Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3] Insane Last Chaos

frytusx33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Insane Last Chaos[EP3]

Exp: x5
SP: x15(skille free)
Drop: x25
Gold: x25
Quest exprate: x10
Online Cash: 25lcc za 10min

Max upgrade: +28
Max lvl:185

http://insane-lc.tk

Server jest nowy. nie ma za wiele graczy, ja tez jeszcze nie mam go na kompie. Jest cash npc, specjalna mapa z bossami. Więcej informacji wkrótce ! :)

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak ja gram znajdziesz mnie pod nickiem Alieth gram najczesciej na ch3.  Serwer jest naprawde wart uwagi. Jak mozesz wejdz raz dwa i dodam cie do gildii. :)

Opublikowano

Gra tam jakis polak wgl albo polska gildia jest?

Tak ja gram znajdziesz mnie pod nickiem Alieth gram najczesciej na ch3.  Serwer jest naprawde wart uwagi. Jak mozesz wejdz raz dwa i dodam cie do gildii. :)

Piszemy tutaj: http://www.mpcforum.pl/topic/840509-szukam-gildii-towarzysza-do-gry-pewnej-osoby-rekrutuje-do-gildii/

Ja ;)

Chodziło jej o rzeczy, nie osoby... :p

zSCFQrN.png

Opublikowano

Niby pvp jest zbalansowane choc duzo jest szelm na serwie co mnie bardzo dziwi ale ja i tak im pokaze co  czarka potrafi :3 Co do calej gry jest naprawde fajni. Admin i reszta zespolu jest codziennie dostepna do tego maja byc automatyczne buffy co 10 min niedlugo przedstawie wam gre w filmiku czy bedzie sie oplacalo grac ale to jeszcze musze wbic conajmniej 15-20 lvl zeby to ocenic. Jak narazie moim zdaniem tak oplaca sie grac! tym bardziej ze jest szansa na przejecie merak/dratan wiec zapraszam do polskiej gildii AllStars ( nazwa tymczasowa ) Narazie sa dwie osoby. :) sa nowe mapy jest juno bosses jak sama nazwa mowi mapa skladajaca sie z bossow jak narazie bylem na samych salamandrach co dropi z nich kasa na sucho 12kk z gold bosterem po 150kk. Do tego na serwerze mozna grac bez ladowanie hajsu na cash bo bez tego mozna sie wybic ja nie stracilem ani grosza a jestem na poziomie kolesia ktory jest vipem :) Sa czeste eventy gdzie mozna wygrac title lub cash lub cos innego. Jezeli macie jeszcze jakies pytanie postaram sie na nie odpowiedziec.

Opublikowano

Polecam serwer z calego serca! Serwer naprawde wiele oferuje! Mozna wybic sie bez cash. Admin ciagle cos robi nie siedzi z dupa jak admini na niektorych serwerach. Potrzebujemy ludzi mamy szanse przejac Merak lub Dratan lecz to zalezy tylko od ilosci polskich graczy. Jak cos prosze szukac mnie na ch3  nick Alieth Gildia Husaria! Zapraszam serdecznie :)

Opublikowano

Serwer postoi.. Jest nowy wiec nie oczekuj ze beda tlumy. Wystarczy troche pracy i tyle. A uwierz mi ze Admin robi wszystko co moze. Trzeba przedstawic ten serwer zeby bylo wiecej graczy. Naprawde zachecam do gry :)

Opublikowano

8 graczy online . Szkoda czasu nie postoi ten serwer za dlugo.

To, że jest teraz 8 graczy online (na starcie) nie jest dziwne. Nie spisuj serwera od razu na straty. Z czasem zobaczymy, jak to się potoczy i wtedy będzie można coś o nim powiedzieć. ;)

zSCFQrN.png

Opublikowano

Tak z kazdym dniem dochodzi po 1-2 graczy.. wiec naprawde poczekajmy jeszcze tydzien  wystarczy 20-30 osob i serwer pociagnie :)

Opublikowano

Z doswiadczenia wiem ze jak na samym starcie nie ma z 40+ graczy to taki serwer napewno nie przyciagnie wiecej graczy .Wiele juz bylo podobnych serwerow a koniec byl taki sam jak zawsze. Jest podobny serwer ChronosLC niby ma wszytko co trzeba questy fajne ,afinity ,wszytko mozna dropic samemu, cash za glosowanie, buffki od GM itd. Serwer nie moze przekroczyc magicznej liczby 50+ graczy a stoi juz jakis czas. A dla przykladu pojawai sie serwer Horus LC i w pierwszy dzien 150 graczy wchodzi a nic tam wlasciwie ciekawego nie ma. Cash drogi botkow na cash nie ma bo za czas online jest 0 ). Po tygodniu dzialania jest ponad 200+ graczy .

Takze marnujecie czas.

Opublikowano

Z doswiadczenia wiem ze jak na samym starcie nie ma z 40+ graczy to taki serwer napewno nie przyciagnie wiecej graczy .Wiele juz bylo podobnych serwerow a koniec byl taki sam jak zawsze. Jest podobny serwer ChronosLC niby ma wszytko co trzeba questy fajne ,afinity ,wszytko mozna dropic samemu, cash za glosowanie, buffki od GM itd. Serwer nie moze przekroczyc magicznej liczby 50+ graczy a stoi juz jakis czas. A dla przykladu pojawai sie serwer Horus LC i w pierwszy dzien 150 graczy wchodzi a nic tam wlasciwie ciekawego nie ma. Cash drogi botkow na cash nie ma bo za czas online jest 0 ). Po tygodniu dzialania jest ponad 200+ graczy . Takze marnujecie czas.

Bo to zależy od rozpromowania serwera. Jeżeli administrator ma dużo znajomych to Ci znajomi mówią swoim znajomym (itd się to ciągnie) o nowo powstałym serwerze. ;) I dlatego w pierwszy dzień może być 50, 100 a nawet 150 graczy online. Ponadto można tworzyć publikacje na forach. 

Ale nie zawsze jest to tak, że jak serwer na starcie ma 10 osób to nie ma przyszłości... Z Aio było podobnie, pierwszy dzień było 5 osób, później 10... i tak to się zbierało aż do 200+, oczywiście później ta liczba spadała przez pomyłki staffu, ale to już mniejsza. ;) Nie trzeba serwera od razu skreślać, jak wszyscy będą tak mówić że nie zagrają bo mało osób... to faktycznie to może nie wypalić. 

Opublikowano

Bo to zależy od rozpromowania serwera. Jeżeli administrator ma dużo znajomych to Ci znajomi mówią swoim znajomym (itd się to ciągnie) o nowo powstałym serwerze. ;) I dlatego w pierwszy dzień może być 50, 100 a nawet 150 graczy online. Ponadto można tworzyć publikacje na forach. 

Ale nie zawsze jest to tak, że jak serwer na starcie ma 10 osób to nie ma przyszłości... Z Aio było podobnie, pierwszy dzień było 5 osób, później 10... i tak to się zbierało aż do 200+, oczywiście później ta liczba spadała przez pomyłki staffu, ale to już mniejsza. ;) Nie trzeba serwera od razu skreślać, jak wszyscy będą tak mówić że nie zagrają bo mało osób... to faktycznie to może nie wypalić. 

I tu masz racje droga kolezanko! Juz niektorzy na starcie skreslili serwer ja sam zwolalem okolo 6-7 osob na niego i z kazdym dniem coraz wiecej graczy jest mimo tego ze wiekszosc z was w ten serwer nie wierzy ja trzymam za niego kciuki i jezeli admin bedzie ogarnial serwer sie utrzyma. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...