Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WIDEO] Wywiad - Lord Makin

Wilczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obejrzałem całe. Świetny wywiad i z świetną osoba. Nie wiem co wy się czepiacie że makin jest grozny czy coś bo jak z nim pisałem lub gadałem to wydawał się bardzo miły i ten wywiad to pokazuje.

"Upadli powstaną"

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A co, oni są jakimiś dziennikarzami, że potrafią przez 50 min. mówić pełnym ciągiem nie jąkając się? Ciekawe jak ty byś to zrobil B)

A czy ja coś mówię? tylko piszę, że mi to przeszkadzało, a nie w celu "hejtowania" ich, a co dzwieków z ts'a to mogli o tym pomyśleć.  B)

Opublikowano

A czy ja coś mówię? tylko piszę, że mi to przeszkadzało, a nie w celu "hejtowania" ich, a co dzwieków z ts'a to mogli o tym pomyśleć.  B)

Pewnych rzeczy po prostu nie da się wyeliminować tak samo jak wszystkim dogodzić. Czepiasz się o drobne szczegóły, które naprawdę większości już nie przeszkadzają. 

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Co do korupcji - mogliście wspomnieć o kierzku i Isamu, a prostując usuwanie negatywnych komentarzy i ciche banowanie 'hejterów' Ravii : ]

Opublikowano

Pewnych rzeczy po prostu nie da się wyeliminować tak samo jak wszystkim dogodzić. Czepiasz się o drobne szczegóły, które naprawdę większości już nie przeszkadzają. 

To mówisz, że dzwięków z ts'a nie da się wyeliminować? xD

Opublikowano

Wywiad 54min, kto to oglądnie do końca xD?

Jaa... Bo musiałam sprawdzić, co on tam wstawił <czy usunął pewne rzeczy i na szczęście tak> ;p

Świetne intro i głos @engraver ! <3

Chodzi o to, że z nagrania nie da się już wyeliminować. Następnym razem engraver wyłączy je. Człowiek na błędach uczy się, mi one osobiście nie przeszkadzają, jest dobrze :)

Opublikowano

Skoro są w trakcie nagrania to wyciąć razem z wypowiedzią? Poza tym jak mówiłem, to drobiazg... 

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Skoro są w trakcie nagrania to wyciąć razem z wypowiedzią? Poza tym jak mówiłem, to drobiazg... 

Dokładnie i ten drobiazg nie przeszkadza w słuchaniu. Głos Reni i Engravera świetnie pasuje. Makina też się przyjemnie słucha bo ma kojący głos i dobrze składa zdania. Wywiad przeprowadzony dobrze a te małe rzeczy których się czepiają niektórzy ani troche nie przeszkadzają. Ja czekam na bonusowy wywiad to co było wspomniane na końcu bo chętnie bym się  dowiedział czegoś o Dawidzie;)

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Jest zajawka, elokwencja, ale też w tym wszystkim umiar, a to nadaje świetny smak i klimat wywiadu. Uwielbiam ludzi z zajawką, a jak jeszcze potrafią ciekawie mówić, to czego więcej chcieć?

Opublikowano

Jest ekstra. Nie jest aż tak to długie. 

PS. 

A co, oni są jakimiś dziennikarzami, że potrafią przez 50 min. mówić pełnym ciągiem nie jąkając się? Ciekawe jak ty byś to zrobil B)

[battlefield] Matkimen

To już nawet nie czekaj na tego kida. xD

Co do wywiadu, to spoko tylko przeszkadzało trochę to "yyy" :D i te dzwięki z tsa. xD

Nie wspominając już o płci: kobieta. :D

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Makin mówi o tym, że klimat chcą pozostawić cały czas taki sam. Ale tu nie ma tego klimatu który był 5lat temu, albo chociaż 2lata temu.

Kiedyś na tym forum, aż chciało się pisać cheaty, publikować je, uczyć nowych tego co sami osiągneliśmy, teraz działy są puste, mówię tu o np. WarRocku, CA etc.

Każdy narzuca reguły, będąc w Coder Teamie zasłużenie za pisanie cheatów itp., nagle jakieś obowiązki się narzucają. To tylko była nagroda, nie mówię tu o tych co pisali podanie/aplikacje o MCT.

Jeszcze niedawno większość osób rejestrowało się po cheaty, boty. Teraz jakieś śmieszne Community. Ale chyba tak już będzie im więcej młodych na wysokich stanowiskach tym forum traci więcej swojego klimatu, którego już praktycznie niema. 

1365881062-U68160.png

Opublikowano

Mi się podoba! ;3

Btw.

Dzisiaj w Trudnych Sprawach był taki gość który mi przypominał Makina. Też studiował, też prawo i miał podobny głos. Jednak okazało się że poszedł do seminarium ;/

Opublikowano

No teksty nieraz są dobre :p 
"kokosz mieszka na bahamach"

Nawet niezłe. Fajnie się słucha i co do opini makina to wiele osób zbyt dobrze go nie zna. Też go nie znam bo gadałem z nim na TS może z 10 razy a może mniej ale da się z nim dogadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...