Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podwodny Survival

19Adam97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem na tamtych edycjach, raz było dobrze, a raz źle. Czasami były takie lagi..że nie dało się grać ;-)

Ale serwer był dobrze zrobiony, oryginalny pomysł. Ciekawie się grało.

Tak więc polecam grę u tego użytkownika.

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie grałem w Minecraft'a od paru miesięcy, ale aż mnie zachęciłeś do gry. ;) Prezentacja jest bardzo ładnie wykonana, ale mam tylko jedno pytanie będzie jakiś ułamek ekonomii? :P

Opublikowano

Jeszcze 6 godzin, nie mogę się doczekać, szkoda tylko że maksymalnie 2 osoby w 1 kuli... bo chcieliśmy w 3 pograć. :/ 

@LeoWoj - Będzie można dodać 3 osobę po uzgodnieniu z Administratorem

Czy będzie możliwość grania na 2 kontach ? tzn. jedno brat jedno ja. Czy jest limit kont ?

@Tadzikovy - Jest limit kont, jednak można po rozmowie z Administratorem zrobić 2 konto..

Grałem na tamtych edycjach, raz było dobrze, a raz źle. Czasami były takie lagi..że nie dało się grać ;-)

Ale serwer był dobrze zrobiony, oryginalny pomysł. Ciekawie się grało.

Tak więc polecam grę u tego użytkownika.

@Kopniety - Bardzo dziękuję za opinie. Mam nadzieję, że teraz nie będziesz miał (ani nikt inny..) lagów.. ;)

Nie grałem w Minecraft'a od paru miesięcy, ale aż mnie zachęciłeś do gry. ;) Prezentacja jest bardzo ładnie wykonana, ale mam tylko jedno pytanie będzie jakiś ułamek ekonomii? :P

@Szaki22 - Dziękuję za opinie. Jeżeli dobrze zrozumiałem Twoje pytanie związku z ekonomią: Jest /sklep :)

serwer zapowiada sie fajnie :D

@Trust0 - Dziękujemy za opinie! :)

@piterlukas

@KaciPL

@kuba5989

@HejterskiPL

@sajek1996

@McKimono

@piczomagnes™

@Werido

@KonPL

@Tadzikovy

@JakubMPC

@Manna;3

@Jesion11

@dalnix

@konus123321

@Seldek IV

@Zielony Wafel

@lukxer

@CoDowiec

@damianq20

@Bartollinix

@LeoWoj

@BoShe777

@MajorZagadka

@Looken

@Werido

@Kalezz

@thelaba14

@ermar12

Start już o 20:00! SERDECZNIE ZAPRASZAMY WSZYSTKICH! :) 1 osoba VIP pamiętajcie! Powodzenia w wbijaniu! :)

PRZYPOMINAM IP: podwodnysv.hostmc.pl lub s17.hostmc.pl:17875

Opublikowano

Z grą poczekam do jutra. Serwer chodzi tak wolno, że wolę poczekać. :P

@Szaki22 - przepraszamy za to, jednak RAMy i CPU są w normie. Napiszę do hostingu i "opierdolę ich" :D

Serwer zapowiada się ciekawie, WBIJAM! :)

@1361622928-U485574.pngMrDaniello - Dziękuje za opinie ;)

Opublikowano

Polecam super serwer, super administracja, tylko szkoda że skrzynia śmierci jest otwarta od 22:00 do 6:00, niektórzy nie mogą być w tym czasie na komputerze, fajnie by było gdybyś też zrobił od 13:00 do 15:00.

Opublikowano

Dziękujemy za opinie..

Polecam super serwer, super administracja, tylko szkoda że skrzynia śmierci jest otwarta od 22:00 do 6:00, niektórzy nie mogą być w tym czasie na komputerze, fajnie by było gdybyś też zrobił od 13:00 do 15:00.

@Galilawin - Zrobione, jest od 13-15 również.

Mamy pytanie do graczy: http://strawpoll.me/2805359/

Oraz pewien bardzo ciekawy screen..

10650002_984146601600718_195796973781068

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Serwer świetny, dopracowany i wkońcu coś innego niż typowe tryby. Mógłbyś mi tylko wytłumaczyć co to ta skrzynka śmierci?

Opublikowano

Jezus! :D

Grałam od początku serwera, właściwie do końca.

Polecam, serwer mimo ciągłych nowych edycji i częstych lagów był naprawdę genialny, a stara administracja ogarnięta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...