Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RefBoost - Jak poprawnie ustawić + Dxtory :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo ziomki wiecie może co w tym configu jest żle zrobione? bo w konsoli po włączeniu bota wyskakuje mi:"Config | LoLRootDirectory value wrong, exiting!"

Mój config wygląda tak:

<?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>
<configuration>
  <startup useLegacyV2RuntimeActivationPolicy="true">
    <supportedRuntime version="v4.0" sku=".NETFramework,Version=v4.0"/>
  </startup>
  <appSettings>
    <!-- Location of our lol.launcher.exe -->
    <add key="LoLRootDirectory" value="C:\Riot Games\League of Legends\"/>
    <!-- Supported regions: BR, EUN, EUW, KR, LAS, NA, OCE, RU, TR -->
    <add key="Region" value="EUN"/>
    <!-- Number of bots to run. Must be 6 or higher, also an even number-->
    <add key="NumBots" value="6"/>
    <!-- Maximum level of the bots (2 min, 30 max) -->10
    <add key="MaxLevel" value="10"/>
    <!-- NoRendering diables all graphics from being rendered, improves performance -->
    <add key="NoRendering" value="false"/>
    <!-- Seconds between each start of League, may improve performance on higher numbers -->
    <add key="WaitTime" value="5"/>
    <!-- Appearance of the window: normal, minimized, hidden -->normal
    <add key="Appearance" value="normal"/>
    <!-- Time in seconds when the next session should start -->
    <add key="NextSessionTime" value="30"/>
  </appSettings>
</configuration>

Pomoże ktoś?  Z góry dzięki za pomoc no i wiadomo lajk poleci :)

Tak powinno być, jeżeli dalej masz błąd pisz. :)

Dlaczego zalecasz 10-15 fps ? czy 5 fps będzie też dobre?

Jak dałem na 5 to mi postacie nie chciały się logować bo były w grze. Spróbuj może u ciebie będzie hulać. :) 

siema, czy przez noc bot wbije mi 8 refferali ?

Oczywiście.

https://strefakonopi.pl/

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

http://prntscr.com/4tnc0y

Wszystko do tego momentu idzie dobrze -> loguje się na konta, ustawia champion select, wybiera bohaterów, odpala klienta i w momencie odpalania klienta(logo LoL) wyskakuje to. Po chwili chce ręcznie odpalić restartera i po włączeniu pokazuje, że konta są w grze(a są dalej w CS).

Ktoś, coś?

Opublikowano

http://prntscr.com/4tnc0y

Wszystko do tego momentu idzie dobrze -> loguje się na konta, ustawia champion select, wybiera bohaterów, odpala klienta i w momencie odpalania klienta(logo LoL) wyskakuje to. Po chwili chce ręcznie odpalić restartera i po włączeniu pokazuje, że konta są w grze(a są dalej w CS).

Ktoś, coś?

Coś musi ci przerywać w takim razie tego refboosta. Mi to wyskakuje jak grają i musze szybko wył. tego bota. Zobacz czy firewall jest wył. lub dodaj do wyjątków.

Filed to login after 5 retiers ! Hm.. dziwne , sprawdzilem wszystkie konta konta reczeni i sie normalnie logowalo , a jak odpalam bota to sie niechca zalogowac i tak dalem 6 kont

edit: aaaaa mniejsza , nie zmienilem regionu poprostu ;p

Czasem zapomina się takie proste rzeczy. :D

Opublikowano

@fiflolek właśnie to zrobiłem ale pojawił się następny "problem" otóż moje boty dość wolno zdobywają lvl ,bot działał chyba z 18h-20h a żaden z nich nie wbił 10 lvl (tylko 1 ma 9 ,reszta poniżej) ,sprawa jest dość dziwna ,czyżby za dużo wymagam od komputera dając 26  włączonych botów naraz? czy opłaca się zmniejszyć ilość botów czy nie ma to wpływu na prędkość lvl'owania (parametry kompa teoretycznie stykają na 26 botów - 16gb ramu i procek 3.9ghz 8 rdzeni, dodatkowo gdy trzymam 2 6włączonych botów mogę pracować na komputerze ,ale są już lekkie ścięcia kursora ,oczywiście render off)

