili jak się nie dostali, bo mieli za słabe wyniki <3

Co nie zmienia faktu że i tak mam 70% osób, które wybrały ten kierunek "bo lubie grać na kompie". I w ten oto cudowny sposób e12 zdało 11osób na 32...

Robota po technikum? heh. Może frytki do tego?

Jeżeli chcesz coś w tej dziedzinie osiągnąć to robisz tak:

Idziesz do BARDZO DOBREGO technikum (! po LO to mozesz obsługiwać kase w McDonaldzie C:) -> Uczysz sie -> Uczysz się w domu (bardzo prawdopodobne, że programowanie tylko liźniesz, więc musisz się nauczyć w domu) noi potem oczywiście dobre studia. Jak to wszystko odfajkujesz, to możesz się uważać za informatyka ;)

No mózgu po lo też się idzie na studia techniczne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...