Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przesiadka na nowego antywirusa.

Sortiqovsky.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,Skończyła mi się licencja na avasta,chce się przesiąść na AVG Free edition,mam 2 pytania:

Czy warto przejść na AVG? A jak nie to na jakie inne?

Mogę normalnie odinstalować avasta? Czy potrzebuję tego Avast Uninstall Unity?

Opublikowano

Ja odinstalowałem avasta w Panel sterowania> Zainstaluj/ Odinstaluj.
Warto przejść na AVG, ponieważ jest to bardzo dobry antywirus. (Skuteczny, łatwy w obsłudze)

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

avg najlepszy darmowy antywirus avast nie ma szans z nim ;)

Kłamstwo, avast wykrywa zainstalowane adware, avg wręcz przeciwnie.

#top

Możesz normalnie odinstalować, Avast uninstal unity używa się w przypadku gdy zwykły deinstalator odmawia posłuszeństwa.

AVG jest dobrym antywirusem. Jeśli chciałbyś mieć coś płatnego to polecam G-DATA.

Opublikowano

Moim zdaniem AVG jest lepsze od avasta,szybsze skanowanie,wykryło mi 12 zagrożeń,a avast 3,z czego dwa to konie trojańske (które nic nie robiły xD) lecz minusem AVG jest to,że nie ma szybkiego skanowania.

Opublikowano

A ja odradzam i Avasta i AVG.

Na rynek weszli chińczycy i namieszali. 360 Internet Security to bardzo dobry antywirus, który nie ma prawa zamulać ci komputera podczas pracy. Mam go już prawie 2 lata i wprowadzili do niego automatycznego cleanera, 1-click boostera i wiele innych fajnych rzeczy. Jedyną barierą jest język angielski, ale myślę, że masz styczność z nim codziennie co nie powinno Ci przeszkadzać.

Co więcej, ta sama firma prowadzi chmurę w której istnieje dla każdego aż 36 TB miejsca. Dla ciekawskich - Qihoo 360 Yunpan. [poradnik tutaj]

Pozdrawiam :)

Opublikowano

AVG - Pamiętam tą historię... Zainstalowałem dzień po tym wirus, że mam wpłacić hajs na konto inaczej zablokują mi płytę główną. 

Może norton - według mnie najlepszy.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Ja również dołączam się do tematu, jaki polecacie antywirus :D

Zainstalowałem AVG, lecz muliło mi neta i musiałem go wyłączać.

Avast odpada na starcie bo nie trawię antywira który mi blokuje wszystko co włączę :D

Oczywiście nie jest mi zbytnio potrzebny, ale zawsze jakaś dodatkowa ochrona.

Opublikowano

Ja również dołączam się do tematu, jaki polecacie antywirus :D

Zainstalowałem AVG, lecz muliło mi neta i musiałem go wyłączać.

Avast odpada na starcie bo nie trawię antywira który mi blokuje wszystko co włączę :D

Oczywiście nie jest mi zbytnio potrzebny, ale zawsze jakaś dodatkowa ochrona.

Eset nod 32.

Opublikowano

Osobiście posiadam AVG na pc i laptopie, nie mam do niego zastrzeżeń. Nie wiem czy słusznie, ale odczuwam, że "zjada" mniej pamięci operacyjnej. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...