Opublikowano

@fiflolek właśnie to zrobiłem ale pojawił się następny "problem" otóż moje boty dość wolno zdobywają lvl ,bot działał chyba z 18h-20h a żaden z nich nie wbił 10 lvl (tylko 1 ma 9 ,reszta poniżej) ,sprawa jest dość dziwna ,czyżby za dużo wymagam od komputera dając 26  włączonych botów naraz? czy opłaca się zmniejszyć ilość botów czy nie ma to wpływu na prędkość lvl'owania (parametry kompa teoretycznie stykają na 26 botów - 16gb ramu i procek 3.9ghz 8 rdzeni, dodatkowo gdy trzymam 2 6włączonych botów mogę pracować na komputerze ,ale są już lekkie ścięcia kursora ,oczywiście render off)

Oj stary. Nie wypowiem się na ten temat bo nie mam takiej maszyny. sprawdź config jeszcze raz. Jeżeli patrzyłeś na stronie lola to poczekaj do 3 dni to sie pojawią. Jeżeli w bocie nie chce ci wylewelować no to troszkę problem zwiększ w config do 11 w takim razie i zobacz co bedzie sie działo. Zobacz w accounts czy usuwa konta +9/10 lvl.

Opublikowano

Coś musi ci przerywać w takim razie tego refboosta. Mi to wyskakuje jak grają i musze szybko wył. tego bota. Zobacz czy firewall jest wył. lub dodaj do wyjątków.

Nie mogę dodać go do wyjątków, skoro nie jest z rozszerzeniem .exe.

Po wyłączeniu antivira/zapory nic się nie zmienia.

Opublikowano

Nie wszystkie wywoływane uprawnienia lub grupy są przypisane komputerowi wywołującemu. Mam ten błąd pomoże ktoś? próbowałem off antywirus jestem na koncie administratora jak próboje uruchomić jako administrator to pisze że nie ma tego i tego zna ktoś rozwiązanie?

Opublikowano

@Zaid daj mniej botów. ja jak na mojego złoma dałem za dużo to właśnie ledwo się levelowały. wydaje mi się że to wina tego że bardzo wolno się wtedy ładują

oluadp4310f.png

Opublikowano

@fiflolek z nie chęcią ale spróbuje dać 20 zamiast 26 ,ale podejrzewam że to nic nie zmieni (prędkość ładowania gry była dość szybka ze wględu na to że przerzuciłem klienta na dysk SSD)

Opublikowano

Oj stary. Nie wypowiem się na ten temat bo nie mam takiej maszyny. sprawdź config jeszcze raz. Jeżeli patrzyłeś na stronie lola to poczekaj do 3 dni to sie pojawią. Jeżeli w bocie nie chce ci wylewelować no to troszkę problem zwiększ w config do 11 w takim razie i zobacz co bedzie sie działo. Zobacz w accounts czy usuwa konta +9/10 lvl.

No dobra, a co w momencie kiedy właśnie nie usuwa takich kont 10 lvl ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czytać nie umiemy ? 

// "Nie zwracam uwagi na to, co ludzie mówią na mój temat, nie czytam gazet, ani magazynów.Każdy ma prawo do własnego zdania"

Opublikowano

zostało mi jeszcze 43 konta do 100 znajomych nie mogli z patchem poczekać ;/

// "Nie zwracam uwagi na to, co ludzie mówią na mój temat, nie czytam gazet, ani magazynów.Każdy ma prawo do własnego zdania"

Opublikowano

Teraz problem gdy refBoost ustawia sobie małe okna , teraz gdy normalnie chce pograć to  mam małe okno ok , ustawiam sobie dla mnie ustawienia czyli full screen itp . 

Ale następna gra i znów muszę Full screen itp

TYLKO MrLG

Opublikowano

Teraz problem gdy refBoost ustawia sobie małe okna , teraz gdy normalnie chce pograć to  mam małe okno ok , ustawiam sobie dla mnie ustawienia czyli full screen itp . 

Wydaje mi się , że to zdanie nie jest po polsku :D.

Opublikowano

Refboost ustawia sobie małe okienka aby grac jo jo . Gdy chce pograć w lola na normalnym koncie  to włącza się znów małe okienko i muszę ustawiać na duże  skończę  grać

odpalam 2 grę i znów małe okno gry  

TYLKO MrLG

Opublikowano

Usuń folder config powinno pomóc :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...