Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Najlepszego dekomplikatora.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@1361622928-U485574.png#Sortiqovsky Czemu uwazasz mnie za pseudo programiste ? Uzasadnij swoja przecudowna wypowiedz.
+ Nigdy nie widziales moich projektow.
+ Umiem 100000% wiecej od cb cebulaku.
+ Nigdy nie osiagniesz tyle co ja ;* (Nie chodzi mi tu o majkrafty).
+ Gowno wiesz i umiesz pytajac sie o dekompilator (Swiadczy to o tym ze nie umiesz nic napisac swojego).

Opublikowano

@#xXBlakeyzXx# Chce sobie spolszczyć plugin...

więc tak:

jesteś debilem co mówi że ma pro elo ForceOP i boty koty....

twoje pluginy to przerobione tirexy

i jesteś mulciakiem komara (zauważyłem to jak sobie nawzajem lajki dajecie i mówicie "kupujcie ode mnie nie od komara" i na odwrót)

Opublikowano

@1361622928-U485574.png#Sortiqovsky Czemu uwazasz mnie za pseudo programiste ? Uzasadnij swoja przecudowna wypowiedz.

+ Gowno wiesz i umiesz pytajac sie o dekompilator (Swiadczy to o tym ze nie umiesz nic napisac swojego).

Haha blakezy, ciekawe kogo używasz decompilatora. Pewnie tego, co ci Gwardzista Udostępnił :)

Opublikowano

@1361622928-U485574.png#Sortiqovsky Jak jestem mulciakiem KoMara to niech administracja sprawdzi ip...Znam dobrze KoMara i gadam z nim na skype i mamy beke z takich kinderow jak ty ktorzy nic nie potraffia zrobic.
Moje pluginy to nie tirexa ;x...
Mam boty do majkrafta nie wierzysz pisz na moj skype to ci udowodnie :*
@MisterM11M Uzywam mojego kotku moge ci nawet pokazac kinderku ;* (SKYPE)

Opublikowano

@1361622928-U485574.png#Sortiqovsky Jak jestem mulciakiem KoMara to niech administracja sprawdzi ip...Znam dobrze KoMara i gadam z nim na skype i mamy beke z takich kinderow jak ty ktorzy nic nie potraffia zrobic.

Moje pluginy to nie tirexa ;x...

Mam boty do majkrafta nie wierzysz pisz na moj skype to ci udowodnie :*

@MisterM11M Uzywam mojego kotku moge ci nawet pokazac kinderku ;* (SKYPE)

HAHa, Blażej to ja Multi, nie leć w ch**a :)

Jak twój, to dlaczego ja go pierwszy miałem ? :D

Opublikowano

Moim zdaniem najlepszy dekompilator to (BlejkDekompiling) mozesz go znalesc na moim komputerze.

i teraz mie rozj,.., jeszcze co powiesz moze ze jestes programistom + jak cos uzywasz gownianego decompilatora!

@#xXBlakeyzXx# Chce sobie spolszczyć plugin...

więc tak:

jesteś debilem co mówi że ma pro elo ForceOP i boty koty....

twoje pluginy to przerobione tirexy

i jesteś mulciakiem komara (zauważyłem to jak sobie nawzajem lajki dajecie i mówicie "kupujcie ode mnie nie od komara" i na odwrót)

tyle co on ma to sra po pierwsze jak on cos moze mieć jezeli nie umie pisać w javie !

szmieszny jesteś!

Opublikowano

Moim zdaniem najlepszy dekompilator to (BlejkDekompiling) mozesz go znalesc na moim komputerze.

Tu z tego co ja widzę Dekompiling napisałeś w czasie teraźniejszym :/

Ucz sie angielskiego ""Pseudo programisto "" :D

Opublikowano

@MisterM11M Nie uzywam juz tego gowna co mi dales ;*  + Multi konto idiota ;x.. Pffff "Pseudo Programisto" ? To ty przerabiasz i blagasz mnie o pluginy ;x..
@1361622928-U485574.pngCokoBambo Wiktorze Iwanski lepiej juz sie nie odzywaj bo ty eclipsa nawet nie umiesz odpalic ;x..I ten twoj plugin na chat skopiowany od tirexa ;x Fu** Logic.
PS: Czekam na te wezwanie do sadu ;* Bo nadal nie widze podobno juz zglosiles jak cie dropalo z ts'a ;*.

Opublikowano

@MisterM11M Nie uzywam juz tego gowna co mi dales ;*  + Multi konto idiota ;x.. Pffff "Pseudo Programisto" ? To ty przerabiasz i blagasz mnie o pluginy ;x..

@1361622928-U485574.pngCokoBambo Wiktorze Iwanski lepiej juz sie nie odzywaj bo ty eclipsa nawet nie umiesz odpalic ;x..I ten twoj plugin na chat skopiowany od tirexa ;x Fu** Logic.

PS: Czekam na te wezwanie do sadu ;* Bo nadal nie widze podobno juz zglosiles jak cie dropalo z ts'a ;*.

zapraszam na skype pokaze ci :) moj drop ! i nie mam wiktor na imie ple-psie !

Opublikowano

@#xXBlakeyzXx# jesteś gównem i tyle mam do powiedzenia, twoje pluginy to zwykłe gówna które wyłudzasz od smarkaczy a potem przerabiasz...

już nie wspominając o sprzedawaniu tych pluginów ... i wyłudzaniu kasy za nie swoją prace.

co do tematu to myślę że jd-gui jest najlepsze ;] 

a7gn7CL.png

jestem zwykłym "randomem", więc się nie spinaj.

Opublikowano

@topic

Szukam kompilatora - chce znow zamienic zdekompilowany plugin .src na .jar i pliki z niego na .class :)

Daje + :D

Pomogłem? Kliknij magiczny guzik - Lubie To

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngEnther_ Okej ogolnie nie wiem jak sie odbywa dekompilowanie pluginu tutaj macie screena ;*

http://imgur.com/iL6wH5z

Wow, umiesz wysyłać wiadomości do konsoli windowsowej o.O naucz nas tego. 

@topic

Szukam kompilatora - chce znow zamienic zdekompilowany plugin .src na .jar i pliki z niego na .class :)

Daje + :D

JDK pobierz, wtedy teoretycznie już kompilator masz, ale jednak polecała bym pobrać jakieś IDE, Eclipse, NetBeans czy Intellij

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

Opublikowano

BlakeyZ, widzę ze masz wiele wrogów i jestem jednym z nim.

Jestes totalnym niby ,,koksem" w necie. Kupowałem około 1 rok temu (moj blad :x) gildie, a ty mi dales gildie HesterQowe.

Gildie yh_gildie sa to przerobione TireXy. Klasy takie same. GG, usunąłeś backdoora z klasy ChatListener. Ogolnie to nie polecam blakyea, moglbys zachowywac sie bardziej godnie jak na swoj wiek...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...