Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nervarien czy Disstream

mistrzLordKrul

sadsadadsadssadsaddsaads  

172 użytkowników zagłosowało

1. 1. nerwa czy dis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

brakuje imby.

nidzgor - nie streamuje

dis - średnio gra, dużo flami

nervarien - dobrze gra, doszedł do master tieru nawet, jest spokojnym człowiekiem.

Ogólnie to wole nervariena oglądać.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

brakuje imby.

nidzgor - nie streamuje

dis - średnio gra, dużo flami

nervarien - dobrze gra, doszedł do master tieru nawet, jest spokojnym człowiekiem.

Ogólnie to wole nervariena oglądać.

ostatnio stremowal paczki z cs:go za 250 euro i strem z lola na hitboksie

F2NIKOc.png

Opublikowano

Ogólnie jakoś nie lubię oglądać streamerów, lepiej samemu pograć... ;f Ale widziałam trochę Dis'a i Nervarien'a, jakoś bardziej spodobał mi się ten drugi. Wydaje się być bardziej spokojniejszy, nie jakiś łasy na $ ;p

kogo walicie i czemu ja osobiscie disa bo to najlepszy dzungler w polsce i fajny stream 

Żadnego nie waliłam/nie walę :D

Opublikowano

Nervarien najlepszy z nich wszystich jezeli chodzi o skilla, imbe ogladam bo jest smieszny, dis troche zbyt pewny siebie, nie widzi swoich bledów

zagłosowałem na nerve

slaby

ten pan powienien miec bana na HWID albo c**j wie na co

wiekszego trolla na tym forum od niego dawno nie widziałem

Opublikowano

Nervarien - spoko morda i poziom w c**j

siedzi jak ten debil, mikro mu trzeszczy i mówi jedno słowo na 10 minut... ktoś go w ogóle ogląda?

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

Nervarien jest bardziej spokojny i przede wszystkim lepszy od Disa, tyle że jego streamy nie podobają mi się, bo tak jakoś nie interesują mnie. Natomiast do Disa wchodziłem tylko wtedy jak miał serię od Unrankeda do Challengera bo można było się pośmiać z jego flejmu jak przegrywał gierki. #kappa.

Opublikowano

Dis nie prezentuje zbyt wysokiego poziomu, wolę Nervariena, chociaż na streamach często nie bywam.

Opublikowano

siedzi jak ten debil, mikro mu trzeszczy i mówi jedno słowo na 10 minut... ktoś go w ogóle ogląda?

Tak już lepiej oglądać neo dis'a jak wyzywa, cebula nie zrozumie B)

A nerv może mało gada ale według mnie,nie chodzi o gadanie tylko o naukę z gry która niesie.

+ Dis szuka fanów na siłę "Jeżeli będzie 4k widzów przenoszę się na serwer turecki". ohoho ale śmieszne w **uj

A no i jeszcze jak był stream z "chall in 10 days" to kupił konto, które było levelowane przez boty.

A później "no no ja nie wiedziałem że było levelowane i wcale nie specjalnie zamazałem nick"

Wielki dis walka z bolowcami i botami, a sam kupił konto które było levelowane przez boty.

Opublikowano

Ani ten, ani ten. Diss za dużo drze ryja, Nerva carrowany mocno był wcześniej. Wystarczy popatrzeć na poradniki, które pisał do postaci xD Ale gdybym miał już tak ostatecznie wybierać to Nerva.

Opublikowano

Ani ten, ani ten. Diss za dużo drze ryja, Nerva carrowany mocno był wcześniej. Wystarczy popatrzeć na poradniki, które pisał do postaci xD Ale gdybym miał już tak ostatecznie wybierać to Nervaarien

Weź już chociaż nie pierdol głupot -..- Bo oczy bolą.

@top

Oczywiście że nervarien ,bo dis taki trochę flamowaty.

Opublikowano

z ich wszystkich wolę imbę, ale między disem a nervarienem to wolę nervariena bo oglądając disa niczego się nie nauczę

Opublikowano

Nervarien gra ze spokojem i nawet w trakcie gry często tłumaczy mechanikę postaci a ponadto jest cały czas w kontakcie z osobami,które przychodzą na jego streamy-odpowiada na pytania.Jego sposób prowadzenia streamów jest ciekawy i TYLE.

Dis moim zdaniem może i jest dobrym graczem lecz za dużo z jego streamów nie da się wyciągnąć.

#rein

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...