Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tak więc... Play Poke.. [www.play-poke.xaa.pl]

Dj Shizzer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

8629414126146721154169.jpg

Tak wiec teraz krótkie info odnośnie silnika.. :) 
- Silnik edytuje już jakiś czas mianowicie jakiś miesiąc :)
Został dodany Vip system :) 
Co on posiada? Jest specjalny tp dla VIP'a mogą tam wejść osoby tylko posiadające go, teleportuje nas On na specjalna wyspę gdzie znajdziecie różne ciekawe questy na Np. Shiny box'a, Boost stone'a czy nawet Shiny Stone'a :) Oraz oczywiście znajdziecie różne pokemony gdzie na zwyklej mapie Sa bardzo ukryte lub niema ich.
Jak można zdobyc VIP'a? Otóż VIP'a można zdobyć kupując specjalne diamenty w SMS SHOPP'ie ale by dać szanse na vipa również osobom nie wydającym pieniędzy na Nowo powstale gry gdyż wiadomo mogą postać parę tygodni, parę lat lub upaść po pary tygodniach.. (ahh te doświadczenie...) no wiec diamenty można też zdobyć z legend! Za zabicie Legendy dostaje się parę diamentów :_)
- Pokemony.. Tak więc na serwerze jest dużo nowo dodanych pokemonów np. Rayquaza czy Mega Lucario czy (mój ulubiony) Mega Charizard.
Screen'y: 
Tp Room: 
7050214126146781154169.png
Pokemony:
9681414126146811154169.png
(Oczywiście jest ich więcej)
Itemy:
1541214126146851154169.png
Tak więc myślę że już dość się rozpisałem :) Jak coś to więcej info podam na PW.

Odnośnie Szukanej ekipy..
Poszukuje:

- WebMaster (1/2) -
- Hoster/Sponsor (0/1) (Osoba posiadająca VPS/DEDYKA z windowsem/Osoba chętna do zasponsorowania kupna VPS/DEDYK z windowsem.) - 
- Mapper (0/1) - 

Chętni do posady niech napiszą pod tematem, a Ja się z nimi skontaktuje na PW.
Ps. Osoby chętne do Mappingu niech podają też przykład SWOJEJ "mapy".

Tak wiem... To nie mój pierwszy OTS... Lecz tego biorę w 100 % na poważnie i chce go dobrze zrobić.
Informacje, nowe screeny oraz podania... wszystko znajdziecie na naszym forum: www.play-poke.xaa.pl
Opublikowano

Widze ze sie postarales, cos popracowales i licze ze ten projekt w koncu Ci wypali.

Lecz zniechęca mnie:

Poszukuje:

- WebMaster (1/2) -
- Hoster/Sponsor (0/1) (Osoba posiadająca VPS/DEDYKA z windowsem/Osoba chętna do zasponsorowania kupna VPS/DEDYK z windowsem.) - 
- Mapper (0/1) -

Nie ma sie co śpieszyć lepiej dopracować i żeby coś z tego było.

Opublikowano

8629414126146721154169.jpg

Witajcie otóż poszukuje ekipy do ots'a pokemon na początek powiem i pokaże co już zrobiłem :_) Ps. Nazwa serwera: Play Poke.. 
Może zacznę od Acc Makera :) Wiec tak Layout jest przerobiony przeze Mnie :) 
Screen: 
2635714126146751154169.png
Nad Logiem muszę jeszcze popracować. Zresztą nad całym acc jeszcze muszę popracować :))

Tak wiec teraz krótkie info odnośnie silnika.. :) 
- Silnik edytuje już jakiś czas mianowicie jakiś miesiąc :)
Został dodany Vip system :) 
Co on posiada? Jest specjalny tp dla VIP'a mogą tam wejść osoby tylko posiadające go, teleportuje nas On na specjalna wyspę gdzie znajdziecie różne ciekawe questy na Np. Shiny box'a, Boost stone'a czy nawet Shiny Stone'a :) Oraz oczywiście znajdziecie różne pokemony gdzie na zwyklej mapie Sa bardzo ukryte lub niema ich.
Jak można zdobyc VIP'a? Otóż VIP'a można zdobyć kupując specjalne diamenty w SMS SHOPP'ie ale by dać szanse na vipa również osobom nie wydającym pieniędzy na Nowo powstale gry gdyż wiadomo mogą postać parę tygodni, parę lat lub upaść po pary tygodniach.. (ahh te doświadczenie...) no wiec diamenty można też zdobyć z legend! Za zabicie Legendy dostaje się parę diamentów :_)
- Pokemony.. Tak więc na serwerze jest dużo nowo dodanych pokemonów np. Rayquaza czy Mega Lucario czy (mój ulubiony) Mega Charizard.
Screen'y: 
Tp Room: 
7050214126146781154169.png
Pokemony:
9681414126146811154169.png
(Oczywiście jest ich więcej)
Itemy:
1541214126146851154169.png
Tak więc myślę że już dość się rozpisałem :) Jak coś to więcej info podam na PW.

Poszukuje:

- WebMaster (1/2) -
- Mapper (0/1) - 

Chętni do posady niech napiszą pod tematem, a Ja się z nimi skontaktuje na PW.
Ps. Osoby chętne do Mappingu niech podają też przykład SWOJEJ "mapy".

Tak wiem... To nie mój pierwszy OTS... Lecz tego biorę w 100 % na poważnie i chce go dobrze zrobić.
Informacje, nowe screeny oraz podania... wszystko znajdziecie na naszym forum: www.play-poke.xaa.pl

Dlaczego akurat chcesz windows'a, a nie Linuxa?

Opublikowano

Dlaczego akurat chcesz windows'a, a nie Linuxa?

Dlaczego chcę widnowsa? Proste.. Wiadomo silnika od 0 nie robię i nie mam do niego SOURCE :) a bez source na linuxie nie pójdzie :]

Widze ze sie postarales, cos popracowales i licze ze ten projekt w koncu Ci wypali.

Lecz zniechęca mnie:

Nie ma sie co śpieszyć lepiej dopracować i żeby coś z tego było.

Ekipy nadal poszukuje.. Samemu jak robię to sie szybko zniechęcam :)

Opublikowano

Ekipy nadal poszukuje.. Samemu jak robię to sie szybko zniechęcam :)

No to po co już robisz prezentacje ( nawet drugą ) skoro jeszcze nad nim pracujesz ?

PS. Co to za silnik to może mam source i się jakoś dogadamy.

Opublikowano

No to po co już robisz prezentacje ( nawet drugą ) skoro jeszcze nad nim pracujesz ?

PS. Co to za silnik to może mam source i się jakoś dogadamy.

Tamten serwer to byl nie wypał... Zresztą robiem go tak "sobie" tego robie jednak na serio, i bedzie to mój pierwszy ots ktry najpierw robię a później wystartuje ;) 

Chcę by wiedzieliście iż taki serwer niedługo powstanie. Oraz chce by na moim Forum ludzie pisali co chcieli by zobaczyc w grze, oraz co sie podoba a co nie :) 

SILNIK: Pokemon Dash Advanced.

Opublikowano

Chętnie zagram mam nadzieje że nie będzie to kolejny niewypał.Serwer ciekawie się zapowiada

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...