Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Karty Paysafecard

Kronk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sumie to racja, ale jakoś nigdy o tym nie myślałam w ten sposob, tzn. Że Paysafecard nie jest imienna, choć w sumie to prepaid, czyli nawet jeśli komuś znudzą sie gry, to zawsze ją przecież można komuś dać albo odsprzedać, będę o tym pamiętać na przyszłość.:-)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak jednorazowo? Jeśli np. kupiśes karte za 100 zl, a wytraciłeś na swoje wydatki 80 zł, to co zrobisz z resztą? Przecież możżesz potem dokupić nową i sumując kody wykorzystać reszte z poprzedniej... czyli nie musisz naraz wszystkiego wydawać

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przynajmniej ja tak to rozumiem, ale nawet na stronie jest napisane, że można łączyć ze sobą kody z kart, jeśli na jednej nie ma się wystarczająco pieniędzy. A pozatym to prepaid, a każdy przecież wie na przykladzie telefonȯw jak prepaidy funktionuja, z tą tylko rȯżnicą, że przy telefonach jest okreśolny czas, w trakcie ktȯrego musisz wykorzystać wszystkie środki, a przy paysafecard nie ma takiego limitu, tak mi przynajmiej wydaje, bo jaki miałaby sens opłata w wysokości 5 zl za używanie po roku od kupienia?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Chyba się nie rozumiemy, jeśli jest wprowadzona opłata w wysokości 5 zł po roku czasu od kupienia, to chyba jest jasne, że nie ma limitu czasowego na wykorzystenie karty, bo niby jak można bybyło używać jednej i tej samej karty przez cały rok? No chyba, że faktycznie ja to źle rozumiem, ale wątpie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jeśli chodzi o paysafecard to u mnie działa bez zarzutu, ale trzeba samemu sprȯbować, a co do margonem smocze łzy nie mają nic wspȯlnego z poziomem na ktȯrym jesteś, możesz za nie kupować tylko dodatkowe elementy, ktȯre ci pomogą przejść dalej

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

tak smocze monety z allegro jak i również yangi są nielegalne i za to bany leca !

Pozdrawiam

(zbieram + nie - :) )

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli chodzi o paysafecard to u mnie działa bez zarzutu, ale trzeba samemu sprȯbować, a co do margonem smocze łzy nie mają nic wspȯlnego z poziomem na ktȯrym jesteś, możesz za nie kupować tylko dodatkowe elementy, ktȯre ci pomogą przejść dalej

acha, no widzisz, ja niestety nie jestem jeszcze tak daleko, że moge coś potrzebować, żeby przejść dalej :-)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

U mnie w mieście nigdzie nie moge dostać tej karty więc lipa.. ;-/

Ale tutek ładny dlatego + i jak możesz daj jakieś kolorki żeby było ładniej.. ;-)

Opublikowano

Co do tych punktȯw sprzedaży teraz na stronie psc jest uruchomiona możliwość reklamacji, jeśli nie mogłaś jej kupić pod adresem, ktȯry pokazał Ci lokalizator, mam nadzieje że to jakoś poprawi sytuacje i zmobilizuje niektȯrych sprzedawcow, żeby się wkońcu zaintersowali, co wogȯle u siebie mają…

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Co do tych punktȯw sprzedaży teraz na stronie psc jest uruchomiona możliwość reklamacji, jeśli nie mogłaś jej kupić pod adresem, ktȯry pokazał Ci lokalizator, mam nadzieje że to jakoś poprawi sytuacje i zmobilizuje niektȯrych sprzedawcow, żeby się wkońcu zaintersowali, co wogȯle u siebie mają…

no też mam taką nadzieję...chociaż nie chce mi sie w to wierzyć....ale nadzieje trzeba zawsze mieć, bo nadzieja umiera na końcu :-)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Toć to drogie jest :-) Już lepiej poprosić starszych o karty dla 'juniorów' bankowe i zamawiasz o wiele, wiele taniej :-)

DAWAC MINUSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Opublikowano

Co jest dosc drogie? nie rozumiem, masz na mysli psc?przeciez masz tyle do wykorzystania, za ile ja kupiles..to chyba sie oplaca

no oczywiście, że sie opłaca. zwłaszcza, że można w razie rezygnacji, jeżeli nam już karta nie jest potrzebna, sprzedać komuś innemu. Moim zdaniem to fajny, tani i bezpieczny sposób płacenia....

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Z tym sprzedawaniem a raczej kupowaniem to bym była raczej ostrożna, lepiej sobie kupić nowa kartę i mieć do wykorzystania pełna kwotę

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

super, dzięki za podpowiedzi....w sumie o Społem już słyszałam, i w moim miescie mam też możliwość, żeby pójść do tego sklepu....ale o żabce nie wiedziałam :-)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...