Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tavia.pl START DZIŚ 18:00 [Dedyk] [Hard/Medium]

Vin Diesel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam. kolejny NUDNY syf. Padnie po miesiacu max, ludzie lubujacy sie w tego typu serverach poszli na r* s2, nic nowego, nic ciekawego, ODRADZAM.

Opublikowano

Co do hejterów, macie niektórzy racje. Rozumiem wasz ból, ale dajcie mi z tym serwerem AKURAT z TYM OSTANIĄ SZANSE.

Serwer robię dla moich i nowych graczy. Daje słowo, że ten serwer już będzie stał co najmniej rok czasu.

Dziękuje za uwagę. Pozdrawiam.

omvwi3.jpg

Opublikowano

Co do hejterów, macie niektórzy racje. Rozumiem wasz ból, ale dajcie mi z tym serwerem AKURAT z TYM OSTANIĄ SZANSE.

Serwer robię dla moich i nowych graczy. Daje słowo, że ten serwer już będzie stał co najmniej rok czasu.

Dziękuje za uwagę. Pozdrawiam.

Przy każdym serverze mówisz, abyśmy wam dali ostatnią szanse i tak samo dajesz slowo, że server bedzie stal powyżej roku a tak naprawde stoi max miesiąc, to jak to z wami wkońcu jest? xD

Opublikowano

BEKA MATEUSZ HAHAHAHA.

będzie stał co najmniej rok czasu.

Serwer będzie stał nawet dwa lata, ale online będzie 10 jak na Tavi s1+s2 itp.

ODRADZAM GRY NA TYM SYFIE!

Ps. dlaczego Mateuszku przy każdej nowej prezentacji serwera masz inne konto na MPC?

Sporo masz tych multikont.

Ps. Archaniol przydupas dalej z tobą?

Heniek.

Opublikowano

Dla osób które nie wiedzą jakie Tony/Mateusz miał serwery to:

1.Tavia

2.Travica

3. Batios

4. Verdun

5 . Tavia s1

6 . Tavia s2

7. Tavia s1+s2

Mateuszku/Tony nie nabierzesz graczy obietnicami.

Nie rób więcej lepiej serwerów bo tavia to syf.

Oczywiście wszystkie wymienione serwery stały  na plikach 100% Tavia. 0 zmian itp

Heniek.

Opublikowano

dlaczego jak sie wylogowalem to nie moge sie polaczyc ponownie ? wyskakuje nieprawidlowe haslo lub login..

a na stronie gdy chce sie zalogowac wyskakuje : niema takiego konta .... tak jakbym bana dostal bo zrobilem nowa postac i normalnie smiga .. ale to ja podziekuje jesli faktycznie dostalem bana za nic . NIE POLECAAAAAAAAAAAAAAAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

myslałem ze sb pogram bo o 20 ide do pracy ale widze ze nie + po 2min gry jako 1 zdobyłem aure miecza ! :D dokładnie była 18:02 :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...