Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Karty Paysafecard

Kronk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oczywiście 3/4 z was zamawia SM poprzez sms.

Konta w banku nie macie , więc allegro odpada.

Najwyższy czas , aby skorzystać z kart Paysafecard

Co to jest ta karta ?

Jest to zwykła karta na której znajduję się kod pin.

Kod pin wykorzystujemy zamawiając SM metodą PaySafeCard

Jak zdobyć kartę i wykorzystać ją na SM.

1.Aby ją zdobyć należy się udać do :

- pobliskiego kiosku

- salonu Vobis

- znależć najbliższe miejsce na owej stronie:

http://www.paysafecard.com/index.php?id=87&L=7&

2.Jak przeznaczyć ją na smocze monety ?

Na każdej karcie mamy podany kod pin.

Wchodzimy na Metin2.pl , logujemy się na konto.

Wybieramy sposób płatności Paysafecard i wprowadzamy kod pin.

Gotowe!

Cennik:

75 SM - 20ZŁ

270SM- 50ZŁ

750SM - 100ZŁ

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Metoda jest rzeczywiście fajna, przynajmniej nie trzeba się bawić w podawanie danych osobistych ,. Podawanie samego kodu z karty ułatwia sprawe. Ja korzystam z paysafecard przedewszystkim do płacenia na margonem i póki co nie miałam najmniejszych problemów... A to że można nią płacić na całym świecie to dodatkowy plus

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Metoda jest rzeczywiście fajna, przynajmniej nie trzeba się bawić w podawanie danych osobistych ,. Podawanie samego kodu z karty ułatwia sprawe. Ja korzystam z paysafecard przedewszystkim do płacenia na margonem i póki co nie miałam najmniejszych problemów... A to że można nią płacić na całym świecie to dodatkowy plus

ale chyba jak chcę z tej karty paysafecard korzystać na całym świecie, to muszę ją też gdzie indziej kupić, co? Chyba nie można na razie korzystać z polskiej karty na całym świecie, czy może ja to zle zrozumiałam???

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Paysafe'y są wszędzie takie same tylko tłumaczenie inne ;p

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Też mi się wydaje ze Paysafecard jest wszędzie jednakowa i wszędzie można nią płacić, rȯwnież na zagraniczych serwerach, w końcu kod jest kodem i procedura płacenia zawsze jest taka sama

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

rozumie, o ile jednak wiem na całym świecie jest więcej możliwości do płacenia tą kartą. Zaglądałam na strone www.paysafecrad.pl i tak zobaczyłam, że w sumie można płacić nią w Polsce tylko za gry i za telefonowanie a w innych krajach można ogolnie robić zakupy internetowe, czy się może mylę???

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Z tego co wiem, to z paysafecard można płacić w innych krajach też za inne usługi, np. słyszałam o amazon w niemczech, dokladne informacje znajdziesz napewno na stronach paysafecard w danych krajach

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Uff u mnie można kupić karty więc mam lajt , może wrócę do gry ^^

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

jak to u ciebie można kupić paysafecard??? A czy one nie są łatwo dostępne w zwykłych sklepach, np. w kioskach??? Bo to by było wtedy bez sensu...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

www.paysafecard.pl - wpisujesz swoje miasto i masz.

U mnie jest jest jeden sklep w miasteczku 20000+ ludu.

I ponawiam prośbę. Mam mówić coś o metinie, czy normlanie 'Proszę kartę paysafecard za 2 dyszki'?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

musisz poprosić za jaka cenę chcesz kupić np : 20zl , 50 zl , 100zl i tak dalej

przecież nie powiesz sprzedawcy czy tam sprzedawczyni proszę kartę paysafecard bo muszę kupić SM na Metin2.pl człowieku pomyśl a zresztą co ich by to obchodziło na co te pieniądze wydasz z tej karty pff

2648aea7.gif

418505.jpg

Opublikowano

Racja, sprzedawca raczej nie bedzie wiedział, co to jest Metin2.pl, zresztą nie musi przecież tego wiedzieć, idziesz do sklepu, mȯwisz za ile chcesz paysafecard i tyle, a co zrobisz z tą kasą, to twoja sprawa

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

czy Metin to podobna gra do margonem??? Kurde nie wyzywajcie mnie, ale ja sie naprawde dopiero zaczynam w tym powoli orientować...bo nigdy wcześniej w sumie nie grałam!!! Ale myśle, że nigdy za pozno nie jest, żeby z tym zacząć...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zależy pewnie, na jaki sklep trafisz. Niektȯrzy sprzedawcy pewnie nie bedą wiedzieć, co to jest paysafecard, ja w sumie mam jeden sprawdzony kiosk u mnie w mieście, gdzie wiem, że zawsze mogę ją kupić. Jak kupujesz pierwszy raz, to sobie weź wydrukuj wzȯr karty ze strony, to ci będzie łatwiej wytłumaczyć, o co ci chodzi.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

musisz poprosić za jaka cenę chcesz kupić np : 20zl , 50 zl , 100zl i tak dalej

przecież nie powiesz sprzedawcy czy tam sprzedawczyni proszę kartę paysafecard bo muszę kupić SM na Metin2.pl człowieku pomyśl a zresztą co ich by to obchodziło na co te pieniądze wydasz z tej karty pff

Nie chcę być niegrzeczny. Ale widzisz gdzieś kurwa w poradniku napisane wzmiankę o tym?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...