Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak powstała Ravia/Balmora/Dreikon itd...?

michalosik541

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Robię sobie serwer prywatny Metina.

Strasznie mnie interesuje ten temat,nie jestem profesjonalistą,bliżej mi do zera niż do niego :D

Aczkolwiek nie stoję na niczym i tworzę...

Lecz moje pytanie może okazać się bardzo dziwne ,ale tak naprawdę nigdzie,powtarzam NIGDZIE! nie jest napisane,pokazane jak stworzyć PRAWDZIWY SERWER PRYWATNY METINA...

Głupie się to może wydawać dla "profesjonalistów" w tej dziedzinie lecz ja naprawdę nie rozumiem całej tej kwintesencji :D

Moje pytanie to jak powstał serwer Ravia? Wiem ,że Ravia to profesjonalny projekt ,dlatego mnie interesuje jak powstał?

Nie chodzi mi o klienta,o edycje itd... Moje pytanie z czego powstał? Czy "stworzenie serwera" polega na wgraniu freebsd(chyba ,że to dedyk)+plików---- no właśnie?! Jakich kur** plików? Wszędzie są terenzy,schitsety i inne ... Czyli ,że zespół Ravia napisał od zera cały serverfiles?... A jeśli tak to jak?! :D Więc mam nadzieję,że zrozumieliście i mnie oświecicie i mam nadzieję ,że dobrze opisałem mój problem :s Jestem zielony ale w końcu ***** niech ktoś mnie objaśni...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...