Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RefBoost - Jak poprawnie ustawić + Dxtory :)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nowy niby działa ale co chwile coś się w nim buguje, rozegra około 3 gry jak dobrze pójdzie to czasami 6 i albo włącza się dodatkowy client ( mam ustawione 6 kont i po kilku grach włącza się siódme na którym wyskakuje jakiś błąd i ten napis League Of Legends cały czas mam na środku ekranu...) albo po prostu po kilku grach w zakładce status w refboocie jest napisane Idle i nic się nie dzieje. Czyli pozostawienie refboota na kilka godzin bez zaglądania czy wszystko jest w porządku jest niemożliwe. 

Opublikowano

Nowy niby działa ale co chwile coś się w nim buguje, rozegra około 3 gry jak dobrze pójdzie to czasami 6 i albo włącza się dodatkowy client ( mam ustawione 6 kont i po kilku grach włącza się siódme na którym wyskakuje jakiś błąd i ten napis League Of Legends cały czas mam na środku ekranu...) albo po prostu po kilku grach w zakładce status w refboocie jest napisane Idle i nic się nie dzieje. Czyli pozostawienie refboota na kilka godzin bez zaglądania czy wszystko jest w porządku jest niemożliwe. 

Jakim prawem działa Ci stary refboost  !? Daj screena, bo nie uwierzę ! 

// "Nie zwracam uwagi na to, co ludzie mówią na mój temat, nie czytam gazet, ani magazynów.Każdy ma prawo do własnego zdania"

Opublikowano

Stary mi nie działa. Pisałem co mi się dzieje z tym nowym refboostem.

Ja to napisałem do @kiramira

// "Nie zwracam uwagi na to, co ludzie mówią na mój temat, nie czytam gazet, ani magazynów.Każdy ma prawo do własnego zdania"

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mógłby ktoś mi podesłać jaki wzór jest w pliku accounts ? czyli jak są napisane dane do konta bo program d otworzenia tego mi nie dziala wiec sam zrobilem ale nie wiem w jakiej formie wpisac passy z góry dzieki

Opublikowano

.

Mógłby ktoś mi podesłać jaki wzór jest w pliku accounts ? czyli jak są napisane dane do konta bo program d otworzenia tego mi nie dziala wiec sam zrobilem ale nie wiem w jakiej formie wpisac passy z góry dzieki

Login l Haslo

TYLKO MrLG

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...