Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tavia.pl

Vin Diesel

46 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co myślisz, o tym ze naprawilismy Tavie

• Dobrze ze naprawiliscie serwer
      28
    • Czekałem na serwer, mam nedzieje ze teraz bedzie dobrze
      18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie przepychanki słowne to na PW panowie. ;)

Szkoda mi skrzynki odbiorczowej :D //// Zarax no i co ze ostrzezenia dasz mi bana to zrobie nowe konto filozofia :D

////Jak możesz, to nie offtopuj. A prowadząc z kimś taką wymianę zdań w temacie, dostajesz jedynie ostrzeżenie i zaśmiecasz temat.

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

O pierwszy raz widzę, że założyciel serwera Odradza mi go przed samym startem :O

Też mi się wydaje VinDiesel że serwer dupy nie urywa, ale żeby odradzać nam grę na nim...

Tak czy owak nie polecam i nie zagram. Wątpię w dużą liczbę online i czyste intencje teamu  :rolleyes:

Opublikowano

Ankieta brzmi:

a) Dobrze ze naprawiliscie serwer

b)Czekalem na serwer, mam nadzieje ze teraz bedzie dobrze.

Dlaczego nie ma c)/d)?

Brzmiało by ono przykładowo tak:

c) Nigdy tu więcej nie wejdę.

d) Won z tym g*wnem

Można by wiele wymyślać.

Beka  z TAVI HAHAHA.

Batios padł, Tavia była reaktywowana z 6 razy, Tavia s1/s2 dużo tego było.

Mateusz Ty powinieneś razem z Archaniołem dostać dożywotni zakaz robienia serwerów.

Heniek.

Opublikowano

Ankieta brzmi:

a) Dobrze ze naprawiliscie serwer

b)Czekalem na serwer, mam nadzieje ze teraz bedzie dobrze.

Dlaczego nie ma c)/d)?

Brzmiało by ono przykładowo tak:

c) Nigdy tu więcej nie wejdę.

d) Won z tym g*wnem

Można by wiele wymyślać.

Beka  z TAVI HAHAHA.

Batios padł, Tavia była reaktywowana z 6 razy, Tavia s1/s2 dużo tego było.

Mateusz Ty powinieneś razem z Archaniołem dostać dożywotni zakaz robienia serwerów.

Beka to jest z Ciebie, że tak komentujesz.

Opublikowano
Beka to jest z Ciebie, że tak komentujesz.

Piszesz takie rzeczy bo:

- masz wielkie chęci co do tego serva

- nie znasz Mateusza/Archaniola

- nie grałeś na Tavi od początku

- za pisanie głupot masz jakieś plusy.

Heniek.

Opublikowano

Śmieszny jesteś. Bo zaraz zostaniesz zbanowany 10 raz :D

Za co niby? Groźbą to nie jest. Ja tylko mowię że będzie coraz mniej graczy aż zamkniesz a za kolejny miesiąc wylecisz z kolejnym "nowym" serwerkiem na którym ludzie pograją jakiś czas i tak w kółko :)

Opublikowano

Czytając od początku:

1) Serwer stał kiedyś 1.5 roku czasu

- Tak, serwer stał półtora roku. Przez pierwsze 2-3 miesiące było 500 ludzi+, a przez rok stał pusty :)

2) Ze względu na dużą ilość prośb graczy otwieramy go na nowo.

- jakie prośby? co to za głupoty? To jest  w ogóle beka.

- serwer padnie po 3 godzinach jak Ch*jmorka Mateusza

- jest pod zarobek

- jest stworzony przez bandę oszustów (czyt. Mateusza - Tonego i Archaniola)

Wszystkim, ale to wszystkim odradzam gry na serwerze.

Grałem od początku i byłem na 3 reaktywacjach.

Heniek.

Opublikowano

Czytając od początku:

1) Serwer stał kiedyś 1.5 roku czasu

- Tak, serwer stał półtora roku. Przez pierwsze 2-3 miesiące było 500 ludzi+, a przez rok stał pusty :)

2) Ze względu na dużą ilość prośb graczy otwieramy go na nowo.

- jakie prośby? co to za głupoty? To jest  w ogóle beka.

- serwer padnie po 3 godzinach jak Ch*jmorka Mateusza

- jest pod zarobek

- jest stworzony przez bandę oszustów (czyt. Mateusza - Tonego i Archaniola)

Wszystkim, ale to wszystkim odradzam gry na serwerze.

Grałem od początku i byłem na 3 reaktywacjach.

Też byłem na wielu wersjach tego serwera. Nie warto. Jeśli ludzie są na tyle głupi żeby wchodzić po raz 1349012390812390890 to daj im szansę, przekonają się sami.. ;)

@2x Up Dyskusja na poziomie widzę :D

http://screenshooter.net/100253222/Like_8
Opublikowano

Oczywiście polecam serwer jak najbardziej oraz założyciela !

Chłopak wie co robi widać to po samej wspaniałej/estetycznej prezentacji serwera.

Mam jedno ale... Dlaczego robisz serwer typu medium/hard tak samo jak ja?

Nie żebym się czepiał ale trochę się niecierpliwię bo wiem że Tavia to wspaniały projekt który zrobi mi wielką konkurencję... :P

Jeszcze raz gorąco polecam, administracji życzę powodzenia w podtrzymywaniu życia na serwerze :)

Opublikowano

Polecam serwer.
Stara dobra Tavia.

Lecz teraz mam nadzieje że lepiej się postaracie.

Bo jednak poprzednie odsłony, nie wypaliły.

Powodzenia i Pozdrawiam. 

837341413742376668518.png

Opublikowano

Dzieki :)

Gracze się zdenerwowali i napisali prawdę na Fejsie.

