Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EnergyLandia - najnowocześniejszy Park Rozrywki w Polsce!

iVenoom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

578980_293742607394505_1613845004_n.jpg?

Witam wszystkich użytkowników MPCforum!

Na pewno słyszeliście o nowym Parku Rozrywki, który nie dawno został otwarty w miejscowości Zator.

Co o nim sądzicie?

Co waszym zdaniem zasługuje na pochwałę, a co na stanowczą krytykę?

Jestem ciekaw Waszego zdania! ;)

Najnowszy film reklamowy
Najnowszy film reklamowy, pokazujący EnergyLandię – Największy Rodzinny Park Rozrywki w Polsce:

Spot telewizyjny
Pierwszy spot reklamowy wyświetlany w telewizji:

Film promocyjny EnergyLandia
Pierwszy film promujący EnergyLandię, największy Rodzinny Park Rozrywki w Polsce:

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wystarczy mi, że jest robiony przez właścicieli Energy 2000. Ten jeden fakt powoduje, że na pewno w Energylandii nie zawitam.

Wtajemniczeni w sprawy Energy 2000 wiedzą o co chodzi, to, co tam się dzieje już od pewnego czasu, to jest parodia. ;)

Opublikowano

Byłem, z*******e,

odwiedziłem WSZYSTKIE ekstremalne atrakcje, wymiatają.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Wczas napisałeś ten temat. Ośrodek już jest jakiś czas otwarty...

Wystarczy mi, że jest robiony przez właścicieli Energy 2000. Ten jeden fakt powoduje, że na pewno w Energylandii nie zawitam.

Wtajemniczeni w sprawy Energy 2000 wiedzą o co chodzi, to, co tam się dzieje już od pewnego czasu, to jest parodia. ;)

Nie łącz klubu z parkiem rozrywki dla całych rodzin... 

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

O panie oświeć nas bo ty jako nastoleni użytkownik MPCForum wiesz co dzieje się za kulisami e2k.

kczpkv.jpg

Opublikowano

Jest coś takiego w Polsce? :D super! Byłem kiedyś w Belgi w boobjeland... czy jakoś tak. Park tak wielki, że dookoła krążyła kolejka nadziemna z 4 stacjami ;)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Odradzam jechać na razie chyba ze macie mniej niz 14lat. Park nowy i nie ma jeszcze wielu atrakcji dla starszych, czytalem ze dopiero za rok powstanie tam jakis rollercoaster porządny

Opublikowano

Czy ktoś wie jak wygląda to cenowo ? płaci się raz przy wejściu czy za wybraną atrakcje 

Wchodzisz na bilet i jeździsz na czym i ile chcesz.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Nie zgadzam się z Twoim zdaniem, jest całkiem inaczej! ;)

Byłem, z*******e,

odwiedziłem WSZYSTKIE ekstremalne atrakcje, wymiatają.

Potwierdzam, jest bardzo fajne, a mają zbudować 3 rollercoastery ;).

Jest coś takiego w Polsce? :D super! Byłem kiedyś w Belgi w boobjeland... czy jakoś tak. Park tak wielki, że dookoła krążyła kolejka nadziemna z 4 stacjami ;)

Oczywiście, od 14 lipca!

Czy ktoś wie jak wygląda to cenowo ? płaci się raz przy wejściu czy za wybraną atrakcje 

Płacisz na wejściu i ze wszystkiego korzystasz ile chcesz.

http://energylandia.pl/cennik/cennik/

Jedzenie we własnym zakresie.

Wesołe miasteczko + kilka innych atrakcji ;)

Wygląda ciekawie.

Dołączam się do pytania jak wygląda to cenowo ?

http://energylandia.pl/cennik/cennik/

Odradzam jechać na razie chyba ze macie mniej niz 14lat. Park nowy i nie ma jeszcze wielu atrakcji dla starszych, czytalem ze dopiero za rok powstanie tam jakis rollercoaster porządny

W tym roku jest już kilka ekstremalnych atrakcji, które na pewno nie są dziecinne ;).

http://energylandia.pl/strefy/strefa-ekstremalna/

Opublikowano

Dla dzieci super ale dla starszych to nie widzę tam atrakcji :)

chyba że sprzedają alkohol <3

Jestem tam alkohol, lecz w ograniczonych ilościach i rodzajach ;).

To jest to!

Niemieckie parki rozrywki i tak są o wiele lepsze od naszych polskich szitów. 

Nigdy nie dorównamy niemieckim parkom rozrywki, ale wielki plus, że powstało coś takiego w Polsce.

Opublikowano

Ja się wybieram w przyszłym roku ze względu na nowe kolejki dla młodzieży/dorosłych. W te wakacje była to dla mnie tylko strata kasy, dlatego nie odwiedziłem EL. ;)

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Tym mnie zaciekawiłeś, ale chyba i tak nie skorzystam.

Zaglądnij na stronę, a zobaczysz, że warto :P

Ja się wybieram w przyszłym roku ze względu na nowe kolejki dla młodzieży/dorosłych. W te wakacje była to dla mnie tylko strata kasy, dlatego nie odwiedziłem EL. ;)

Na najbliższe wakacje mają być już rollercoastery - w tym roku było już dużo ciekawych rzeczy - bilety były tańsze ;).

Opublikowano

Zaglądnij na stronę, a zobaczysz, że warto :P

Na najbliższe wakacje mają być już rollercoastery - w tym roku było już dużo ciekawych rzeczy - bilety były tańsze ;).

Wiem, jestem na bieżąco.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

RollerCoastery już w 2015r. !

Energylandia - Roller- Coastery 2015 - Wyniki Przetargu.
Kochani z wielką przyjemnością pragniemy Was poinformować, że właśnie zakończyliśmy przetarg na produkcję trzech nowych roller-coasterów, które mają się pojawić w naszym parku już na wiosnę przyszłego roku.
Najlepszą ofertę przedstawiła firma VEKOMA z Holandii.
VEKOMA to lider w branży roller-costerów, posiadający 90-cio letnie doświadczenie. Vekoma wyprodukowała w swojej długiej historii prawie 300 roller - coasterów, z których większość znajduje się w największych parkach rozrywki na świecie, takich jak: Disneyland ( wszystkie parki ), Six Flags ( większośc parków ), Universal Studios, Mirabilandia, Gardaland i dziesiątki innych. Nie sposób wymienić wszystkie sławne projekty, które zrealizowała Vekoma, jednak najlepszą referencją tej firmy jest fakt, że jest ona głównym dostawcą roller-coastrów do większości Disneylandów na świecie, w tym również do powstającego właśnie największego parku Disneya w Szanghaju. Firma spełnia najwyższe światowe standardy i wyznacza nowe trendy oraz jest pionierem i twórcą najbardziej zaawansowanych technologicznie projektów i najbardziej skomplikowanych konstrukcji roller-coasterów.
Z dumą pragniemy poinformować Was, że to właśnie firma VEKOMA wyprodukuje, dostarczy i zainstaluje trzy ogromne roller-coastery, w Energylandii, a to wszystko już w roku 2015!!!
Więcej szczegółów już wkrótce.

10623820_554089201359843_893851317209107

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...