Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SSB vs C9

Veme

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mecz właśnie się zaczyna. Jak myślicie kto wygra? Ja osobiście stawiam na SSB ale C9 może pokazać klasę i będzie 3:2

Link:

www.twitch.tv/riotgames

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Stawiam na 3:1 ew. 3:2 dla C9. Pomimo, że to koreańczyczy (SSB) to C9 powinno wygrać to. Najlepszy team NA.

W ostatnich finałach s3, C9 wygrało, a tych nowych to nie oglądałem. Ale częściej jeśli grają razem to C9 wygrywa

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Stawiam na 3:1 ew. 3:2 dla C9. Pomimo, że to koreańczyczy (SSB) to C9 powinno wygrać to. Najlepszy team NA.

TSM- Najlepszy team NA 3:1...

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

O kurde patrzac na ten pierwszy mecz C9 moze zrobic 3:0 jesli nadal beda tak grac!

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Czyżby C9 używało taktyki "Win 1 game to give fans false hope"?

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Ciężko wygrać jak TF i Twitch w teamie, WP SSB. Czas na drugą grę, mam nadzieję, że C9 urwie jeszcze 2 gierki! :)

TSM- Najlepszy team NA 3:1...

TSM najlepszy team w NA? to, że wygrali 3-2 ostatnim razem z C9 nie znaczy że są lepsi, bo każdy normalny Ci powie, że C9>TSM

Opublikowano

Wstałem dopiero, szkoda że nie widziałem 2 pierwszych meczy, mam do siebie żal, mam do was pytanie akcje były godne uwagi, ja stawiam na Samsung blue, a wy panowie ^^?

Daje 3:1 Dla SAMSUNG BLUE A WY ^^?

Opublikowano

Ja daję SSB 3:2, bo rywale nie będą chcieli za bardzo odpuścić. :D

Masz rację, wszyscy wiemy że c9 potrafi wygrac grę, nawet jeśli z góry założono że przegrana będzie, a gdzie można obejrzeć te 2 pierwsze mecze, bo spałem ;/?

@Edit 9:55

I tak Wygra samsung blue :D

Opublikowano

Ciężko wygrać jak TF i Twitch w teamie, WP SSB. Czas na drugą grę, mam nadzieję, że C9 urwie jeszcze 2 gierki! :)

TSM najlepszy team w NA? to, że wygrali 3-2 ostatnim razem z C9 nie znaczy że są lepsi, bo każdy normalny Ci powie, że C9>TSM

No i co? Ja mowie to co jest napisane na papierku. Wiem ze C9 jest lepsze ale TSM jest "najlepsze"

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Heheh prawie jak FNC vs OMG. Ameryka teraz wie jakie to uczucie :D

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

No i Samsung Blue wygrali, nie wiem czy widzieliście koreańce jak wychodzili na środek sceny, niezręczny moment z rękoma ;D Rozbawiło mnie :D

Także GG wp

Jak dojdzie potem do meczu Samsung white z samsung blue jestem ciekaw kto wygra, ten mecz będzie 11 paź, wtedy obstawiam ze wygra Samsung white :D

Ale kto wie ^^

Opublikowano

No i Samsung Blue wygrali, nie wiem czy widzieliście koreańce jak wychodzili na środek sceny, niezręczny moment z rękoma ;D Rozbawiło mnie :D

Także GG wp

Jak dojdzie potem do meczu Samsung white z samsung blue jestem ciekaw kto wygra, ten mecz będzie 11 paź, wtedy obstawiam ze wygra Samsung white :D

Ale kto wie ^^

jaki niezręczny? grali przed swoją publiką, cieszą się, coś w tym jest złego?

­

Opublikowano

jaki niezręczny? grali przed swoją publiką, cieszą się, coś w tym jest złego?

Jak wychodzili na scenę, po prawej stronie ost, zawodnik złapał za rękę "kolege" jego kolegs go odepchnął ręką, wystarczyło się przyjrzeć ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...