Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tavia.pl

Vin Diesel

46 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co myślisz, o tym ze naprawilismy Tavie

• Dobrze ze naprawiliscie serwer
      28
    • Czekałem na serwer, mam nedzieje ze teraz bedzie dobrze
      18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po ujawnieniu jakiej prawdy ? czego dokładnie ? i kto z administracji się sprzedaje podaj nicki

Masz na myśli Armagedona ? bo jeśli tak to zwyczajny oszust handluje na lewo i prawo czym tylko może byle się dorobić :D

Co wnosisz do tematu ? :>

moze popiszemy w temacie demilusa np zacznijmy od tego kto ma dostep do konta glownego ha ... itp

nie zaczynaj Darku bo mi juz nie nasciemniacie :>

a szkoda mi tych 300 osob co tam gra..

P6yiSdK.jpg

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co wnosisz do tematu ? :>

moze popiszemy w temacie demilusa np zacznijmy od tego kto ma dostep do konta glownego ha ... itp

nie zaczynaj Darku bo mi juz nie nasciemniacie :>

a szkoda mi tych 300 osob co tam gra..

Zapraszam do naszego tematu :) To nie moje miejsce tutaj

Opublikowano

Zapytam bo zupełnie wyleciało mi z głowy, co było powodem upadku poprzedniej odsłony?

0 graczy , pierdolnięta administracja.

Ja również nie polecam - smiech na sali a nie serwer.

Start numer 111111.

Skonczy jak zawsze

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

nudna tez jest sprzedajna administracja ktora po ujawnieniu prawdy daje permy ;)

a tavia niech sobie startuje bo i tak niema gdzie grac wiec oby mieli sporo graczy 

Sporo graczy - ostatnio mieli mieć tyle co As**rial (3k+) może jakby na liczniku dodali 2900 to by tyle było xD

Nie sądzę, aby teraz coś się zmieniło i grało tutaj chociaż te 300 osób ponieważ na serwerze nie ma nic nowego co mogłoby zaskoczyć kogoś ;)

Nowości w metinie idą do przodu a Wy cały czas stoicie w miejscu ;)

Opublikowano

Padnie to gówno po tygodniu i tyle. To co up administracja to patałachy :). Powinno być jeszcze w ankiecie ''nie chcemy Was, spierd*lajcie''.

Opublikowano

Sporo graczy - ostatnio mieli mieć tyle co As**rial (3k+) może jakby na liczniku dodali 2900 to by tyle było xD

Nie sądzę, aby teraz coś się zmieniło i grało tutaj chociaż te 300 osób ponieważ na serwerze nie ma nic nowego co mogłoby zaskoczyć kogoś ;)

Nowości w metinie idą do przodu a Wy cały czas stoicie w miejscu ;)

zaraz zaraz ja nie z administracji :P

kiedys mieli duzo graczy :P ale najlepszym z ich serwerow byl batios bo jako jedyny mial klimat 

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

1. tak

2. tak

3. sprawdze :)

dziękuje a z tym forum to nie wiem nigdy u was nie grałem a to wygląda tak jak bym miał bana :)ale jak nie grałem i nie bylem na tym forum to za co ban to ciekawe xD

Opublikowano

Nikt nic nie utraci to przecież jasne, napisałem na gorze tematu :)

dziękuje a z tym forum to nie wiem nigdy u was nie grałem a to wygląda tak jak bym miał bana :)ale jak nie grałem i nie bylem na tym forum to za co ban to ciekawe xD

moze cos z ip, podeslij mi na pw sprawdze

omvwi3.jpg

Opublikowano

Nikt nic nie utraci to przecież jasne, napisałem na gorze tematu :)

moze cos z ip, podeslij mi na pw sprawdze

wysłałem nie wiem co to może być 1 raz taki problem mam

Opublikowano

dobra ku*wa bo piszecie o ts3 że jest na stronie że jest robiony to w końcu jaka jest prawda jest albo ku*wa nie jest. Jak jest proszę o ip bo to śmieszne jest ...

--

Opublikowano

dobra ku*wa bo piszecie o ts3 że jest na stronie że jest robiony to w końcu jaka jest prawda jest albo ku*wa nie jest. Jak jest proszę o ip bo to śmieszne jest ...

nie ośmieszaj się małolat a jak masz problemy ze wzrokiem to udaj się do okulisty niech ci wzrok zbada i trochę kultury

P.s Jak stoi sprawa z tym forum na które nie mogę się zarejestrować ?

P.s2 problem rozwiązany doszedłem do tego samodzielnie xD

I chyba jednak nie zagram u was z racji takiej iż na tym forum wyczytałem ze chcecie przywrócić wcześniej założone konta tylko nowy gracz nie ma sensu w ogóle starać się o topkę czy coś bo stary gracz wskoczy automatycznie albo robicie nowy start + all zaczynają od zera albo ja dziękuje za grę

Opublikowano

zagram jeżeli wszyscy będą grali od nowa jeżeli przywrócicie stare postacie nie mam po co tu zaczynać ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...