Wcale się im nie dziwie, prawda musi wyjść.

Mateusz jesteś oszustem :)

Liścik do hejterów.

Jakim ja mogę być oszustem? Nikt na tym nie traci, a gracze tylko zyskują. ( Czytaj co zrobiłem )

Do wszystkich hejterów :D Wiecie, że wasze marne hejty  mnie wgl mnie nie ruszają? Bo tylko ja mam z tego korzyści. B)

Co to wam daje, że tutaj napiszecie jakiś marny post, który za kilka lat ktoś  to odczyta i będzie wam WSTYD w realu  B)

Serwer jest mój, mam do tego umiejętności i zapał, więc będę go tworzył, do takiego skutku aż osiągnę taką ilości graczy jaką sobie marze.

A wy możecie mi tylko pietę wylizać (hejterzy,snoby, cebulaki). Idźcie tam tworzyć swoje serwerki czy jak to zwać.

Na moim serwerze nigdy nie było navi, oszustów gm etc :) Wszystko jest na miejscu i OK, support 24/7, a wy mi zarzucacie, że robię kolejny serwer jest :D denne.

Idźcie spamić i hejtować serwery, na których panuje navi etc :) Nie pójdziecie, bo jesteście leniuszkami, którym mamusia pampersa zakłada i pakuje książki do szkoły :D

Kto mi zabroni tworzyć serwerów? Może Ty? :) Puk puk w czółko.

omvwi3.jpg

Opublikowano

Przecież ten serwer nic sobą nie reprezentuje, administracja jest niekompetentna nie raz się o tym przekonałem, Nie polecam gry na tym serverze strata czasu.

Ps: Administracji proponuje przejść na emeryture bo lata ubywają, a wy nadal wiedzy nie zdobywacie a do mlodych nie należycie.

Opublikowano

@ Czemu to Ty robisz :D taki typ jak ja :) Mam kilka innycha asów jeszcze. Tavie reaktywuje z sentymentu i dla graczy.

Gdy poziomy będa równe scale baze i kazdy bedzie szczesliwy :D

omvwi3.jpg

Opublikowano

Spierdalaj

Z takimi odzywkami to raczej tutaj kariery nie  zrobisz a tym bardziej na serwerze :)

Już pokazałeś jaką jesteś miłą osobą

Batios Verdun dajcie już sobie spokój :) jak można 5 serwerów stawiać ciągle na tych samych plikach?

Zróbcie coś nowego a nie cały czas to samo ;)

Opublikowano

Z takimi odzywkami to raczej tutaj kariery nie  zrobisz a tym bardziej na serwerze :)

Już pokazałeś jaką jesteś miłą osobą

Batios Verdun dajcie już sobie spokój :) jak można 5 serwerów stawiać ciągle na tych samych plikach?

Zróbcie coś nowego a nie cały czas to samo ;)

Nico nie jestem ani po ich stronie ani po Waszej ale zastanow sie dobrze zanim zaczniesz znowu krytykowac to co bylo kiedys 

bo Wasz serwer ma jeszcze duzo do opisania...

to ze daliscie mi bana to nie znaczy ze zapomnialem 

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Nico nie jestem ani po ich stronie ani po Waszej ale zastanow sie dobrze zanim zaczniesz znowu krytykowac to co bylo kiedys 

bo Wasz serwer ma jeszcze duzo do opisania...

to ze daliscie mi bana to nie znaczy ze zapomnialem 

Ja nie krytykuje serwera Tavii tylko piszę żeby zrobili coś nowego a nie ciągle to samo bo to sie robi już nudne :)

Ja ci bana nie dałem wiec do mnie nie miej pretensji ;)

Opublikowano

Ja nie krytykuje serwera Tavii tylko piszę żeby zrobili coś nowego a nie ciągle to samo bo to sie robi już nudne :)

nudna tez jest sprzedajna administracja ktora po ujawnieniu prawdy daje permy ;)

a tavia niech sobie startuje bo i tak niema gdzie grac wiec oby mieli sporo graczy 

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

jak to ten pan 30 letni + co wszędzie kręci wałki jako gm to twoje wypowiedzi nic nie znaczą z niejednego serwa zostałeś wywalony za handel ulepszaczami i itemami wiec nie komentuj no chyba ze to nie ty to sorry ale wydaje mi się ze jednak to ty :) a jak nie to ujowy wybrałeś sobie nick

Opublikowano

nudna tez jest sprzedajna administracja ktora po ujawnieniu prawdy daje permy ;)

a tavia niech sobie startuje bo i tak niema gdzie grac wiec oby mieli sporo graczy 

Po ujawnieniu jakiej prawdy ? czego dokładnie ? i kto z administracji się sprzedaje podaj nicki

jak to ten pan 30 letni + co wszędzie kręci wałki jako gm to twoje wypowiedzi nic nie znaczą z niejednego serwa zostałeś wywalony za handel ulepszaczami i itemami wiec nie komentuj no chyba ze to nie ty to sorry ale wydaje mi się ze jednak to ty :) a jak nie to ujowy wybrałeś sobie nick

Masz na myśli Armagedona ? bo jeśli tak to zwyczajny oszust handluje na lewo i prawo czym tylko może byle się dorobić :D

Opublikowano

Po ujawnieniu jakiej prawdy ? czego dokładnie ? i kto z administracji się sprzedaje podaj nicki

Masz na myśli Armagedona ? bo jeśli tak to zwyczajny oszust handluje na lewo i prawo czym tylko może byle się dorobić :D

nie mam na myśli ciebie i to co robiłeś na paru serwerach armagedon to mmm nie ta liga co ty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...