Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra z ciekawą fabułą.

MrwolfiMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I Am Alive troszkę starsza gra, ale pamiętam, że jak grałem to klimacik mi się spodobał, fabularnie gra trochę leży :P

Opublikowano

Portal 2, bardzo rozwinięta historia :)

A jak masz PS3 to koniecznie Beyond: Two Souls... Fabuła, grafika i wszystko jest kosmiczne. Gra to jakby film w formie gry, glownie ogladasz i naciskasz odpowiednie przyciski :) jest demo na PSS

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

myślę że najlepszą fabułę ma gra o nazwie Metin2

opowiada o przygodzie trzech królestw kture zostały skarżone kamieniami metin i gracz musi je zniszczyc

mam nadzieje że pomogłem, jesli tak daj lubie to

pozdrawiam

Opublikowano

Grałem w te gry xD PS3 nie posiadam, wolę x'a.

Z tym metinem to mnie trochę rozjebałeś, grało się kiedyś za dzieciaka:D

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

baldurs gate i planescape torment, torment ma najlepsza fabułę jaka kiedykolwiek   ujrzałeś i ujrzysz w grze komputerowej i to nie jest tylko moja opinia

i ten motyw przewodni " cóż może zmienić nature człowieka ? " Poprostu cudo

oczywiscie podczas grania w takie gry to tylko z polskim dubbingiem ktory jest boski, wylaczasz telefon muzyke inne gowna i się rozkoszujesz zajebistą scieżką dzwiękową i dialogami

aFMA3pg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...