Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nygers

Laneris.pl - Powrót  

120 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

• Tak
      83
    • Nie
      18
    • Nie Wiem
      19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego nie odpowiesz na wcześniejsze pytania? prawda boli? Ten serwer jest na plikach aline2 i nie wyjdę bo mówie prawde ludziom.

No tak, jest przecież to nawet w prezentacji jest napisane :O, o co Ci chodzi...?

banner.png

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

,,Na serwerze został dodany pierścień anty expaantyexp.png dostajemy go na 1levelu, i możemy korzystać do 199levela."

Wpierdoliliście totalnie. Maksymalny jest tutaj 180, a wy piszecie o 199...

Opublikowano

,,Na serwerze został dodany pierścień anty expaantyexp.png dostajemy go na 1levelu, i możemy korzystać do 199levela."

Wpierdoliliście totalnie. Maksymalny jest tutaj 180, a wy piszecie o 199...

Wystąpiła pomyłka w prezentacji maksymalny poziom to 200 :) 

banner.png

Opublikowano

Perserga, mogę się tutaj choć raz w życiu zgodzić, iż serwery SurMistrza dobrze Nam znanego padają jak muchy. Chłopak Chce zarobić tak jak każdy, ale psujesz sobie tym reputację. Ze względu na Team serwera nie polecam marnować czasu tutaj. Już lepiej grać na PLU. 

Opublikowano

Perserga, mogę się tutaj choć raz w życiu zgodzić, iż serwery SurMistrza dobrze Nam znanego padają jak muchy. Chłopak Chce zarobić tak jak każdy, ale psujesz sobie tym reputację. Ze względu na Team serwera nie polecam marnować czasu tutaj. Już lepiej grać na PLU. 

No to powiedz mi czy ostatnie serwery "SurMistrza" chociaż jest tylko na nich technikiem (ale co tam jego serwer), padały jak muchy?

No ciekawe (żyj dalej w swoim świecie).

banner.png

Opublikowano

Nie gadaj mi, że to nie są pliki aline2, bo to są pliki aline2.

Ale kto gada że nie są:O?

Nawet w prezentacji jest napisane że to jest aline:_:

banner.png

Opublikowano

Na plikach się grało spoko jak i GMowało , gracze nie narzekali na server ani na grę na nim , mile wspominają czasy @lin2 i innych serverów na tych plikach .

Jeżeli pliki odbugowane to może być ciekawie lecz nie ogarniam jednego , dlaczego rekrutacja na GM'a dopiero od wbicia max lvl ? Oo

Wbić Max lvl to nie wyczyn i każdy nieogar może sobie dać z tym radę , rozumie żeby GM wiedział co gdzie i jak na serverze lecz każdy może podkoloryzować swoje doświadczenie i wbić max ,  wybierzcie rozsądnie ;)

+

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Na plikach się grało spoko jak i GMowało , gracze nie narzekali na server ani na grę na nim , mile wspominają czasy @lin2 i innych serverów na tych plikach .

Jeżeli pliki odbugowane to może być ciekawie lecz nie ogarniam jednego , dlaczego rekrutacja na GM'a dopiero od wbicia max lvl ? Oo

Wbić Max lvl to nie wyczyn i każdy nieogar może sobie dać z tym radę , rozumie żeby GM wiedział co gdzie i jak na serverze lecz każdy może podkoloryzować swoje doświadczenie i wbić max ,  wybierzcie rozsądnie ;)

+

200 lv to jeden z wymogów. GM którego wybierzemy nie będzie miał dostępu do komend i banowania do czasu aż mu zaufamy to nie będzie takie proste jak Ci się wydaje :) 

banner.png

Opublikowano

Pytanko odnośnie klas, poprawiliście to, że ninja w metka z buta bije więcej niż body/wp na koniu? 

Kiedyś się fajnie grało, polecam.

Opublikowano

jak będzie dużo graczy na starcie to zawitam :>

Pomogłem ? daj lika :)

POZDRO DLA TYCH CO NIGDY SIĘ NIE PODDALI I DĄŻYLI DO SWOJEGO CELU .

Opublikowano

Odbugowane powiadasz? Przez jaki czas zajmiecie sie serwem? izumi w team? Znow bedzie "sorry, nie mam czasu"? Nie polecam serwer długo nie postoji, pierwsza odsłona pokazała wszystko by powiedzieć nie dla tego serwera

Pomogłem lub nie, podoba Ci się mój komenatrz, DAJ LIKE, a ja na pewno się odwdzięczę :)

Sko­ro nie można się cofnąć, trze­ba zna­leźć naj­lep­szy sposób, by pójść naprzód.   ~Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...