Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wixaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest ninja o nowym desingu i o nowych skillach. 
Ruch postaci (bieganie) jest niemalże identyczny jak u ninji(małe kroki).  
Skille mnie odrzucają od tej postaci, gdyby robiła w małym procencie to co zostało pokazane na początku filmu, byłoby naprawdę nieźle. 
Ogólny desing postaci mi się podoba, ale ja bym to jeszcze 'dopieścił', coś jak ssj4(futro). ;>

Tematy związane z 5 postacią już pokazały się ze 2 razy.

Opublikowano

@up, przynajmniej 3.

ni ma c***a, że ta postać bedzie wdrożona do metina... a co dopiero na polski serwer.

skąd masz tą pewność, że tak naprawdę bedzie?

Skoro jest coś tworzone przez devów metina to dlaczego miałobyć to nie dodane?

Opublikowano

na PLA ? w życiu kto ci takich bajek na opowiadał

@up, przynajmniej 3.

ni ma c***a, że ta postać bedzie wdrożona do metina... a co dopiero na polski serwer.

skąd masz tą pewność, że tak naprawdę bedzie?

Ta postać jest już w kliencie Metin2 PL, DIIIM2 pod koniec filmiku pokazuje, że są już zbroje i sztylety tej postaci. 

Niby ma być ona od 75/80 poziomu. :O

Mało tego DIIIM2 wspomina też coś o Elfie. ^^

https://www.youtube.com/watch?v=ahMeIYhSwjA&list=UUPdNRklR9YX3_S59IyGmM5A

Opublikowano

Ktoś mi wytłumaczy na jakiej zasadzie przedmówcy oparli tezę że ta postać wejdzie na jakikolwiek globalny serwer?
Co Was o tym przekonuję? Wstawione logo ymir na początek filmiku przez gościa o 15 subach czy jak?
Możliwe że ja coś przeoczyłem, dlatego pytam.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Ta postać jest w kliencie metin2.cz, dlatego uważam, że zostanie ona prędzej czy później dodana na globalne serwery.

Specjalista
Opublikowano

W tym filmie na początku tak ładnie się prezentuje,skacze,bije jak assassin.

Lecz w grze to tak pięknie to już się nie prezentuje. xD

No ale zobaczymy jak to będzie,wprowadzą ciekawe kiedy? ;p

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

W kliencie gry PL'a wystarczy spojrzeć na nowe ikony przedmiotów:
-szpony wilkołaka(broń)
-zbroje dla wilkołaka
-nowa tarcza(pewnie na wilkołaka)
-nowy naszyjnik(pewnie na wilkołaka)
-nowy pas(pewnie na wilkołaka)
-nowa bransoleta(pewnie na wilkołaka).
Raczej postać zostanie wprowadzona na globalne serwery, chociaż osobiście uważam, że nie pasuje do metina.
Ymir na siłę próbuje wymyślać jakieś nowości.

ymir już dawno nie jest powiązany z metinem. Wszystko przejął webzen.

Nigdy się w to nie zagłębiałem, ale nadal w ich nazwie widnieje "ymir".

Opublikowano

wy chyba nie sądzicie że ta postać zostanie wprowadzona (chodzi mi o stan który jest na filmie), nawet jesli to z udoskolanieniami (patrzac na to ze dungeon dodaja 2 miesiace na podstawie katakumb), w dodatku nie oszukujmy sie, ale chyba każdy widzi ze to sa lekko edytowane skile bossów..

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

SKILE MOŻE I TAK ALE POSTAC I TAK DOJDZIE DO GLOBALA NIEMA CO UKRYWAC A NA PYTANIE GDZIE WCZESNIEJ BEDZIE CZY NA GLOBALU CZY NA PRIVIE TO JUZ MAMY ODPOWIEDZ NA PRIWACH JEST ONA JUZ DOSTEPNA LECZ GDY KTOS NAGRA FILMIK Z NIA NA YT AUTOMATYCZNIE PO JAKIMS DNIU FILMIK JEST USÓWANY FIRMA WEBZEN SIE STARA TRZYMAC TO W TAJEMNICY LECZ Z DNIA NA DZIEN CORAZ WIECEJ TEGO 

Opublikowano

Prosto z klienta PL-a, dalej twierdzicie, ze jej nigdy nie wprowadzą? :v

650011412951143770658.png

Czym więcej tego typu rzeczy napchają na PL, tym więcej ludzi ucieknie na privy, może nie od razu bo wiadomo że plebs leci tam gdzie nowości, ale góra miesiąc i dojdzie do Nich "to przecież PL, a mnie nie stać na IS'a więc co ja tu k***a robię?!?".

Tak czy siak developerzy privów na tym nie stracą.

Dodam też że z drinkiem w ręku będę oglądał te piękne samobójcze masakry serwerów spowodowane próbami wgrania tej postaci.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Czym więcej tego typu rzeczy napchają na PL, tym więcej ludzi ucieknie na privy, może nie od razu bo wiadomo że plebs leci tam gdzie nowości, ale góra miesiąc i dojdzie do Nich "to przecież PL, a mnie nie stać na IS'a więc co ja tu k***a robię?!?".

Tak czy siak developerzy privów na tym nie stracą.

Dodam też że z drinkiem w ręku będę oglądał te piękne samobójcze masakry serwerów spowodowane próbami wgrania tej postaci.

No i jak ja lubie takie podejście. W sumie dużo prawdy w tym jest, im więcej oni robią, tym więcej zyskuja prywatne serwery. I dobrze.

Opublikowano

Jeśli wprowadzą tą nową postać to na pewno jeszcze dużo rzeczy do IS dojdzie i oczywiście GF dalej zarabia, ale to już nie to.

Już nie ma od kogo hajsu brać, bo ludzie tak, czy siak uciekają z globala. :)

Opublikowano

Jeśli wprowadzą tą nową postać to na pewno jeszcze dużo rzeczy do IS dojdzie i oczywiście GF dalej zarabia, ale to już nie to.

Już nie ma od kogo hajsu brać, bo ludzie tak, czy siak uciekają z globala. :)

Nie zdziwiłbym się, gdyby klucz do odblokowania tej postaci był w IS xD

Opublikowano

W c**j fajne iż gdyż przez kilka lat gry w metka tymi samymi czterema postaciami stała się nudna, a taki wilkołak mnie zachęca żeby znowu grać w metina

20005891622422024071.jpg

Ładowanie trwa...

Opublikowano

tak czy siak bedzie ciągle miracja ludzi z pl na privy i odwrotnie jak ktos gra na privach dlugo to  wróci na pl a ci z pl to na privy i tak sie kolo zamyka

Na prywatnych serwerach gram dobre kilka lat,na globalu ostatnio logowalem sie moze 4 lata temu i wcale mnie tam nie ciagnie.

Ta nowa postac jest tak ujowa za przeproszeniem,az brakuje mi slow.

sygnatura2lg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...