Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki typ serwera ?

mateuszp120

Jaki typ serwera ?  

11 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki typ serwera ?

• Survival
      0
    • Survival + Gildie
      3
    • SkyBlock
      1
    • FreeBuild
      0
    • Inny.
      7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcę zrobić serwer do minecrafta, lecz nie mogę się zdecydować jeśli chodzi o typ serwera. Minimalna ilość slotów na serwerze 100-200. I pytanie dla graczy Minecrafta na jakich serwerach gra wam się najlepiej ? 

Jeśli masz propozycję poza ankietą napisz :)

bez reklam

Opublikowano

Najlepszy wg. mnie to survival + gildie, ale możesz zrobić że jak ktoś chce działkę to niech nazbiera kasy na survivalu i powiedzmy 30 tys. za działkę 30x30 dla gracza, 50 tys. dla vipa na 50x50 itp. Byłoby ciekawiej.

Cytat

That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons even death may die.

Opublikowano

@MrS ja myślę tak samo, nawet mam już pomysł na minigierki więc jeśli chcesz pomocy z serwem to napisz pw tylko pamiętaj że musisz mieć trochę $ na pluginwritera bo z czasem znudzą się gracza podstawowe gierki i będziesz musiał wymyślić swoje autorskie

Pasjonat
Opublikowano

@MrS ja myślę tak samo, nawet mam już pomysł na minigierki więc jeśli chcesz pomocy z serwem to napisz pw tylko pamiętaj że musisz mieć trochę $ na pluginwritera bo z czasem znudzą się gracza podstawowe gierki i będziesz musiał wymyślić swoje autorskie

No pomysły na minigry mamy, a jako że jesteśmy ekipą budowniczych to od zleceniodawców w zamian za budowle bedziemy żądać promocji nazej ekipy lub pluginów :P

lzJdkMd.png

Opublikowano

@Zielony Wafel tylko że jak chcesz zrobić autorski serwer, to trudno znaleźć na niego sponsora (jeśli nie mas z$ [jak ja])

No pomysły na minigry mamy, a jako że jesteśmy ekipą budowniczych to od zleceniodawców w zamian za budowle bedziemy żądać promocji nazej ekipy lub pluginów :P

Ja mówiem nie do ciebie o pomysłach, tylko że się podpisuję pod twoje zdanie ;)

Opublikowano

Oczywiście warto urozmaicić rozgrywkę, polecam plugin RPGItems (dodawanie nowych itemów, specjalne właściwości itemów itp.)

Cytat

That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons even death may die.

Opublikowano

Mi gra się najlepiej na Survival + Frakcje ( Gildie ) Teraz bardzo oplaca sie robic takie serweery pod warunkiem ze sa dobre . Bo moim zdaniem nie ma juz zadnego serwera ktory jest naprawde dobry .. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...