Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

49 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy poradnik okazal sie uzyteczny?

• Tak
      31
    • Nie
      18

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

z jakiego creatora account mam korzystać? Podeśle ktoś? działający?

Polecam disgusting acc creator, creatuer v1.2

@ Pomoze mi ktos z moim problemem??

Opublikowano

gdzie mogę ściągnąć program do kont?

Wpisz w google  disgusting acc creator albo creatuer v1.2.

@ Pomoze mi ktos w koncu z problemem up?

Opublikowano

dobra naprawiłem

"D:\Riot Games\League of Legends\" u mnie jest tak i działa tylko muszę porobić 10 kont ... mój laptop nie przeżyje. myślałem ze mogę postawić jednego który by wbił 30 lvl ale chyba się nie da.

Opublikowano

dobra naprawiłem

"D:\Riot Games\League of Legends\" u mnie jest tak i działa tylko muszę porobić 10 kont ... mój laptop nie przeżyje. myślałem ze mogę postawić jednego który by wbił 30 lvl ale chyba się nie da.

Nie da sie najmniej to 6 :)

gfavB10pn_eqqheww.png

Opublikowano

Gra załadowała się ,ale w oknie ładowania wyskoczył napis Witamy w Cystal Scar po czym sie nic nie dzieje. Zabiera mi to 30% ramu.

Opublikowano

Mam problem z botem.. Wszystko działa tylko gra się nie włącza..

Wyskakuje taki błąd.. pomocy. Dodam, że u kolegi na kompie wszystko działa jak powinno.

post-531636-0-63748600-1413212463_thumb.png

Opublikowano

Mam problem:

wszystko działa jak należy do momentu odpalenia gier. W tym momencie otwierają się małe okienka lola - lecz wszystko się zwiesza i pisze wszędzie "brak odpowiedzi". Muszę to zamykać menedżerem zadać bo inaczej się nie da.

Dziwne jest to, że jak odpalam na normalnym configu to gra się ładuje normalnie ale jest inny problem:

Wcześniej gdy pierwsza gra się odpalała od razu pojawiał się ekran ładowania, potem następny lol się odpalał na cały ekran i tak samo wszystko działało. Od niedawna jest problem, że drugi i każdy kolejny lol jest cały czarny - nie ładują się bohaterowie lecz po zminimalizowaniu wszystko działa jak należy. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, mam pytanie wydaje mi sie ze bardzo wazne nie tylko dla Mnie ale i dla wiekszosci osob, jak wiemy podczas robienia masowo tyle konto, kazde z tych kont bedzie mialo 1 ip, co sie rownowazy z natychmiastowym BANEM!, jest jakis sposob zeby kazdy konto mialo inne IP? czy automatycznie bot to robi?

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...