Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Najlepszego dekomplikatora.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ja nie wiem czy to jest konsola windowsowa z komendą "echo".

To jest procyon jakby ktoś nie wiedział.

+ swój "program" w batchu

Wiem, bo mam go zresztą nie tylko ja na mpc. x)

1399298830-U815990.png

chcesz limit?

możesz dać, będe szpanował

@#e3uS $WAG

Opublikowano

@MisterM11M Nie uzywam juz tego gowna co mi dales ;*  + Multi konto idiota ;x.. Pffff "Pseudo Programisto" ? To ty przerabiasz i blagasz mnie o pluginy ;x..

@1361622928-U485574.pngCokoBambo Wiktorze Iwanski lepiej juz sie nie odzywaj bo ty eclipsa nawet nie umiesz odpalic ;x..I ten twoj plugin na chat skopiowany od tirexa ;x Fu** Logic.

PS: Czekam na te wezwanie do sadu ;* Bo nadal nie widze podobno juz zglosiles jak cie dropalo z ts'a ;*.

do sadu naucz sie czytać i nawet nie masz ,mojego ip :) !

Pan blakeyz oraz xCrejzi właśnie zaatakowali mój serwer botami.

Nie wiemy dlaczego - nic im nie zrobiliśmy. Pewnie zazdroszczą że komuś się lepiej powodzi.

No nic - to w końcu tylko dzieci.

zazdrosc to włąsnie to oni mysla ze sam pro hacker bonzo a tak naprawde nie jest kazdy ich nie lubi :) !

Opublikowano

@Karolina_666

Okej to wpisz to samo co ja w konsoli i zdekompiluj plugin...

ST6LVmA.png

@Karolina_666

@1361622928-U485574.pngCokoBambo

@#xXBlakeyzXx#

Taki autorski ten twoj dekompilator, jak TWOJE Gildie, ach, tylko podpierdalac, zmieniac autora, podszywać , TO SĄ rzeczy które tylko potrafisz :)

_____________________________________________________________________________________________________________________

http://www.mpcforum.pl/topic/1300329-mcpadaambonet/
_____________________________________________________________________________________________________________________
Chcecie Survival + Gildie ? Jesli tak to napisz jaki,oraz co chciałbyś na nim zobaczyc  :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...