Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nygers

Laneris.pl - Powrót  

120 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

• Tak
      83
    • Nie
      18
    • Nie Wiem
      19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teraz jest druga odsłona serwera i nie jesteś top1, także daruj sobie lizanie dupy. 

Topic: Czy is będzie na starcie? drogo w is? 

Szczerze, dopiero zaczynamy tworzenie ItemShopa, i raczej nie będzie ani tani ani drogi ;)

banner.png

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam iż gdyż, Technikiem jest SurMistrz któremu brak hajsów jego all serwery zostały po zamykane, gdyż grało po 30 osób.

Na dodatek są to czyste aline, gdzie został edytowana nazwa, lekko klient ewentualnie drop, nawet kur*wa handlarzy nie zmieniliście ani nic ciekawego nie dodaliście.

Powodzenia na starcie, a polecam ze względu na iZumiego dobry ziomek.

Opublikowano

Nie polecam iż gdyż, Technikiem jest SurMistrz któremu brak hajsów jego all serwery zostały po zamykane, gdyż grało po 30 osób.

Na dodatek są to czyste aline, gdzie został edytowana nazwa, lekko klient ewentualnie drop, nawet kur*wa handlarzy nie zmieniliście ani nic ciekawego nie dodaliście.

Powodzenia na starcie, a polecam ze względu na iZumiego dobry ziomek.

Jakie serwery SurMistrz'a zostały zamknięte nie sądze(Latr*s,Corel**Mt2) chyba stoją (albo ślepy jestem), no sorry masz niepotwierdzone info :>

banner.png

Opublikowano

Witam.

Szczerze to prezentacja nie za bardzo mnie zachęciła.

Lecz widać potencjał, no i kolejny serwer na dłużej.

Oczywiście, jak to będzie. To już dowiemy się po starcie.

Mała rada dla administracji, nawet kiedy będzie bardzo ciężko.

Nie poddawać się, no i dążyć do przodu. 

Powodzenia. 

837341413742376668518.png

Opublikowano

SurMistrz, hajs sie skończył?^^

Serwer tylko na $$, nie polecam ;)

A w tej bajce były smoki? Start Lanerisa był już dawno zapowiadany...

Odzyskamy wszystko?

Nie, niestety nie. Jest to 2 odsłona tego serwera.

banner.png

Opublikowano

Grałem, polecam. Mam nadzieje że od 150 do 151 znów nie ma tego nie dopasowania prawda??

Jeżeli dalej jest ten "skok expowy" to proszę o wyeliminowanie tego na starcie :)

wiwpverco.png

*Honor Twoją Amunicją*

Wspólnie i W Porozumieniu

WiWP

Opublikowano

Serwer nic ciekawego nie ma do zaoferowania oprócz bicia ripków na mapkach expiskowych ! 

Ale i tak polecam serwer osobą, którym grały bądź chcą zobaczyć co tutejsi technicy wykminili ; ] 

Pozdrawiam OrginMen9

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Jak dla mnie nic ciekawego i nowego tutaj nie ma zresztą wszystko co tutaj widzę było gdzieś udostępniane a coś mi się zdaje że nawet pliki serwerowe były udostępniane więc nie polecam

Opublikowano

Perserga jestes taki tępy aż mi cię szkoda. Pamiętasz jak pisałes że ukradlismy pliki aline. :-D beka z ciebie :-)

iZumi mam dać ssy jak gracze uciekają to Ty z team uciekasz pod pretekstem " nie mam czasu"?

Jakie serwery SurMistrz'a zostały zamknięte nie sądze(Latr*s,Corel**Mt2) chyba stoją (albo ślepy jestem), no sorry masz niepotwierdzone info :>

Sobie żarty robisz? Isaric i 20 innych serwerów upadło bo hajsu brak a corelis i latros ledwo stoi bo gra 50 osób i dopoki serwer jest opłacony to stoi. Ty masz nie potwierdzone info gimbie http://screenshooter.net/100254782/cmwihjj pozdrawiam tych co chcą grac tu macie ssa podejście iZumiego do GM do serwerów Mt2.

Surek ma 16-18 lat, który pewnie robi serwery, żeby mieć na chleb :D

Już Suruś masz taką złą reputacje, że zmieniasz swoje nicki na serwerach oraz na mpc? hahaha :D

Opublikowano

iZumi mam dać ssy jak gracze uciekają to Ty z team uciekasz pod pretekstem " nie mam czasu"?

Tak daj ss'y :) ty nie rozumiesz, że internet to dla mnie hobby ?  Ty nic mi tu nie zrobisz plujesz się do tego monitora dzień w dzień a i tak nic od siebie nie wniosłeś wszyscy uważają Cię za idiotę. Chcesz mieć fejm ale nie moim kosztem pajacu. 

banner.png

Opublikowano

Tak daj ss'y :) ty nie rozumiesz, że internet to dla mnie hobby ?  Ty nic mi tu nie zrobisz plujesz się do tego monitora dzień w dzień a i tak nic od siebie nie wniosłeś wszyscy uważają Cię za idiotę. Chcesz mieć fejm ale nie moim kosztem pajacu. 

http://screenshooter.net/100254782/cmwihjj Proszę. Na Twoim fejmie? hahahahah tylko, że ja więcej osiągnołem na YT niż ty. Co ty wgl piszesz? Wszyscy za idiotę? No tak Cannzas z WeeZym może.i nie szczekaj tam iZumi bo czekam na Twój przyjazd do mnie oraz policje za "ddosy na latrosa"

Opublikowano

http://screenshooter.net/100254782/cmwihjj Proszę. Na Twoim fejmie? hahahahah tylko, że ja więcej osiągnołem na YT niż ty. Co ty wgl piszesz? Wszyscy za idiotę? No tak Cannzas z WeeZym może.i nie szczekaj tam iZumi bo czekam na Twój przyjazd do mnie.

Co chcesz osiągnąć tym ss'em ? iZumi pisze prawdę po co siedzieć na serwerze który upada ?

a co do serwera mi się grało przyjemnie na 1 odsłonie pewnie skuszę się na 2 :)

Opublikowano

Co chcesz osiągnąć tym ss'em ? iZumi pisze prawdę po co siedzieć na serwerze który upada ?

a co do serwera mi się grało przyjemnie na 1 odsłonie pewnie skuszę się na 2 :)

Po to żeby ratować serwer a nie robić +20 serwerów.

Opublikowano

Czy wam się nie znudziły pliki Aline2??

Po 1, to jest REAKTYWACJA SERWERA LANERIS który nie ma za dużo wspólnego już z "aline" bo aline przypomina "bugline" a to jest zupełnie inny ODBUGOWANY Serwer.

Lepiej zadaj pytanie czy wam się nie znudziło robić serwery :D

Zajmij się swoimi sprawami, i wyjdź :)

Grafika mi się kojarzy z InvoriaMT2, Pliki Aline2.pl, podobają mi się te pliczki. Więc zagram  :).

Grafika została wykonana przez Arise:_: (nie w 100% bo reszte my zrobiliśmy).

banner.png

Opublikowano

Po 1, to jest REAKTYWACJA SERWERA LANERIS który nie ma za dużo wspólnego już z "aline" bo aline przypomina "bugline" a to jest zupełnie inny ODBUGOWANY Serwer.

Zajmij się swoimi sprawami, i wyjdź :)

Grafika została wykonana przez Arise:_: (nie w 100% bo reszte my zrobiliśmy).

Dlaczego nie odpowiesz na wcześniejsze pytania? prawda boli? Ten serwer jest na plikach aline2 i nie wyjdę bo mówie prawde ludziom.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...