Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

priv MagicWorld

Tjes2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Więc tak po co w ogóle weryfikacja screenshotem na takie serwery gdzie są postawione na plikach WAAT? Bezsens. Post wygląda jak skopiowany z naszego, tylko kolorków się nie doda bo jesteście leniami. Proszę przynajmniej sie postarajcie... Posty z miłymi opiniami są wyłączonie napisane przez ADMINISTRACJĘ, może też przez osobę która dostała pare itemków i musiała napisać dobrą opinie. Gratulacje z odkrycia komendy MSG chyba najprostszej komendy w historii Privów. Widzę jeszcze, że napewno wersja waszych plików jest mniejsza od najnowszej (0.9 może zdążycie szybko zrobić update żeby nic nie było :P). Tyle mam w temacie.

syngampcj_wqrpsew.jpg

Opublikowano

Nic do tego nie miałem ale po tym pw stwierdzam że macie administrację wartą polecenia każdemu serwerowi i programiscie.

IMG081020_eqsrpqh.png

to zdjatko nie ma nikogo urazic (chociaz nie wiem) bo takich pw dostaje mase ale wstawiam to tylko dlatego ze chyba slime jest tutaj gm

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Hahah Ku**a @1361622928-U485574.pngIseki kolejny się odezwał

który się podał

Po pierwsze, nie rozumiem co mówisz. Jeżeli chodzi ci o "PODDAŁ" to polecam słownik.

Po drugie, kto tu sie poddał? No własnie. Prace trwają nadal, a wcześniej zostały tymczasowo wstrzymane z powodu spraw osobistych. Polecam zobaczyć temat.

syngampcj_wqrpsew.jpg

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngIseki

Nie no dobre ja napiałem pozytywny komentarz i dostałem itemki od admina proszę cię mogłeś/aś sobie zobaczyć tego testa jakbyś nie wiedział/a to to lotało wiec nie pisz że za coś jak nie wiesz !

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngIseki

Nie no dobre ja napiałem pozytywny komentarz i dostałem itemki od admina proszę cię mogłeś/aś sobie zobaczyć tego testa jakbyś nie wiedział/a to to lotało wiec nie pisz że za coś jak nie wiesz !

To byla czysta przenośnia... Nie mam nic do powiedzenia ._.)...

syngampcj_wqrpsew.jpg

Opublikowano

Ankinus nie zaczynajmy kłótni :) ! Skoro chcesz prezentacja - edit. Co nowego dodano:

+ pierwsze expowisko

+ nowe npc

Narazie tyle. Panie Iseki, ankinus i kubaman tak jest to na waat i co? Serwer jest dla graczy. Przyznam się nie umiem c++ ale znam i wiem programowanie Waat (nie będe wymieniał.) tak więc nie zaczynajmy kłótni, wogule tym więcej serwerów tym lepiej nie? Będzie tak jak to z metinem.

Opublikowano

@myworld popieram :D

Przestań spamić bo niedługo bana dostaniesz . 

Serwer nie ma przyszłości bo nie możecie dodać nic nowego oprócz "nowych" npc , itemów itp. Tak naprawde nic z tego to nowość . Skoro nie macie żadnej znajomości z c++ to nie rozwiniecie tego serwera ... 

nostaleh.png
Opublikowano

Konkurs o nagraniu intra trwa do 10.10.14! Wiele nowych ¢iekawostek dodano na serwer które was zachęca serwer jest:

pvp/easy/fun/

Cecha pvp - możemy się bić na każdych mapkach prócz obszaru własnego sklepu

Cecha easy - możemy normalnie sobie poexpić to na expowiskach to na zwykłych mapkach

fun - możemy poszpanować sobie pro eq, pobawić się na pvp itd..

Jeśli chcesz mieć inną klasę to napisz do mnie.

Opublikowano

Oficjalny start Serwera 15:45 ! Możliwe iż będzie on OnLine od 15:45 do 18:00 ! Strona ukaże się jutro przed 15:45.

Opublikowano

Usunęliśmy mysqla i pobraliśmy xamppa jutro ukaże się strona z reje! 3 sieci zapełnione przed startem wow. Dziękujęmy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...