Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Privatewars.pl

Mosche

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszamy na http://Privatewars.pl 

Świat został właśnie zrestartowany i wprowadzono małe zmiany w ustawieniach świata gdyż ciągła prędkość 5k zrobiła się nudna oto lista zmian:

Wioska startowa 4800pkt

Prędkość 2000

Zagroda pomieści 50k wojska na 33 poziomie

Spichlerz 1.2 mln 

Tak więc zapraszamy do gry i życzymy wielu wioseczek 

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajnie , oby wiecej swiatow z takimi innowacjami :)

Na czym stoi silnik?

Edyta: A nie sory , gówno , nie zdaże zrobic 10 mieczy i juz mnie przejmą bo nie ma ochrony na start. 

Opublikowano

Zbytni mi się to nie podoba na start takie rzeczy dajecie i bez ochrony .Powinno być wszystko zerowe .W takie coś się odechciewa grać.

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano

Dobre dla gimbów siedzących 24h na dobę, zrób serwer 50 speed max 100 to będziesz miał więcej graczy

Ma rację , chyba mozesz otworzyc kilka serwerow , 1 z predkoscia 2000 a z dwa inne z predkosciami miedzy 20-100.

I daj ochrone kilka dni , ten co ma ochrone tez nie moze atakowac.. Bo bylo tak ze ludzie z ochrona atakują a ich nie mozna..

Mozesz dac predkosc duza rozwoju ale jednostek nie zmieniaj..

Opublikowano

Druga najważniejsza sprawa, max 2 osoby w plemieniu i najlepiej scrypt na nie wysyłanie pomocy poza plemieniem bo już masz jedno plemie w topce, wprawdzie 3/4 to leszcze bez wojska ale coś zawsze uzbierają i nie ma jak się rozwinąć niestety, szczególnie robiąc konto i po 15 minutach mając stos ataków :)

No to co Devils? dacie się rozwinać czy od razu po ochronie mnie zjecie? 

Opis jednej z osób z gry  wiele mówi(pozdrowienia Justyna)

Opublikowano

Prędkość dobra , brak ochrony.
Poza tym nie ma możiwości by dał brak pomocy(Skrypt) , bo to nie jego serwer i nie ma plików.

Dwa , silnik stary.

Trzy nie idzie otworzyć światów 2 , 3 itd. 

I ostatnia sprawa serwer nie ogarnie tylu światów.

Opublikowano

Przy takiej prędkości?

Spokojnie dałbym radę.

Wystarczy do pierwszych 50 wiosek klinować szlachty , bo wojsko długo się robi i odbitki tylko.

I nikt ci nie podskoczy.

Wpadłbym i pokazał , ale nie ma sensu udowadniać czegoś nikomu :)

Sam przeciwko 20 na jednej takiej rundce walczyłem i kto wygrał?

-Ja!

Dodam , że prosili bym ich nie atakował gdy zaczęli tracić wioska za wioską , a w sumie stracili blisko 8 mln pkt w ciągu około 9 godzin.

Odpowiedz jest prosta jak czegoś bardzo chcesz to to osiągniesz i jeżeli umiesz grać to warunek.

"Jeżeli coś jest za trudne to znaczy , że warto!"

Opublikowano

Trening czyni mistrza :)

Na globalu siedzenie też się nie opłaca zwłaszcza na froncie :)

Jak stracisz to stracisz , czasem lepiej odbić , niż bronić.

Wystarczą 2 godzinki dziennie by posyłać systematyczne ataki i podbijać dziennie ileś wiosek.

Opublikowano

Kolejny narzekający.

Zgłoszę to do administratora może da ochronę początkową dla noobów chociaż na 30 minut.

Admin ma wylane na wszystko , a ochrony zeby nie bylo to sie jeszcze nie spotkałem i nie placzacy tylko zwykly gracz , jak trafisz to pograsz jak nie trafisz to zrobisz 100pik i juz nie masz wioski. Powinna byc ochrona , i kilka swiatow z roznymi konfiguracjami a jest lipa.

Opublikowano

ochronka to nie problem.. Lecz czekam na świat 50/100/200 speed ;) 

[EU/PL] PolishUnOfficialServer x1 [Meteors/Clans/AutoClean/Chests/Kit]

IP: 163.172.16.242:13271

HURTWORLD

Opublikowano

na private bez ekipy nie ugrasz jeśli jesteś podstawowym graczem :) no chyba ze no life to coś innego;d ale nawet wtedy mozna przegrac;D

Daj Like jeśli mam rację ;p 

Opublikowano

Tak się zastanawiam (i nie nie gram na tym servie) czy osoba TOP 1 ma prywatne życie czy po prostu siedzi 24/h na serwie bo z całym szacunkiem ale to już maniaczenie :) (o ile to osoba nie bot)

Tak się zastanawiam (i nie nie gram na tym servie) czy osoba TOP 1 ma prywatne życie czy po prostu siedzi 24/h na serwie bo z całym szacunkiem ale to już maniaczenie :) (o ile to osoba nie bot)

Opublikowano
Osoba top1 niestety nie ma życia prywatnego , ale co tej osobie po siedzeniu 24/7 jak i tak tylko nocą podbija , bo w dzień zmęczony?

Zbierzcie z 10 osób i w ciągu dnia każdy podbij mu po 50 wiosek i się gościowi odechce grać :D

Ewentualnie sam się zabawię odrobinkę.

Opublikowano

Nie polecam, brak ochrony startowej co na serverach Priv powinno byc podstawa. 

MQpg.png

| Polub ten Post | Sygnatury na Zamowienie | Bannery | Loga |

Opublikowano

hmm copikiem  nikt nigdy nie grał ? :PP 

Osoba top1 niestety nie ma życia prywatnego , ale co tej osobie po siedzeniu 24/7 jak i tak tylko nocą podbija , bo w dzień zmęczony?

Zbierzcie z 10 osób i w ciągu dnia każdy podbij mu po 50 wiosek i się gościowi odechce grać :D

Ewentualnie sam się zabawię odrobinkę.

haha powiedział ten co siedzi ciaglę na plemiona w kazdej wolnej chwili :D sam mowiles ze nie trzeba duzo siedzieć aby tyle zdobyć pozdrawiam :D 

a i ps restart w piatek lub sobotę :D 

Daj Like jeśli mam rację ;p 

Opublikowano

hmm copikiem  nikt nigdy nie grał ? :PP 

Co nie zmienia faktu że prywatnego życia nie posiadasz :)

PS: Przepraszam że znów prószę ten temat ale za bardzo się to rzuca w oczy otóż patrze na profil wiek : 17... teksty " :D kończymy zabawe ;D atakujesz? giniesz :D" itd. ewidentnie widzę (bo to widać) że ten brak prywatnego życia nie bierze się znikąd (delikatnie można to tak nazwać :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...