Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oferuje pomoc z niedziałającym L#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam tą paczkę od hehehe i tam mam zaznaczone te skrypty pod syndrę i evadee które jak wyczytałem działają 

"Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię na swój poziom i pokona doświadczeniem."

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moim zdaniem temat bez sensu. No bez jaj. jak ktoś szuka pomovy to zwróci się do kogoś, kto się na tym zna. bez urazy aleTy taką osobą nie jesteś

Edit - geniuszu, nie działają mi drawingi. mam wszystkie potrzebne programy. używałem kilku plików od samego Twórcy programu...on mi pomóc nie potrafił. pomoż mi !!

"jak ktoś szuka pomovy to zwróci się do kogoś, kto się na tym zna. bez urazy aleTy taką osobą nie jesteś" "geniuszu, nie działają mi drawingi."Twórcy programu...on mi pomóc nie potrafił. pomoż mi !!" Czy nie umiesz zaczac posta od "Nie dzialaja mi draw , mam wszystkie programy ale nie dziala. Prosze o pomoc...

Pobierz LeagueSharp.common od DetectiveSqurilt powinno pomoc

Opublikowano

"jak ktoś szuka pomovy to zwróci się do kogoś, kto się na tym zna. bez urazy aleTy taką osobą nie jesteś" "geniuszu, nie działają mi drawingi."Twórcy programu...on mi pomóc nie potrafił. pomoż mi !!" Czy nie umiesz zaczac posta od "Nie dzialaja mi draw , mam wszystkie programy ale nie dziala. Prosze o pomoc...

Pobierz LeagueSharp.common od DetectiveSqurilt powinno pomoc

nie działa

testowane na patchu 4.17

A czemu zwróciłem się takim obraźliwym tekstem? widzę cię w tym dziale 1 raz. jak ktoś chce pomagać to szuka miejsca gdzie może udzielać pomocy. nikt normalny nie tworzy tematu tylko dla siebie aby mieć wszystko w jednym miejscu

--

Opublikowano

nie działa

testowane na patchu 4.17

A czemu zwróciłem się takim obraźliwym tekstem? widzę cię w tym dziale 1 raz. jak ktoś chce pomagać to szuka miejsca gdzie może udzielać pomocy. nikt normalny nie tworzy tematu tylko dla siebie aby mieć wszystko w jednym miejscu

Temat został stworzony specjalnie po to ,żeby osoby które potrzebują pomocy wiedziały gdzie jej moga szukac . Testotwany na 4.17 a le nie na 4.18

Widzisz mnie tu pierwszy raz ok ale czy to wpodo ,zeby mnie obrazac? Zrobilem temat zebym mogl podzielic sie informacjami na team L# i komuś pomoc, nie iwem co jest w tym zlego.

Nie powininenem pomagac osoba z takim podejsciem ale ... pobierz teamviewer postaram sie zrobic co w mojej mocy ;P

Uczeń
Opublikowano

Opisujcie swoje problemy postaram się pomóc w miarę  możliwości .

Mam przy każdym skrypcie " compiling error" wcześniej okej było nie wiem co się stało zaaktualizowałem paczkę i miałem wszystko skompilowane wbiłem do gry, Evade nie działa a na tym mi zależy, więc wywaliłem z  %AppData% wszystko zrobiłem to od nowa i teraz właśnie jest problem z compiling error. Pomożesz?

Wieczna Susza  :D

Opublikowano

jeśli ktoś ma problem - jak ja - z compiling error, zalecam troche cierpliwosci i ponowne pobranie downloadera i ponowienie proby skompilowania tego calego syfu :) za ktoryms razem zadziala xD 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

jeśli ktoś ma problem - jak ja - z compiling error, zalecam troche cierpliwosci i ponowne pobranie downloadera i ponowienie proby skompilowania tego calego syfu :) za ktoryms razem zadziala xD

To był mój błąd, wrzuciłem zły config.xml dlatego skrypty się poprawnie nie kompilowały.

Teraz powinno być wszystko w porządku.

QUhIR7.png

Opublikowano

Wyszła mała aktualizacja która podmieniła leagueoflegends.exe. Wystarczy że ktoś wrzuci ten sprzed aktulizacji i po podmianie go wszystko będzie działać.

Opublikowano

Poczekajcie az bedzie nowy update troszke cierpliwosci. Wejdzie update pobierzecie zobaczycie czy wam dziala jak nie to wtedy piszcie. nie oczekujcie ,ze ktos da wam jakies fixy albo zrobi update samemu w ciagu 5 minut.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...