Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] ValoriaMT2 (Hamachi)

Vetitum

ilość głosów zdecyduję kiedy serwer wystartuję   

78 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz Na Serwerze?

• Tak
      42
    • Nie
      36

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kurcze nie powiem dawno mi się serwer hamachi podobał i to jest jeden z tym co mi się podobają jak by jeszcze to był dedyk / vps to bym zagrał czemu nie :P 

A tak to tylko polece serwer bardzo fajna prezentacja jak na serwer hamachi może bogata to nie jest ale jest w niej wszystko co potrzeba i jest ok :) 

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kurcze nie powiem dawno mi się serwer hamachi podobał i to jest jeden z tym co mi się podobają jak by jeszcze to był dedyk / vps to bym zagrał czemu nie :P

A tak to tylko polece serwer bardzo fajna prezentacja jak na serwer hamachi może bogata to nie jest ale jest w niej wszystko co potrzeba i jest ok :)

Możliwe ze będzie vps, narazie są tylko plany wiec na chwile obecna jest hamachi bo nie wiadomo czy wypali mi ten vps

Za duża sygnatura.

Opublikowano

To na c**j na tym PassioMT2 się kisisz jak lepiej umeisz zrobić serwer, tylko reputacje tracisz już masz chujową opinię.

Dobra starczy tych kłótni, czekam na wasze propozycje co dodać co usunąć a zostaną one rozpatrzone

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Powodzenia z serwerem

Dobrze że do pvp nie ma broni z sr i um

Śr i UM tylko do dropu

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Nie nie do pvp są bez do dropu są śr i um aby łatwiej wam było bić bossy

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Bossy respia się po 5 na raz tylko nie smok 1 więc itemy zrobicie szybko chyba że chcecie to zmienię resp

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Veti kilka propozycji:

-Dodaj nowy system ulepszeń(nie ten stary z atlantaMT2)

-Dodaj nowe bronie do expa

Czekam aż serwer będzie on(wystartuje);D

[*]NEUTRAL[*]

Aw:Nie hejtuje daje opinie i piszę prawdę o serwerze.. coś jeszcze do mnie macie ;x?

5e12664b40bb4455bc58e085dd6b49d0.0.gif

<3

Opublikowano

Powiem tak nie chce hejtować ani nic ale mogłeś trochę edytować z tego co widzę to tylko bossy i itemki na start edytowane Pozdrawiam średnio Polecam  Polecam Vetitum spoko koleś ;)

Opublikowano

Powiem tak nie chce hejtować ani nic ale mogłeś trochę edytować z tego co widzę to tylko bossy i itemki na start edytowane Pozdrawiam średnio Polecam Polecam Vetitum spoko koleś ;)

Mało edytowane bo każdy mi pisal po upadnieciu atlanta żeby serwer powstał znowu, edytowalem lekko serwer żeby nie był identyczny jak tamten

Za duża sygnatura.

Opublikowano

No, prezentacja średnia :)

Jeśli chodzi o serwer to chętnie bym zagrał gdyby stał na dedyku.

Powodzenia w przyszłości.

Prezentacja jest jaka jest gdyż to serwer hamachi, chciałem się dowiedzieć czy ktoś na tym zagra, lecz jeśli chcecie prezentacje mogę zrobić lepsza jeśli ta was nie zachęca

Za duża sygnatura.

Opublikowano

chcecie kostiumy? 

mi to zwisa

jak dla mnie to byś zrobił serwer na plikach 2007 tych pierwszych bez gówien tylko standardowe eq bo teraz to gówno a nie serwery są, oczywiście to jest tylko moja propozycja bo żaden debil już nie gra na takich serwerach.

co do serwera, tak jak pisałem że zagram na 100% 

Opublikowano

ja chce kostiumy pety:D

i zeby można było pety ulepszać jak na Virtualmt2 i żeby się ich bonusy zwiększały 

jak dodam pety to bedzie juz za duzy dmg bo i tak maly nie jest lecz wszystko jest ustalone git :D 

Za duża sygnatura.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...