Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tak więc... Play Poke.. [www.play-poke.xaa.pl]

Dj Shizzer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak na razie świetnie się gra.Mogę z czystym sumieniem powiedzieć że serwer jest nielada zaskoczeniem w porównaniu do poprzednich produkcji, wszystko wygląda OK łącznie z mapą oraz niektórymi grafikami pokemonów.

Zobaczymy co dalej!

Opublikowano

Ogólnie gra się fajnie, parę błędów mapy wyhaczyłem. Słabo, że np. zmieniłeś exp rate bez powiedzenia o tym, powinieneś informować o tego typu rzeczach. Ogólnie się postarałeś.

Opublikowano

Jeżeli jest to typowy gotowiec PDA starej daty to radze przeszukać mapę mapeditorem i przeszukać wszystkie skrypty bo kiedyś PDA miało pewien skrypt dzięki któremu podchodziło się do jednej części mapy i rozwalało cała bazę danych. Mogli to zmienić w późniejszych wersjach. 

Opublikowano

jak każdy ots padł po 2 dniach ;-) zrób ktoś porządnego harda a nie jakieś gówieka na którym grają 3 osoby i pada po 3 dniach ;-) prezka na mpc i dodanie serwera an otservlist to nie wystarczy jeszcze reklama na yt to moze będziecie mieć te 100 graczy

Opublikowano

Teraz nie opłaca się robić hard OTS ponieważ nikomu się nie chce wbijać . Wiem z mojego doświadczenia ponieważ zrobiłem takiego OTS'a po miesiącu gracze zaczęli mi pisać że jest za trudno postał jeszcze 3 mies. i wszyscy pouciekali :D

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...