Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tavia.pl START DZIŚ 18:00 [Dedyk] [Hard/Medium]

Vin Diesel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

JAK MYŚLĘ O TYM SERWIE TO NIE MARSZCZĘ FREDA PRZEZ TYDZIEN

Skad wziasc ulepszacze na miecz z czarnej zbroji +9?

Nie idź do uriela on ci nic nie powie.

omvwi3.jpg

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie idź do uriela on ci nic nie powie.

Pierwszy Wasz server, czyli pierwsza tavia, na ktorej gralo to 300-400 osob na poczatku - to faktycznie byl dobry server i trzeba Wam to przyznac. Ale po co Wy ciagle startujecie z praiwe tym samym? Ktory to juz Wasz server (wlacznie z rekatywacjami i wszystkim)? 4? 5? I za kazdym razem jest 100-200 osob. Nic Was to serio jeszcze nie nauczylo? Pliki sa dobre, niepobugowane, jako-tako sie staracie, ale za kazdym razem jest to samo - niewypał. Po co zatem stawiacie klejny TAKI SAM server ktory nie ma prawa powodzenia? "Fu*k logic". Zamknijcie to, pododawajcie jakies dungi, srety-berety, wystartujcie z konkretna reklama - wtedy sam chetnie bym wbil ponownie na Tavie, ale z tym co jest teraz i tak Wam sie nie uda, wiesz o tym dobrze..

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Szczerze to nie polecam, iż serwer startował tyle co MPC ma użytkowników.

Jestem tego samego zdania co ten Pan niżej 

Osobiście staram się szukać we wszystkim jakiś pozytywów, ale nie wiem co tu można pozytywnego powiedzieć...

Jedyne co przychodzi mi do głowy, to ładna prezencja.

Niestety serwer już się dawno znudził ze względu na Was (Administratorów), bo start co kilka dni nie ma sensu.

Straciliście zaufanie graczy, bo nie potraficie dopiąć serwera i wystartować porządnie, a co najważniejsze, nie chcecie zainwestować w dobrą reklamę, tylko zbierać więcej pieniędzy za serwer.

Z takim podejściem to wątpię, że projektem Wam się uda.

Reasumując, niestety jak większość nie polecam i odradzam gry, bo to jest strata czasu.

Mimo to życzę powodzenia.

PS W prezentacji coś mało informacji, bo połowa to Wasze zapewnienia. 

the_fast_and_the_furious_brian_by_akyany

тнє иувυ

Opublikowano

Zrobimy reaktywacje

x53453534?

XDDDDDDD

Modek, zamknij temat bo niedługo reaktywacja x242335.

Dużo leci yang na nowych mapkach? jakie wchodzą bony?

Opublikowano

Mateuszku dałeś słowo, że jeżeli ten serwer nie wypali to już koniec z serwerami.

A teraz piszesz, że będzie 4862954 reaktywacja g*wnianej Tavi?

Nic nie zmienisz w plikach, zmienisz tylko konto na MPC za co powineneś dostać perma za multikonta i dalej wrzucisz te g*wno na którym nikt nie bd grał.

Heniek.

Opublikowano

Mateuszku dałeś słowo, że jeżeli ten serwer nie wypali to już koniec z serwerami.

A teraz piszesz, że będzie 4862954 reaktywacja g*wnianej Tavi?

Nic nie zmienisz w plikach, zmienisz tylko konto na MPC za co powineneś dostać perma za multikonta i dalej wrzucisz te g*wno na którym nikt nie bd grał.

Pisałem do Makina z multi.. Makin oczywiście "To niemożliwe" a mi idioci wyjebali bana za to że kumpel robił multi i mi lajkował..

F**k Logic.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...