Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

49 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy poradnik okazal sie uzyteczny?

• Tak
      31
    • Nie
      18

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oj dzieci dzieci :D

Napiszę to tylko raz

~470mb * 6  = 2,8gb + windows tyle potrzebujesz min ramu jeśli masz mniej to lipa

jak masz zapchaną winde to nawet 4 gb nie pomoże ...

Bot zużywa 100% zasobów procka dlatego nie odpala się na laptopie, zajedziecie go ...

Na PC jeśli masz i5 lub i7 i boxowe chłodzenie radzę sprawdzić tęperature procesora np programem RealTemp_370.

Osobiście na i7-4790k na boxowym chłodzeniu miałem 90 stopni C przy 100% użycia procesora, aktualnie na bloku wodnym jest ok 65.

I żeby było to efeknywne bardzo wskazany jest dysk SSD

I policzcie sobie dokładnie opłacalność tego, jeśli ktoś przykładowo odpala 6 kont na 9-10h to jaka jest opłacalność na prądzie i katowaniu sprzętu?

Opublikowano

O co chodzi czemu cały czas takie coś wyskakuje robię wszystko tak jak jest napisane w temacie proszę o pomoc!!!!!!!!!!!!!!     Nie warzne kolega już mi pomógł rozwiązanie jest w innym temacie

781231412376052646960.png

Opublikowano

Pomocy! Mi ciągle pisze Waiting left (odlicza od 180) I że nie można odnaleźć określonej ścieżki

Regulaminowa Sygnatura

Opublikowano

ciagamy program do robienia kont (mysle ze nie trzeba tlumaczyc jak go obslugiwac poniewaz ma bardzo prosty interfejs):x

Przepraszam że się spytam, jaki program do robienia kont? .. 

Opublikowano

@FixerCS
Owszem, wiem - albo masz UAC/Firewall  (panel sterowania)  aktywne, albo - co bardziej prawdopodobne - masz źle ustawiony czas systemowy. Kliknij po prostu w prawym dolnym rogu ekranu na pole z datą i zaktualizuj datę i godzinę korzystając z trybu online.

Opublikowano

@FixerCS

Owszem, wiem - albo masz UAC/Firewall  (panel sterowania)  aktywne, albo - co bardziej prawdopodobne - masz źle ustawiony czas systemowy. Kliknij po prostu w prawym dolnym rogu ekranu na pole z datą i zaktualizuj datę i godzinę korzystając z trybu online.

kocham Cie, dziala!

Opublikowano

"6.Sciagamy program do robienia kont (mysle ze nie trzeba tlumaczyc jak go obslugiwac poniewaz ma bardzo prosty interfejs):x"

Co to za program i skąd go pobiorę ?

Opublikowano

Net Framework 4.5 nie jest dostępny dla komputerów z systemem Windows XP a bez tego nie pójdzie Refboost :c

Istnieją jakieś inne wersje tego programu? Tak dla XP'eka ?

Opublikowano

O co chodzi czemu cały czas takie coś wyskakuje robię wszystko tak jak jest napisane w temacie proszę o pomoc!!!!!!!!!!!!!!     Nie warzne kolega już mi pomógł rozwiązanie jest w innym temacie

781231412376052646960.png

Mam tak samo co robić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...