Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zbugowane/Zepsute Dt - Jak Naprawić (Suicide)

Karpielek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jak już wiecie Sui ma zbugowane DT... próbuję je naprawić, jeśli chcecie możemy zrobić to razem ;]

Jak na razie próbowałem:

- Wgrywać pliki usr/rain/channel/share_data/data/dungeon (Z plików raina na sui, i nie działa :/ )

- Wgrywać quest odpowiadający za DT (deviltower_zone) Też nic.

- Wgrywać mapke DT z raina na Suiego (deviltower MPCforum map czy jakoś tak)

I te próby nic nie dały... Czy wiecie może gdzie to może siedzieć jeszcze ?

Opublikowano

Próbowałeś na nowo serwer robić ?? ;]

Ja to miałem na Rain'ie i mi tylko reinstall serwera pomógł

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Opublikowano

Bez takich... reinstal, tyle na plikach zrobione ze szkoda gadac, a ty mi proponujesz reinstal ? Zreszta nie tylko ja mam dt zzbugowane, wszyscy co maja pliki suiego, na pewno sie to da naprawic, trza znac sciezki tylko ;]

Opublikowano

Zgraj pliki edytowane, postaw na nowo i je podegraj i po krzyku.

btw. robienie kopii całej wirtualnej maszyny(chociażby migawki) po skonfigurowaniu wszystkiego wstępnie to podstawa przed dalszą zabawą.

Opublikowano

Nie rozumiecie, że pliki suiego mają zbugowane DT to nie tak że czasami się tak dzieje czy coś, od razu mają zbugowane DT, ja chce tylko ścieżki do plików które odpowiadają za DT, te co u gory wymieniłem to są 3, muszą być gdzieś indziej jeszcze. !

Opublikowano
Jak na razie próbowałem:

- Wgrywać pliki usr/rain/channel/share_data/data/dungeon (Z plików raina na sui, i nie działa :/ )

- Wgrywać quest odpowiadający za DT (deviltower_zone) Też nic.

- Wgrywać mapke DT z raina na Suiego (deviltower MPCforum map czy jakoś tak)

@up: Mówi ci to coś ?

Opublikowano

Faktycznie nie zauważyłem... pokombinuje troche i dam edita

@edit

Trzeba przezucic resp mobów z raina na suiego i powinno chodzic .. mnie działa

Opublikowano

@up: Pisałem w pierwszym poście, ze kopiowałem to z raina na sui, i jest tak jak na plikach raina, więc to nie w tym siedzi ^^

Gdzieś indziej.

Opublikowano

Dokladnie tak jak mowi sui. Sam sie z tymnie spotkalem, bo wiekszosc questow robilem na nowo, na plikach sui'ego, i normalnie mi dziala, wiec musi byc .quest. Moze gdzies przy regenfile brakuje literksy?

Ale najlepiej wrzuc mitu loga, to zobacze.

Opublikowano

W srode bede mial, bo nie mam dostepu do swojego PC. (stad te orty[brak polskich znakow] - zryty laptop) Logi masz w folderze log w kazdym kanale. pliki .core to tez takie niby-logi, ale one sa zakodowane a tutaj ich nie odkoduje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...