Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nepola.pl - Wejdziesz czy nie wejdziesz? [Dedyk] [Easy]

Nepola

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie dostanę warna, ale cóż..

A Ty nie potrafisz czytać, dlaczego? 

Przecież napisał, że strona jest w trakcie końcowej, więc zaraz będzie. Nie wszyscy robią stronę od razu, ponieważ to bezsens.

bezsens to dawac zapowiedz serwera pare godzin niby przed startem nie majac zadnej reklamy i niczego :)

P6yiSdK.jpg

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

powiedz mi czy jestescie takimi gimbusami ? czy kim ? zeby niby dawac START serwera bez zapowiedzi i reklamy i bez strony i bez niczego ?

daliscie clienta bez niczego i czego sie po tym spodziewacie ? ;o

normalni ludzi daja zapowiedz , reklame , potem pelna prezentacje a nie tak jak Wy :)

A my jesteśmy unikalni, wyjątkowi, wyjdź ;)

Opublikowano

Kolejny syf przepełniony syfolami :) Bugów zapewne będzie masa,ale nie nie gracze i administracja zawszę ma racje przed startem i będziecie mnie hejtować zaraz za to że piszę głupotę ale o tym przekonacie się po starcie ja na 1000% wiem że na takich serwerach bug bedzie ciągnąć buga. Nie zagram ale życzę powodzenia obym się mylił :).

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

A my jesteśmy unikalni, wyjątkowi, wyjdź ;)

unikalnie to pewnie macie po 12 lat i chcecie z 30 osobami sobie pograc bawiac sie w GMa :)

czekam na start <3

zapowiada sie bardzo ciekawe bugowanie :)

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Kolejny syf przepełniony syfolami :) Bugów zapewne będzie masa,ale nie nie gracze i administracja zawszę ma racje przed startem i będziecie mnie hejtować zaraz za to że piszę głupotę ale o tym przekonacie się po starcie ja na 1000% wiem że na takich serwerach bug bedzie ciągnąć buga. Nie zagram ale życzę powodzenia obym się mylił :).

Wejdź i buguj ;)

Opublikowano

I po co się kłócić jak jeszcze nic nie macie, poczekamy zobaczymy. Pali się Wam czy co? Dajcie im szanse, a po starcie możecie spamić glupoty xD Życze powodzenia.

Opublikowano

Nie będzie żadnych bugów, serwera nawet nie ma i nie wystartuje :)

Opublikowano

Takie pytanie: po co startujecie, skoro nie macie żadnej reklamy? Jak na serwerze będzie 20online to będzie sukces. Bez żadnej zapowiedzi ani nic, tak samo ktoś mógłby dać publikacje i od razu włączyć serwer...

tenor.gif

Opublikowano

powiedz mi czy jestescie takimi gimbusami ? czy kim ? zeby niby dawac START serwera bez zapowiedzi i reklamy i bez strony i bez niczego ?

daliscie clienta bez niczego i czego sie po tym spodziewacie ? ;o

normalni ludzi daja zapowiedz , reklame , potem pelna prezentacje a nie tak jak Wy :)

Nie daje się spacji przed przecinkami i znakami zapytania, j****y w d*** idioto.

Legia Pogoń dwa pe#ały cały sezon się j#b#ły
Na centralnym, na peronie, wisi legia na kondo#ie.
Każdy kibic ze stolicy nosi ch#ja w odbytnicy...
Mamy tylko dwie ambicje j#bać legie i policje!

Opublikowano

o ktorej start ziomy?

Start o godzinie 20:00 !

Zapraszam :D 

HAhaha

ronaldinho_and_messi_by_xiced-d5g50vg.pn

Fajny pościk Co ? Aż się prosi o Like !

Opublikowano

o ktorej start ziomy?

Startu nie będzie. 

Strona miała być chyba o 15, a jest 18:00 i 0 info.. także nie pozdrawiam. trollface.png

Opublikowano

server miał wystartować o 20 dochodzi 21 i jakos dalej nie ma wydaje mi się że to fake jest :)

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...