Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Riven - Top/Mid Lane, "Assasin".

R6 Heartbeat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak bedziesz miał jakiegos ap na topie typu ryze,nidali to troche taka dupa

jak grasz przeciwko ryze to maxuje sie E ;d

PAŻAŁSTA

Opublikowano

jak grasz przeciwko ryze to maxuje sie E ;d

Ciekawe kto Ci to powiedział, zawsze maxuje się Q, może u BoxBoxa zobaczyłeś, że maxuje E, ale jak masz junglera, który nie gankuje to gówno daje.
Opublikowano

Ciekawe kto Ci to powiedział, zawsze maxuje się Q, może u BoxBoxa zobaczyłeś, że maxuje E, ale jak masz junglera, który nie gankuje to g****o daje.

po Q maksuje się E* taka poprawka, przepraszam.

PAŻAŁSTA

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ładny poradnik tylko mam jedno pytanie.

Dlaczego jako "Item Defensywny" dałeś Frozen Heart? CD można uzupełnić tak jak podałeś:

- Runy na 18 lvl (15% CD)

- Youmuu Ghostblade (10% CD)

- The Black Cleaver (10%)

- Masterki (5%)

To wszystko daje nam łącznie 40% CD, czyli max. Jeszcze można kupić zamiast The Black Cleaver potke na CD (na full buildzie), więc według mnie Omen / Sunfire byłby / byłaby lepszy / a jako defensywny item.

Ale leci + bo ładnie napisałeś.  :)

Opublikowano

Ładny poradnik tylko mam jedno pytanie.

Dlaczego jako "Item Defensywny" dałeś Frozen Heart? CD można uzupełnić tak jak podałeś:

- Runy na 18 lvl (15% CD)

- Youmuu Ghostblade (10% CD)

- The Black Cleaver (10%)

- Masterki (5%)

To wszystko daje nam łącznie 40% CD, czyli max. Jeszcze można kupić zamiast The Black Cleaver potke na CD (na full buildzie), więc według mnie Omen / Sunfire byłby / byłaby lepszy / a jako defensywny item.

Ale leci + bo ładnie napisałeś.  :)

Dodałem, bo kiedyś grałem z merkurialami chociaż teraz wiem, że wolę zbuildować buty cd, lw, hydre i QSS niż bawić się w frozen heart, później to pozmieniam, bo dodałem tylko punkty, a edytować mi się wtedy nie chciało.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo dobry poradnik , wszystko jest ale co do butów to bym je składał wraz z hydrą , nie są drogie a wieksze cd to lepiej dla ciebie , ult=kill

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Poradnik dobry dla silverów :) Przy platynie budowanie riven wygląda nieco inaczej

no nie wiem ja na poziomie chall jak grałem duo z kumplem widziałem riven z takimi buildami + sam go używam od około 1,5k gier dochodząc nią do prawie mastera, ale platyna wie lepiej pewnie :p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...