Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oferuje pomoc z niedziałającym L#

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

L# nie działa, jest off, w czym chcesz pomóc ? 

Założyłem ten temat w celu pomocy innym i rozwiązywaniu ich problemów z niedziałającym l# nie koniecznie w momencie kiedy nie ma update'u ,że teraz nie działa to kwestia czasu w ciągu 30-40 minut będzie update :)

Opublikowano

Założyłem ten temat w celu pomocy innym i rozwiązywaniu ich problemów z niedziałającym l# nie koniecznie w momencie kiedy nie ma update'u ,że teraz nie działa to kwestia czasu w ciągu 30-40 minut będzie update :)

Napisze do cb o 13:30 i zobacze czy zadziala 

Opublikowano

jak ty k***a chcesz update o 13, jak najwcześniej wychodziły o 21, zresztą niedziałające ... Jutro/pojutrze najwcześniej będzie L# działać poprawnie ... 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

jak ty k***a chcesz update o 13, jak najwcześniej wychodziły o 21, zresztą niedziałające ... Jutro/pojutrze najwcześniej będzie L# działać poprawnie ... 

Taką informacje dostałem na irc. Jeżeli byś użył mózgu i otworzył ss jaki wstawiłem i skorzystał ze słownika języka angielskiego zrozumiałbyś ,że joduska właśnie pracuje nad L#, kulturą to ty nie grzeszysz :)

Opublikowano

Taką informacje dostałem na irc. Jeżeli byś użył mózgu i otworzył ss jaki wstawiłem i skorzystał ze słownika języka angielskiego zrozumiałbyś ,że joduska właśnie pracuje nad L#, kulturą to ty nie grzeszysz :)

po 1 nigdzie żadnego screena nie wrzuciłeś, po 2 chyba oczywiste jest że pracują nad aktualizacją do L# ... 

lepiej usuń ten temat bo tylko spamujesz 

29.png

Opublikowano

ja mam problem, ze po kazdym uruchumoeniu #l pojawia mi sie niebieskie kolko i za kazdym ponownym uruchomieniem LS compiluje wszystkie skrypty na nowo, a troche to trwa. Da sie jakos to wylaczyc?

Opublikowano

ziomus nie spinaj, gdy patch 4.17 wszedł, update byl kolo godziny 16 (i wszystko dobrze dzialalo), wiec przestan pieprzyc glupoty

Opublikowano

ja mam problem, ze po kazdym uruchumoeniu #l pojawia mi sie niebieskie kolko i za kazdym ponownym uruchomieniem LS compiluje wszystkie skrypty na nowo, a troche to trwa. Da sie jakos to wylaczyc?

Poczekaj do aktualizacji. Jeżeli to nic nie da podeślij mi ss'y

Opublikowano

http://ifotos.pl/zobacz/Beztytuuj_eqsnxrw.jpg/

Temat został stworzony by pomoc innym z problemami l# po aktualizacji i jak na razie jedyna osobą która tu spamuje jesteś ty.

ty nawet wstawić screenshota nie umiesz i chcesz pomagać ? lepiej skończ. 

spamujesz tym tematem, bo są już SETKI innych w których na wszystkie problemy były odpowiedzi ... 

ja mam problem dotyczący L# - otóż grają na nim ludzie bez brain.exe ;( co zrobić żeby go w jakiś sposób zdobyły (np ty). Pytam serio :( 

29.png

Opublikowano

spamujesz tym tematem, bo są już SETKI innych w których na wszystkie problemy były odpowiedzi ... 

ja mam problem dotyczący L# - otóż grają na nim ludzie bez brain.exe ;( co zrobić żeby go w jakiś sposób zdobyły (np ty). Pytam serio :(

Nie potrzebuję twoich komentarzy i wypowiedzi które mają zamiar obrażać dopiero co wróciłeś ze szkoły jesteś zmęczony idź odrób lekcje i wyłącz komputer. Pomimo tego ,ze były odpowiedzi i tak ludzie pytają o problemy z l# wiec specjalnie po to założyłem ten temat. Jesteś zwykłym dzieciakiem któremu trzeba wyłożyć wszystko na tacy bo nie umie zrozumie prostych rzeczy. To jest ostatni post kierowany w twoja stronę

Opublikowano

troche kultury dzieciaczku :) przestań w końcu nabijać posty i przestań się spinać przez kabel, screena już dodał dawno tylko ty go nie widziałeś.

Co do tematu, da się coś zrobić żeby co włączenie bota nie kompilowało mi wszystkich pliczków ? Nawet jak update nie ma to kompilacja.. ;X

Sygnatura.jpg

Opublikowano

troche kultury dzieciaczku :) przestań w końcu nabijać posty i przestań się spinać przez kabel, screena już dodał dawno tylko ty go nie widziałeś.

Co do tematu, da się coś zrobić żeby co włączenie bota nie kompilowało mi wszystkich pliczków ? Nawet jak update nie ma to kompilacja.. ;X

klikasz start, wpisujesz %appdata%, przechodzisz do folder leaguesharp, assemblies, zaznaczasz wszystkie skrypty (ctrl+a), klikasz ppm i zaznaczasz ptaszkiem "tylko do odczytu". Od tej pory nie powinny ci sie same kompilowac ^^

Opublikowano

klikasz start, wpisujesz %appdata%, przechodzisz do folder leaguesharp, assemblies, zaznaczasz wszystkie skrypty (ctrl+a), klikasz ppm i zaznaczasz ptaszkiem "tylko do odczytu". Od tej pory nie powinny ci sie same kompilowac ^^

Dodałbym do tego nowy common żeby nie było problemów z injectem.

Opublikowano

Moim zdaniem temat bez sensu. No bez jaj. jak ktoś szuka pomovy to zwróci się do kogoś, kto się na tym zna. bez urazy aleTy taką osobą nie jesteś

Edit - geniuszu, nie działają mi drawingi. mam wszystkie potrzebne programy. używałem kilku plików od samego Twórcy programu...on mi pomóc nie potrafił. pomoż mi !!

--

Opublikowano

mam problem w poprzednim patchu cały czas wyskakiwało apka przestała działać, natomiast w tym pachu progress i niby był na górze przy wczytywaniu napis leagueszarp i na początku w grze jakieś napisy że mogę dać donejta itp ale nic nie działa (f5 nie pomaga) mam wszystkie potrzebne programy jakieś rady ?

"Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię na swój poziom i pokona doświadczeniem."

Opublikowano

@Up 

Może to zabrzmi głupio, ale wiesz, że trzeba samemu pobierać skrypty? 

Ten jeden "skrypt" co masz, to jest tylko biblioteka do programu. 

Btw. 

Marksman działa, Evadee jeszcze nie.

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

@Up 

Może to zabrzmi głupio, ale wiesz, że trzeba samemu pobierać skrypty? 

Ten jeden "skrypt" co masz, to jest tylko biblioteka do programu. 

Btw. 

Marksman działa, Evadee jeszcze nie.

mi evade na botach 5 min temu działało :D

nie wiem jak teraz. nie mam dostępu do LoL'a

--

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...