Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] ValoriaMT2 (Hamachi)

Vetitum

ilość głosów zdecyduję kiedy serwer wystartuję   

78 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz Na Serwerze?

• Tak
      42
    • Nie
      36

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mi to zwisa

jak dla mnie to byś zrobił serwer na plikach 2007 tych pierwszych bez gówien tylko standardowe eq bo teraz to gówno a nie serwery są, oczywiście to jest tylko moja propozycja bo żaden debil już nie gra na takich serwerach.

co do serwera, tak jak pisałem że zagram na 100% 

wlasnie w tym problem bo debile to 85% graczy metina :3

17900102327122306253.jpg

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prezentacja jest jaka jest gdyż to serwer hamachi, chciałem się dowiedzieć czy ktoś na tym zagra, lecz jeśli chcecie prezentacje mogę zrobić lepsza jeśli ta was nie zachęca

Prezentacja to według mnie wizytówka serwera i powinna być jak najlepsza choć nie twierdzę, że wszyscy muszą podzielać moje zdanie.

Myślicie w przyszłości postawić go na dedyku?

Myślę, że chętnych na taki serwer dedykowany byłoby więcej bo serwer jest naprawdę fajny...

No a hamachi to wiadomo - nie to samo :)

Życzę powodzenia jak najbardziej. Mam nadzieję, że w przyszłości będę mógł na nim zawitać :)

Opublikowano

Prezentacja to według mnie wizytówka serwera i powinna być jak najlepsza choć nie twierdzę, że wszyscy muszą podzielać moje zdanie.

Myślicie w przyszłości postawić go na dedyku?

Myślę, że chętnych na taki serwer dedykowany byłoby więcej bo serwer jest naprawdę fajny...

No a hamachi to wiadomo - nie to samo :)

Życzę powodzenia jak najbardziej. Mam nadzieję, że w przyszłości będę mógł na nim zawitać :)

Jak narazie myślę nad vps jakiś dobry w przyszłości dedyku lecz to z czasem jak edytuj całkiem te pliki pod exp itp

Za duża sygnatura.

Opublikowano

jeśli się uda jutro serwer będzie już na vps więc wrzucę klienta na hosting i startujemy? :)

Za duża sygnatura.

Opublikowano

serwer będzie jutro już na vsp ??

Do startu serwera będzie vps jeśli wszystko pójdzie mojej myśli

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Przepraszam guys lecz serwer nie wystartuje chyba Gdyz mam problemy z komputerem i muszę pisać z telefonu

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Było pewne za długo przesuwałene było

Nie było przesuwane ani razu o czym ty wgl mówisz? Od początku start miał być 15.10.2014

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Pisałem wyżej że nie wystartuje gdyż problemy z PC, temat do zamknięcia przepraszam

Za duża sygnatura.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...