Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Privatewars.pl

Mosche

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co nie zmienia faktu że prywatnego życia nie posiadasz :)

PS: Przepraszam że znów prószę ten temat ale za bardzo się to rzuca w oczy otóż patrze na profil wiek : 17... teksty " :D kończymy zabawe ;D atakujesz? giniesz :D" itd. ewidentnie widzę (bo to widać) że ten brak prywatnego życia nie bierze się znikąd (delikatnie można to tak nazwać :)

kolego ja nie grywam na kazdej rundzie :D mam kilkunasto miesieczne przerwy wiec wiesz:D

Daj Like jeśli mam rację ;p 

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak się zastanawiam (i nie nie gram na tym servie) czy osoba TOP 1 ma prywatne życie czy po prostu siedzi 24/h na serwie bo z całym szacunkiem ale to już maniaczenie :) (o ile to osoba nie bot)

Tak się zastanawiam (i nie nie gram na tym servie) czy osoba TOP 1 ma prywatne życie czy po prostu siedzi 24/h na serwie bo z całym szacunkiem ale to już maniaczenie :) (o ile to osoba nie bot)

A po co w ogóle takie uwagi ??? Nic nie wnoszące do tego tematu ktoś sobie gra długie godziny bo może lubi i tyle i po co tu się czepiać od razu ? W każdej grze internetowej są ludzie którzy spędzają na nich zbyt wiele czasu i to zawsze było normalne :D

A co do ochrony

Z tego co pamiętam jest 40 minut ochrony początkowej bo sam miałem jak ostatnio patrzyłem tylko haczyk jest taki że jak się podbiję drugą wioską to ochrona tego nie obejmuje niestety (no chyba że tyczy się to barby no to na barbach jest 30 minut ochrony od czasu przejęcia wioski)

Opublikowano

Już pisałem że ona ma manie górowania nad innymi, specjalnie zrobiła najpierw przewagę i dopiero wtedy dała znać o nowej rundzie żeby nie było sposobu jej dogonić :) 

Opublikowano

Ludzie... po prostu zaczęła szybciej i równo z tymi co mieli czas.

Nie masz czasu grać nie graj wcale , a jeżeli chcesz być najlepszy pokonaj najlepszych od zawsze stosowałem to na privatewars i nie było nigdy problemu , że nie zajmę top1.

Zamiast narzekać wybrać jedną z dwóch opcji.

Mając 24.000 pkt kiedyś gościowi co miał 500.000 podbiłem wioskę i od razu wiadomość , że zniknę z mapy , a by było ciekawiej i wiedział z kim gra dostał pw , że to jego rola.

Co się okazało po 30 minutach nawet nie drobnej zabawy i gość chciał sojuszu gdy stracił prawie wszystko.

Tak tutaj jest z każdym i pamiętajcie punkty nie grają!

Pokażcie co umiecie nie tylko pisząc i narzekając jak facebookowe dzieci.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czytam Wasze sugestie i nasuwa mi się pytanie: czy jeśli ochrona by działała w sposób prawidłowy, prędkość świata była niższa, to byliby chętni na grę na takiej konfiguracji? Pisać tutaj w temacie :)

Nie będzie niczego.

Opublikowano

Kujonek jak ogarniesz privka i postawisz na lepszym serwerze wtedy się skuszę , ale na świat o minimalnej prędkości 800.

Dodasz statystyki wojenne i warunek , że top1 plemię wygrywa lub jakieś odkrycia , które trzeba utrzymać ileś H.

Minimalna prędkość 500  , a na niższych nie ma sensu grać.

Jak ktoś chce mniej to idzie na plemiona.pl

Opublikowano

Szybkie na przykład.

Lub jak chce prędkość poniżej 20 to normalny świat.

PS:Na private chyba się już nie pogra.

Jedno IP widnieje na każdym z kont 

91.230.204.153

Jako host skorny.uh.net "Fake" strona.

Tzw. Phising zastosowali po wpisaniu swojego hasła w logach można ujrzeć te IP.

Skorny nie odpisuje czyli też pewnie zabezpieczeń rutera nie zmieni i prędko tego nie naprawią.

Poza tym jakiś pajac ma dostęp do plików i robi sobie konta Admina z wioskami po 70k pkt. i masą wojsk ;/

Do tego pinguje serwer i nie idzie grać przez lagi.

No i wstrzykują jakiś kod na private złośliwy.

Powodzenia życzyć jedynie kujonkowi i skornemu.

Opublikowano

Gdybyś czytał wcześniejsze wpisy byś zauważył , iż "Hacker" atakuje serwer.

Niestety , ale wszędzie dosłownie na każdym z kont widnieje jedno i te same Ip.

Wiem kto jest sprawcą nie jaki "Ezaz" .. tak Turek , Kebab , wredna gnida... usunięto mu kilkadziesiąt kont i ponad 5 tysięcy wiosek już i nic nadal się bawi.

I jeszcze jeden problem Phisingu / Domeny jednocześnie.. po tym jak wpiszesz swoje hasło trafia ono do "Hackera" , a po spojrzeniu w swoje logowania w ustawieniach widnieje obce Ip i powtarza się bardzo , bardzo często.

Gość nie jest zdolny tyle powiem , a kujon i skorny widać mają poziom zabezpieczeń taki mizerny , że gość im w plikach skacze i nic nie można zrobić jak zamknąć serwer , bo są okropne lagi przez jego nie tyle pingowanie co wstrzykiwanie kodu złośliwego.

Jesteś informatykiem , znasz się , pomóż.

A teraz proszę nie spamować i zwracać uwagę czasem na informacje występujące na stronach.

PS:Kilka osób skarżyło się , że ich własne Ip zmieniło się na Afrykańskie etc. mimo iż osoba posiadała stałe.

Opublikowano

Nie znam jego Ip , bo zamaskował je Ip skornego i wychodzi na to , że host wbija na każde konto.

Kujon i skorny muszą zmienić Ip albo kombinować inaczej :P

W tym na pewno ty nie jesteś w stanie pomóc.

Opublikowano

Jeżeli myślisz , że mając router i używając podstawowego firewalla systemowego ten gość co zna na bank twoje/moje itd. Ip nie włamie ci się to jesteś w wielkim błędzie.

Jak masz router zmień czym prędzej oprogramowanie na alternatywne i zainstaluj lepszego firewalla na początek starczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...