Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nervarien czy Disstream

mistrzLordKrul

sadsadadsadssadsaddsaads  

172 użytkowników zagłosowało

1. 1. nerwa czy dis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak już lepiej oglądać neo dis'a jak wyzywa, cebula nie zrozumie B)

A nerv może mało gada ale według mnie,nie chodzi o gadanie tylko o naukę z gry która niesie.

+ Dis szuka fanów na siłę "Jeżeli będzie 4k widzów przenoszę się na serwer turecki". ohoho ale śmieszne w **uj

A no i jeszcze jak był stream z "chall in 10 days" to kupił konto, które było levelowane przez boty.

A później "no no ja nie wiedziałem że było levelowane i wcale nie specjalnie zamazałem nick"

Wielki dis walka z bolowcami i botami, a sam kupił konto które było levelowane przez boty.

no idź tam już obciągnij nervarienowi bo się doczekać nie może.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

Nervarien od zwisa o wiele lepszy ale jak dla mnie obydwoje to gówna Nervarien od kiedy ma dużo widzów to nie pokazuje swojego skilla.

Why don't presidents fight the war?
Why do they always send the poor?

System of a down - B.Y.O.B "2005"

Pomogłem ? - daj [+]

Opublikowano

no idź tam już obciągnij nervarienowi bo się doczekać nie może.

I przez takie osoby jak ty mamy zjebaną reputację.

Ja w Swojej wypowiedzi nie obraziłem nikogo.

A ty wyjdź z domu kolego dobra rada :)

Opublikowano

I przez takie osoby jak ty mamy zjebaną reputację.

Ja w Swojej wypowiedzi nie obraziłem nikogo.

A ty wyjdź z domu kolego dobra rada :)

właśnie wróciłem z ogniska, a nazywając mnie cebulą nie obraziłeś mnie? może krytycznie nie lubię tego zerowego nazwania, a wiesz co myślę o reputacji polaków bo chyba o niej mowa: http://youtu.be/saDvnZkrLgY?list=UU7ZOIMZEjHfsFs_QskLV10A

trzy typowe powiedzenia nerda, wyjdz z domu, cebula polaczek, i niszczysz reputacje polaków. czekam na kolejne 5% za prawdę.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

Neverwinter ~ IsAmU ;]

Oczywiście Nervarien spokojny, potrafi grać i potrafi na prawdę nauczyć grać w lole.

1921.png

Opublikowano

Nervarien nudne streamy robi ale wolę jego. Dłużej niż 2h nie wytrzymuję u niego przez to, że pickuje ciągle te pier**lone champy z mety i nic więcej.

Lepiej się bawię na streamach Scarry bo on jak przegrywa to z godnością i z uśmiechem na twarzy i to grając przeróżnymi champami od Velkoza na suppie po Brandy w jungli i na suppie. A u Nervy Kha/Vi/Udyr.. zapomniałem o kimś? aa no tak Nunu.

Opublikowano

oczywiscie ze nerva, bardziej doswiadczony + lepiej gra od disa i nie wyzywa

47yhn8.jpg

na chuj sie patrzysz konfiturko?

Opublikowano

Tak już lepiej oglądać neo dis'a jak wyzywa, cebula nie zrozumie B)

A nerv może mało gada ale według mnie,nie chodzi o gadanie tylko o naukę z gry która niesie.

+ Dis szuka fanów na siłę "Jeżeli będzie 4k widzów przenoszę się na serwer turecki". ohoho ale śmieszne w **uj

A no i jeszcze jak był stream z "chall in 10 days" to kupił konto, które było levelowane przez boty.

A później "no no ja nie wiedziałem że było levelowane i wcale nie specjalnie zamazałem nick"

Wielki dis walka z bolowcami i botami, a sam kupił konto które było levelowane przez boty.

Bot do levelowania to nie musi byc bol idioto.

//Mamy od tego dział.

Opublikowano

Próbowałem oglądać Diss'a ale mi nie szło - zbyt pewny siebie, i jakoś tak...

Nervarien - spoko ziomek, od niego nauczyłem sie jak grać Jaxem, że Doran Ring na Aalistara jest zajebisty. Oglądałem jesgo strumyki z gier Steamowych w oczekiwaniu na LoLa.

Bardziej polecam Nerva, przynajmniej można sie od niego sporo nauczyć.

Opublikowano

Nervarien nudne streamy robi ale wolę jego. Dłużej niż 2h nie wytrzymuję u niego przez to, że pickuje ciągle te pier**lone champy z mety i nic więcej.

Lepiej się bawię na streamach Scarry bo on jak przegrywa to z godnością i z uśmiechem na twarzy i to grając przeróżnymi champami od Velkoza na suppie po Brandy w jungli i na suppie. A u Nervy Kha/Vi/Udyr.. zapomniałem o kimś? aa no tak Nunu.

bo wiesz, przypuszczam że nervarien chce wygrać ... po co ma pickować jakieś inne champy, które nie są w stanie wycarrować team fightu/meczu/zrobić dobrego genka

a dis nie umiał grać maokaiem picknął go zrobił 2/10 i przegrał, po co mu to

po to się pickuje champy z mety żeby pokazać innym jak się tym gra a nie picknąć syf i przegrać nim.

oczywiście wszystko na miarę możliwości, formę i grę streamera bo wiadomo że każdy może mieć słabszą grę

Opublikowano

bo wiesz, przypuszczam że nervarien chce wygrać ... po co ma pickować jakieś inne champy, które nie są w stanie wycarrować team fightu/meczu/zrobić dobrego genka

a dis nie umiał grać maokaiem picknął go zrobił 2/10 i przegrał, po co mu to

po to się pickuje champy z mety żeby pokazać innym jak się tym gra a nie picknąć syf i przegrać nim.

oczywiście wszystko na miarę możliwości, formę i grę streamera bo wiadomo że każdy może mieć słabszą grę

To niech się nauczy grać wszystkim. Scarra często gra dziwnymi champami i wykeruje Ci grę Brandem w jungli ale do pickowania takich champów do takich linii trzeba mieć jaja a Nerva ich nie ma i gra tylko jungle i nigdy mida czy topa.

Opublikowano

A gdzie jest iMba?

PS: Nervarien nie potrafi grać tylko każdy przed nim ucieka do bazy ze smrodu nawet miniony uciekają od niego z bazy.

jp8p35.png
Opublikowano

Osobiście oglądam Kubona ale jeśli mam wybierać między tymi dwoma graczami stanowczo stawiam na Nervariena który prezentuje większy poziom gry oraz kultury osobistej, co do Disa gracz only flame 

39052_zps71e43729.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...