Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SSB vs C9

Veme

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wychodzili na scenę, po prawej stronie ost, zawodnik złapał za rękę "kolege" jego kolegs go odepchnął ręką, wystarczyło się przyjrzeć ^^

A co ty p****, że sie na ręce patrzysz?

@top

Kurwaa, z*******a gierka. Myślałem, że C9 już to wygra, może jakby sobie odpuścili bicie Rengara to może by się udało, zaledwie 4/5 autoataków dzieliło ich od wygranej.

Dla mnie C9 i tak są najlepsi i pokzali to na tych mistrzostwach grając na równi z koreańskimi drużynami! <3

Opublikowano

A co ty p****, że sie na ręce patrzysz?

@top

Kurwaa, z*******a gierka. Myślałem, że C9 już to wygra, może jakby sobie odpuścili bicie Rengara to może by się udało, zaledwie 4/5 autoataków dzieliło ich od wygranej.

Dla mnie C9 i tak są najlepsi i pokzali to na tych mistrzostwach grając na równi z koreańskimi drużynami! <3

To było, pytanie czy zauważyliście ale widzę że nawet nie można pogadać o zachowaniu tylko o danej grze win i lsoe, ja na to zwróciłem uwagę i myślę że mam dobre oko, a nie takie typowe zachowanie polish nordic, od razu z mordą do mneiw ychodzisz ja tylko mówię że było takie miejsce ^^.

W tej grze moim zdaniem zagrał najlepiej Deft ^^.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...