Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wixaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja to bym chcial jakiegoś metina 3, taki sam jak metin2 lecz odnowiony pod względem fizyki grafiki tekstur oraz więcej realistycznosci, bo te czasy co byly lkiedys nigdy nie powroca, a coraz mniej osób gra na globalach to próbują cos na sile wymyśleć żeby znów zdobyć graczy

beznazwyzb.png

Ninja Defuse to mój nowy nick.

Zbieram plusy.

Chętnie pomagam w różnych grach, aktualnie gram w

play4free Battlefield

play4free Need For Speed World

Opublikowano

metin 3 niby  jest ale metka to on nie przypomina a co do tego aby gracze zrobili metina 3 to musial bys kilku dobryh programistow  zalatwic + grafikow i dobry serwer i po roku moze 2 mialbys poczatek metina 3 ale przez rok musial bys ich oplacac za damo za samo robienie metina 3 bo to trza wszytko od nowa robic nowy silnik itp 

Opublikowano

Ta postac się nie nadaje do metina, pod koniec tego miesiąca priv startuję "almeria s2" pod inną nazwą i tam ma byc ta 5 postac..

Opublikowano

Ja to bym chcial jakiegoś metina 3, taki sam jak metin2 lecz odnowiony pod względem fizyki grafiki tekstur oraz więcej realistycznosci, bo te czasy co byly lkiedys nigdy nie powroca, a coraz mniej osób gra na globalach to próbują cos na sile wymyśleć żeby znów zdobyć graczy

Masz pod nazwą Magic to master, możnaby to nazwać odświeżonym metinem. :P

Opublikowano

to co jest nagrane to niewiemy czy to jest w pełni gotowa postac  jesli webzen bedzie chial to doda bo jego celem jest zarobek a co do nowej postaci nie bądźmy tacy sceptyczni  w wielu grach podochodziły nowe postacie i było lepiej a co do metina to jest 1 plus którgo nikt jakos nie widzi  bedzie ciezej zrobienie eq perf clasowe jak dojdzie wolfman i elf w przyszlosci to 5 bonow nie wystarczy aby dalo sie zrobic idealnego eq na all postac. A co do ilosci postaci to lepiej bo urozmaici rogrywke a nie iagle 4 postacie i po 2 klasy skili u nich. Lecz jedno mnie ciekawi czy wolf man bedzie miał 2 drogi skili czy 1 bo jak 2 to chyba powinien miec 2 kategorie broni. A o to juz nikt nie pyta i nie szuka tylko ze to ochydne albo fajne piszecie bez konkretnych wypowiedzi. 

Opublikowano

to co jest nagrane to niewiemy czy to jest w pełni gotowa postac  jesli webzen bedzie chial to doda bo jego celem jest zarobek a co do nowej postaci nie bądźmy tacy sceptyczni  w wielu grach podochodziły nowe postacie i było lepiej a co do metina to jest 1 plus którgo nikt jakos nie widzi  bedzie ciezej zrobienie eq perf clasowe jak dojdzie wolfman i elf w przyszlosci to 5 bonow nie wystarczy aby dalo sie zrobic idealnego eq na all postac. A co do ilosci postaci to lepiej bo urozmaici rogrywke a nie iagle 4 postacie i po 2 klasy skili u nich. Lecz jedno mnie ciekawi czy wolf man bedzie miał 2 drogi skili czy 1 bo jak 2 to chyba powinien miec 2 kategorie broni. A o to juz nikt nie pyta i nie szuka tylko ze to ochydne albo fajne piszecie bez konkretnych wypowiedzi. 

Będzie jeden zestaw skilli.

Dla osób piszących "GF tego nie wprowadzi" - miał wprowadzić 3 miesiące temu.

Opublikowano

to ze GF mial to wprowadzic to pól biedy ale i tak wprowadzi sam wiesz jak była gadka o łączeniu serwerów na pl i co prawie po 2 latach zaczeli je łączyc  a co do innych gier to GF ma sporoe opóźnienia co do  nowosci 

Opublikowano

Będzie 5postać na pl będzie na 100%, na łączenie tez był płacz i teksty typu "nieee bedzie kurwaaaaa!" I co? I jest. Yang w is jest?jest, dziękuję do widzenia. ..

Opublikowano

to ze GF mial to wprowadzic to pól biedy ale i tak wprowadzi sam wiesz jak była gadka o łączeniu serwerów na pl i co prawie po 2 latach zaczeli je łączyc  a co do innych gier to GF ma sporoe opóźnienia co do  nowosci 

Przecież ja wiem że wprowadzą, lol

Opublikowano

Boże co za ... (tego słowami się nie da opisać)  i chcą to dodać na PL'a ehh już wiem, że stary metin nigdzie nie powróci.. no dobra elf może być no ale k***a wilkołak? czy to pasuje? Już lepiej jakby dodali elfa. A nie jakieś monstrum z ryjem wilka.

Opublikowano

Będzie jeden zestaw skilli.

Dla osób piszących "GF tego nie wprowadzi" - miał wprowadzić 3 miesiące temu.

Skąd masz pewność? Na moje będą jeszcze poprawki tej klasy i zmiany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...