Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

priv MagicWorld

Tjes2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No tak. Dzięki za tak duże zainteresowanie! Seco od teraz jesteś GMem gz! Za tydzień może dodam mape gigantów lub LoD. Exp z lorda draco zmniejszymy. Jak się podobają skille ranga na start?

Opublikowano

Serwer był online od 12:15 do 14:15 oraz od 17:21. Jutro online będzie od 11:30 do 13:(ileś). Draco ma 44/49lv. Glacerus 54/59lv. Zalecam dla wszystkich:

1.Exp na mobach do 15lv

2. Zakup broni na 15lv

3. Exp na LoD (możliwe będzie lod możliwe)

4. Exp na Draco

5. Exp na glacerus

Opublikowano

Serwer był online od 12:15 do 14:15 oraz od 17:21. Jutro online będzie od 11:30 do 13:(ileś). Draco ma 44/49lv. Glacerus 54/59lv. Zalecam dla wszystkich:

1.Exp na mobach do 15lv

2. Zakup broni na 15lv

3. Exp na LoD (możliwe będzie lod możliwe)

4. Exp na Draco

5. Exp na glacerus

Jak próbowałem wbić o tej godz na tą stronę co podałeś swoje ip i nic nie ładowało , próbowałem na różnych przeglądarkach , coś słabo widzę ten serwer .

Opublikowano

To nie wiem , przecie wszystko mi ładuje , to musi być coś z waszą stroną ,a nie u mnie , bo u mnie wszystko działa .  Tylko jak wpisywałem to ip to na stronie  nic nie było tylko jakieś inne ip . 

Opublikowano

Ale jutro będzie rywalizacja! Kto pierwszy zdobędzie 99lv? Trzy pierwsze osoby z 99lv otrzymają od GMa:

-broń od 96+ Lvla u0 +0 !

-Zbroję od 96+ Lvla u0 +0 !

Opublikowano

Witam! Mamy dobrą wiadomość co wy na to aby dać serwer na hosting 24/7 ? Jeśli nam się uda jutro przetestujemy jeden dzień 24/1 ! Piszcie opinie

Opublikowano

Na serwer nie wbije, nie widze jakiegos grubego rozwoju serwera (brak programistow mowi samo za siebie), jednak zycze powodzenia.

A tak na marginesie, skoro juz tu pisze, a doczytalem sie, ze strona jest w xamppie- jezeli jest lub bedzie  baza  juz na dedyku, to zmien na webserva. Xampp ma luki, przez ktore mozna choc co robic z baza danych (np usunac). Ponadto wg mnie webserv jest duzo prostszy w obsludze. Taka rada od osoby obeznanej w tej dziedzinie.

Opublikowano

Temat do zamknięcia odchodze z teamu to dlatego! Nie myślcie że to multikonto poprostu jestem kolegą myworld'a i stworzył mi konto na jego kompie mój się zepsuł to też właśnie z tego powodu (zepsucia mego komputera) mnie nie było online n serwerze lecz pomagałem w 5% serwerowi. Pewnie zaczną się hejty itd.. No ale cóż w każdym razie blog serwera jest ciągle dostępny pod podanym linkiem: facebook.com/noskobraprivate. Dziękuję odchodzę temat do zamknięcia jestem autorem!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...