Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EnergyLandia - najnowocześniejszy Park Rozrywki w Polsce!

iVenoom

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Piszesz jakby cię wynajęli xD

Tak to odczułeś xD

Byłem jakieś 2 tygodnie temu, siedziałem tam chyba z 5h i to było, aż nadto. 

Dwa tygodnie temu chyba nie wszystko działało, o ile pamiętam.

Słabizna, wole Europa-Park w Rust.

Też go wolę, ale wiadomo, że EL dopiero się rozkręca.

Opublikowano

Mieszkam 5 km z tamtąd i nic ciekawego tam nie ma .

+ takie ceny.

wątpie, żeby ktoś kto był tam raz pojechał 2 raz. Ja już tam nie zawitam.

yo

Opublikowano

Mieszkam 5 km z tamtąd i nic ciekawego tam nie ma .

+ takie ceny.

wątpie, żeby ktoś kto był tam raz pojechał 2 raz. Ja już tam nie zawitam.

yo

Twoim zdaniem ceny są za wysokie?

Tutaj się nie zgodzę...

W objazdowych lunaparkach, które przyjeżdżają na kilka dni z powodu jakiegoś święta bilet kosztuje 12-25 zł. Przejedziesz się z 5 razy i koniec...

Opublikowano

Rodzina 5 osobowa to 300 zł.

Dobre to zrobili. Dzieci do 3lat wchodza za darmo, a atrakcje są prawie wszystkie od 4 LAT !

SMIECH !

Jedno dziecko ma 129, drugie 130 i jedno wejdzie na atrakcje,a  drugie nie.

SMIECH.

Opublikowano

Ja mieszkam 3 km od Zatora (jak wyjdę na wał przeciwpowodziowy w mojej miejscowości to widzę te wielkie ...). Przejechałem się koło tego i jak zobaczyłem że aby tam wejść trzeba 100 zł zapłacić to stwierdziłem, że wolę iść na plac zabaw i będę miał to samo/ albo pobrać grę na komputer. To jest chore żeby huśtać się za taką kasę i co ci potem po tym? nic... Mieszkam tak blisko, a nigdy w życiu tam nie zawitam.... A tak w ogóle interes im nie wyszedł bo może z 70 ludzi tam jest cały czas ,,online", także będą to prędzej czy później zwijać. Nie wyszło im to, jak by chcieli. 

Opublikowano

Rodzina 5 osobowa to 300 zł.

Dobre to zrobili. Dzieci do 3lat wchodza za darmo, a atrakcje są prawie wszystkie od 4 LAT !

SMIECH !

Jedno dziecko ma 129, drugie 130 i jedno wejdzie na atrakcje,a  drugie nie.

SMIECH.

Nie przesadzaj, są zrobione tego typu ograniczenia z powodu poziomu trudności poszczególnych atrakcji.

Niektóre dzieci są na prawdę za mała na takie atrakcje - nawet zapięcia ich dobrze nie złapią.

Ja mieszkam 3 km od Zatora (jak wyjdę na wał przeciwpowodziowy w mojej miejscowości to widzę te wielkie ...). Przejechałem się koło tego i jak zobaczyłem że aby tam wejść trzeba 100 zł zapłacić to stwierdziłem, że wolę iść na plac zabaw i będę miał to samo/ albo pobrać grę na komputer. To jest chore żeby huśtać się za taką kasę i co ci potem po tym? nic... Mieszkam tak blisko, a nigdy w życiu tam nie zawitam.... A tak w ogóle interes im nie wyszedł bo może z 70 ludzi tam jest cały czas ,,online", także będą to prędzej czy później zwijać. Nie wyszło im to, jak by chcieli. 

Zawsze trzeba coś z czegoś mieć?

Mówisz, że huśtać się za taką kasę. W objazdowym lunaparku za jeden przejazd płacisz 12-25zł, więc przelicz ile Ci to wyjdzie ;).

Oczywiście rozumiem, każdy ma swoje zdanie.

/edit:

/down, tak, śmieszne, połowa atrakcji na bank jest dla dzieci...

Opublikowano

Podoba mi się, że w końcu w tej szarej Polsce coś się dzieje, oby tak dalej. :)

Myślę, że kiedyś tam wpadnę jak będę mieć dzieci. 

Dobra decyzja.

Polecam jechać już teraz ;).

9849914128791301006752.jpg

Opublikowano

To polska wie jak robić wesołe miasteczka? Ło kurde ukradliśmy technologie spasionym amerykańcom którzy mają tego typu atrakcji od cholery!

Nie no na serio...

Atrakcja dobra dla rodzin, ale dla samotników to nie bardzo. QQTHXBAIBAI.

Opublikowano

Byłem. I zmarnowałem hajs na bilet. Atrakcje warte uwagi są 4. Ogólnie jak bys przyjechał w środku tygodnia i by kolejek nie było to w 30 min mógłbyś wszystko sprawdzić i wyjść. Ogólnie nie warto. Może za rok... albo 5.

Opublikowano

mam to mega blisko siebie i powiem z tego co slyszalem(bo samemu nie mam zamiaru tam isc), ze jak masz nadmiar kasy i nie masz co z nia robic to mozesz isc. 

Opublikowano

To polska wie jak robić wesołe miasteczka? Ło kurde ukradliśmy technologie spasionym amerykańcom którzy mają tego typu atrakcji od cholery!

Nie no na serio...

Atrakcja dobra dla rodzin, ale dla samotników to nie bardzo. QQTHXBAIBAI.

Sam możesz się pobawić, ale może być nudno... :P

Byłem. I zmarnowałem hajs na bilet. Atrakcje warte uwagi są 4. Ogólnie jak bys przyjechał w środku tygodnia i by kolejek nie było to w 30 min mógłbyś wszystko sprawdzić i wyjść. Ogólnie nie warto. Może za rok... albo 5.

Za rok będzie warto - rollercoastery. Mi się podobało.

Jak wybiore sie tam zdam relacje :P

Okey!

mam to mega blisko siebie i powiem z tego co slyszalem(bo samemu nie mam zamiaru tam isc), ze jak masz nadmiar kasy i nie masz co z nia robic to mozesz isc. 

Nie zgodzę się.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...